Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj tak :slina: :>[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 02:21_________________________________________________dobra ide wrzucic na oko :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 02:55_________________________________________________ Siemanko z rana :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry::hi:

Wziąłem jeszcze dzionek starego urlopu ( nie użeta nie bójcie się :wink4: ) , strasznie ciulato się czuję jak wstałem , mam gorączkę znowu i wymioty :sick3::wallbash:

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 07:56_________________________________________________

... przyjazd tajemniczej Wilmy w ruskiej S8 prosto z warszawy ? :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Nadrabiam spam, proszę o chwilę cierpliwości. :decayed:

Robert do doktora na L4. :wallbash:

Opublikowano

:bry: z rana :wink4:

:bry::hi:

Wziąłem jeszcze dzionek starego urlopu ( nie użeta nie bójcie się :wink4: ) , strasznie ciulato się czuję jak wstałem , mam gorączkę znowu i wymioty :sick3::wallbash:

Wiedziałam, że weźmiesz urlop :tongue4: Idźże chłopie do lekarza :!: :bicz3:

Opublikowano

Żeby nie było niedomówień na spocie nie będę ale ciebie Wilma się nie boję. :wink4:

Siostra zmieniła termin ślubu i :wallbash:

Opublikowano

Żeby nie było niedomówień na spocie nie będę ale ciebie Wilma się nie boję. :wink4:

Siostra zmieniła termin ślubu i :wallbash:

No ja mam nadzieję :wink4:

Może będzie jakaś jeszcze okazja żeby się poznać :gwizdanie:

Opublikowano

Robert zamiast telefonu wziąłem PS3.

Co do dotykowych tel. masz rację szajs jak nic sam takiego się pozbyłem i nawet syn go nie chciał, a ten rewelacyjny Android to badziew totalny. ;(

Ładują ten system do tel. bo jest za darmo i tyle, nie wiem nad czym wszyscy się zachwycają.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 08:31_________________________________________________

Mam taką nadzieje że nie będzie to Twój pierwszy i ostatni spot w Rybniku, my Ślązacy lubimy gości. :pociesz::buziak::drunk:

Przyjedziesz jeszcze kiedyś to się spotkamy. :beksa:

Opublikowano

Dopisany: 04 Styczeń 2011, 08:31_________________________________________________

Mam taką nadzieje że nie będzie to Twój pierwszy i ostatni spot w Rybniku, my Ślązacy lubimy gości. :pociesz::buziak::drunk:

Przyjedziesz jeszcze kiedyś to się spotkamy. :beksa:

Ok trzymam za słowo :good: lecę do pracy, ale wbiję jak tylko tam dotrę i ogarnę wszystko z grubsza :hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 08:37_________________________________________________ :hi: ponownie

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 09:18_________________________________________________

Co do dotykowych tel. masz rację szajs jak nic sam takiego się pozbyłem i nawet syn go nie chciał, a ten rewelacyjny Android to badziew totalny. ;(

Ładują ten system do tel. bo jest za darmo i tyle, nie wiem nad czym wszyscy się zachwycają.

Byś poużywał ten system w sensownym tel. to byś wiedział :cool1:

Opublikowano

Byś poużywał ten system w sensownym tel. to byś wiedział :cool1:

A w jakim HTC, Szajsung, SE bo wszystkie miałem w ręcach i każdy jak dla mnie jest słaby z powodu zasranego Androida.

Przechwalony ten system jak nic i tak jak pisałem wszyscy go ładują bo to darmocha.

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

:hi: z rana

Opublikowano
:hi: witajcie najlepszego w Nowym Yorku,trochę mnie nie było a tu 50 stron do przeczytania :shocked:
Opublikowano

:hi: witajcie najlepszego w Nowym Yorku,trochę mnie nie było a tu 50 stron do przeczytania :shocked:

:hi: dziękuję i wzajemnie

oj co to jest 50 stron :wink4:

Opublikowano

No to dobijać do 600, ja na razie zmykam. :hi:

Opublikowano

A i owszem dobijać, bo ja też zmykam na trochę :hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 12:14_________________________________________________Albo i nie muszę... :decayed:

Opublikowano

przeczytałem :zemdlal: 1h 45 min

Hahaha o matko, ale Ci to zajęło :blink::polew:

Ale ważne, że przetrwałeś :decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 12:46_________________________________________________No i jeszcze przekrocz 600setną stronę, to już w ogóle wszyscy będą zadowoleni

:decayed:

Opublikowano

ja już przekroczyłem 100 stronę wypada obstawić :gwizdanie: