Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:38_________________________________________________wiem że Laki też będzie To ten kolega co tu ostatnio dopytywał? Ja to w ogóle słyszałam, że Robert, to się będzie bał z auta wysiąść :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?: Chyba kolega, co tu raz zaglądał czy może też przyjechać... chyba, bo nikt mi odpowiedzieć nie chce :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?: Wiesiek chyba byłeś wtedy... ma taką czarną B6, na SWD blachach i felgach tych nowych bodajże od RS6 gadał że jedzie do NL i wraca na święta, no i jest jeszcze w PL
H4mm3R Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To jak zamawiać ten stolik w "Sękatej" ? , Jeden czy dwa ? Kto się pisze na coś takiego , Arek nie idzie ... myśle że jeden stolik by wystarczył Jo może i na chwilka zostana :gwizdanie:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 zdrastwujte towarzyszu Wieśku [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Badboy, zobacz sobie statystyki nim zamilknę, jestem przed Tobą- jestem słowna, pomijając, że różnica jest minimalna I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________ [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83 No to, to ten o którym mówiłam
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?: taki przystojny chłopaczek z czarnej B6-tki No to, to ten o którym mówiłam chyba jednak nie
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Badboy, zobacz sobie statystyki nim zamilknę, jestem przed Tobą- jestem słowna, pomijając, że różnica jest minimalna I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________ [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83 No to, to ten o którym mówiłam heheh oczywiście przyjmując iż "długo to nie potrwało" jestem gentleman, Pani przodem oczywiście
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?: Wiesiek chyba byłeś wtedy... ma taką czarną B6, na SWD blachach i felgach tych nowych bodajże od RS6 gadał że jedzie do NL i wraca na święta, no i jest jeszcze w PL Ja pamiętam pierwszy spot był. Ciekawe skąd Wilma o nim wie [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________ Badboy, zobacz sobie statystyki nim zamilknę, jestem przed Tobą- jestem słowna, pomijając, że różnica jest minimalna I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd Hmmmmm
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wiesiek żadnego wąglika w paczkach nie było :?:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No to, to ten o którym mówiłam chyba jednak nie Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam wiem że Laki też będzie ciekawe ile ojro przywiózł A kto to taki :?: Wiesiek chyba byłeś wtedy... ma taką czarną B6, na SWD blachach i felgach tych nowych bodajże od RS6 gadał że jedzie do NL i wraca na święta, no i jest jeszcze w PL Ja pamiętam pierwszy spot był. Ciekawe skąd Wilma o nim wie Z postów Badboy, zobacz sobie statystyki nim zamilknę, jestem przed Tobą- jestem słowna, pomijając, że różnica jest minimalna I w ogóle nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że podium w najbardziej aktywnych użytkownikach, to są ludzie wyłącznie stąd [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________ [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________dokładnie ma nick laki83 No to, to ten o którym mówiłam heheh oczywiście przyjmując iż "długo to nie potrwało" jestem gentleman, Pani przodem oczywiście No długo to to nie było, ledwie kilka dni
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam a nie był to przypadkiem wrzosu :?: Laki nie wypowiadał się tu od miesięcy :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam a nie był to przypadkiem wrzosu :?: Laki nie wypowiadał się tu od miesięcy :gwizdanie: Nie wiem, może już ludzi mylę... ale widziałam jego nick... może przeglądał ten wątek.. ummm... :mysli:
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam a nie był to przypadkiem wrzosu :?: Laki nie wypowiadał się tu od miesięcy :gwizdanie: Wilmo, chyba właśnie mylisz go z tym właśnie Panem laki nie ma neta w PL, ale pisał mi iż na spocie ma zamiar się pojawić pisałem do niego nawet jak mieliśmy tego mini spota ostatnio ale był zajęty rozdawaniem zaproszeń weselnych także kolejny Krupnik się szykuje [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:04_________________________________________________tylko kto je będzie tym razem pić ? :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Pisał tu! Inaczej bym nie kojarzyła go... i bodajże mu Robert... albo ktoś inny odpisał, że wszyscy są mile widziani i coś tam coś tam a nie był to przypadkiem wrzosu :?: Laki nie wypowiadał się tu od miesięcy :gwizdanie: Wilmo, chyba właśnie mylisz go z tym właśnie Panem laki nie ma neta w PL, ale pisał mi iż na spocie ma zamiar się pojawić pisałem do niego nawet jak mieliśmy tego mini spota ostatnio ale był zajęty rozdawaniem zaproszeń weselnych także kolejny Krupnik się szykuje [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:04_________________________________________________tylko kto je będzie tym razem pić ? :gwizdanie: To skąd ja go kojarzę?... ewidentnie ten nick widziałam! No na mnie nie patrz z tym piciem :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wiesiek żadnego wąglika w paczkach nie było :?: Arek :notworthy: Spoko wszystko OK, trza się napić przy okazji.
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 To skąd ja go kojarzę?... ewidentnie ten nick widziałam! Marzena może z pierwszych spotów :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi