H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A tak na poważnie to ja chcę taką nalepkę ja Częstochowianie mają
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 też biorę :> Tylko ktoś to musi wyrezać...
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 http://f23.wikia.com/wiki/Trende_niedzielnego_kierowcy[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:59_________________________________________________ też biorę :> Tylko ktoś to musi wyrezać... mam znajomka co ma poligrafię ,popytam ,ilu chętnych :?:
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 też biorę :> Tylko ktoś to musi wyrezać... mam znajomka co ma poligrafię ,popytam ,ilu chętnych :?: Ja na pewno PS. podobno masz kupca na auto :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja na pewno PS. podobno masz kupca na auto :gwizdanie: Ta tyś mi go już sprzedał PS.Będę wieczorkiem w pracy to z nim pogadam.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 17:16_________________________________________________Chłopy zna ktoś wymiary tej naklejki na zderzaku audicy?
blant88 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Robert co d tych koszulek to jest fajny pomysł :>
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 kumpel zrobi mi ze dwa projekty,zrobi się nowy wątek zobaczymy jaki będzie odzew
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 q***wa ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy czyli uważasz że jestem osobą cierpliwą, to miłe a z tym "servisem" u mnie tego nie idzie zrobić albo jestem za tępy na to ale jak przycisnąłem dwukrotnie lewy guzik to odkryłem że robi się na FIS'ie taki jakby test i pokazuje wszystkie ikonki/czujniki :>[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 18:49_________________________________________________ A tak na poważnie to ja chcę taką nalepkę ja Częstochowianie mają wlepa ma fajny przekaz ale wieśniacko wygląda [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 18:51_________________________________________________ Robert co d tych koszulek to jest fajny pomysł :> no fajny, fajny a ja też będę mógł sobie taka zrobić :?:
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 To widzę jakaś grubsza impreza się szykuje za tydzień A co do koszulek. Ja też mam nosić strój Borata? Ciekawe gdzie bym sobie nick napisała Wiesiek... dla Pozka napis "gorol"... a ja to co? :gwizdanie: A Robert nam znów dziś pije? Jejuuuuu ileż można
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 wlepa ma fajny przekaz ale wieśniacko wygląda Bo tu o przekaz chodzi ja wiem że Ty byś to widział biało na różowym
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________ wlepa ma fajny przekaz ale wieśniacko wygląda Bo tu o przekaz chodzi ja wiem że Ty byś to widział biało na różowym ok
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 wlepa ma fajny przekaz ale wieśniacko wygląda Bo tu o przekaz chodzi ja wiem że Ty byś to widział biało na różowym o wlasnie, wlasnie
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:16_________________________________________________żyjecie ?
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta
skrab Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta
Rekomendowane odpowiedzi