Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogląda ktoś meczyk Polska - Mołdawia

jak zwykle porażka :facepalm:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 846,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ogląda ktoś meczyk Polska - Mołdawia

jak zwykle porażka :facepalm:

mieć tyle sytuacji i d*pa...:kwasny:

Opublikowano

i do Brazylii pojadą tylko jako kibice :thumbdown:

Opublikowano

Przyszły takie czasy, że Polska gra gorzej od Mołdawii... :facepalm::doh::polew::thumbdown:

Opublikowano

Nic się nie stało! Polacy nic się nie stało

Opublikowano
  • Autor
Gdzie gra ? W młodych Pasach ?

Ma dopiero 6 lat ;)

Ale gra juz 2x w tygodniu!

Hehe, ale w jakim klubie ? A gra tyle bo zima długa była, a teraz pewnie nie gra bo sporo napadało ;)

Opublikowano

A wiecie co laczy biedronke z nasza kadra? -jakosc

Wstyd i zenada, wydupic wszystkich i rozwiazac w piz*u albo do konca eliminacji niech gr mlodziez i zwiedza swiat za frajer

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

Przynajmniej młodziki U21 wygrali wczoraj!

Jarek, młody narazie gra w MUKS halny, taki mały klub u nas w miejscowości ;)

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

nie obrażaj biedronki ;)

Opublikowano

Cracovia i Zawisza w ekstraklasie.... ciekaw jestem jak potoczy sie przygoda Zawiszy, dosyc madrze (jak na nasze realia) prowadzonego klubu. Szkoda Niecieczy... ale przegrali na wlasne zyczenie :facepalm: tak slabej Niecieczy jeszcze nie ogladalem. Dwie ostatnie kolejki strasznie smierdza.... :whistling:

Opublikowano

Wydaje mi się że Nieciecza odpuściła bo wiedzą że nie mają warunków na EkstraKlase. Wiele razy spotkałem sie z takim podejściem klubów w niższych ligach, gdzie poprostu nie chcieli awansować, choć sportowo mogliby to zrobić.

Cracovia ma nowiutki stadion, a taka Nieciecza musiałby sie pałętać gdzieś i wynajmować, po drugie nie mają kibiców... po co nam takie twory w EK ?

Już były Dyskobolie, Amici.... to na dłuższą mete nie funkcjonuje za dobrze... klub wg mnie musi być z większego miasta, aby móc mieć duzo kibiców - to jest podstawa. Bez tego nie ma sensu bodować klubu.

Tak czy inaczej wyniki ostatniej kolejki troche śmierdzą....

A Zawisza awansuje bez problemu ? Nie mają problemów z licencją ?

Widzieliście ? Nieciecza pojachała na ostatni mecz pociągiem do Świnoujścia. Po takiej podróży to chyba grać już sie nie chce :D

Opublikowano

To już tradycja z awansem Cracovii... :facepalm::doh:

Opublikowano
Wydaje mi się że Nieciecza odpuściła bo wiedzą że nie mają warunków na EkstraKlase. Wiele razy spotkałem sie z takim podejściem klubów w niższych ligach, gdzie poprostu nie chcieli awansować, choć sportowo mogliby to zrobić.

Cracovia ma nowiutki stadion, a taka Nieciecza musiałby sie pałętać gdzieś i wynajmować, po drugie nie mają kibiców... po co nam takie twory w EK ?

Już były Dyskobolie, Amici.... to na dłuższą mete nie funkcjonuje za dobrze... klub wg mnie musi być z większego miasta, aby móc mieć duzo kibiców - to jest podstawa. Bez tego nie ma sensu bodować klubu.

Widzieliście ? Nieciecza pojachała na ostatni mecz pociągiem do Świnoujścia. Po takiej podróży to chyba grać już sie nie chce :D

Zwroc uwage ze i Dyskobolia i Amica osiagaly jakies tam wyniki. Bardziej szkoda Dyskobolii.... pragne Cie poinformowac ze nie byl to zaden twor.... klub powastal w 1922 roku. Oczywiscie najlepszy okres mial 10 lat temu. Pamietne wystepy w Pucharze UEFA. Funkcjinowal bardzo dobrze.... dokonano fuzji z niejakim panem Wojciechowskim:facepalm: reasumujac Wojciechowski/Krol wykonczyli dwa zasluzone kluby

Opublikowano
To już tradycja z awansem Cracovii... :facepalm::doh:

Ogarnij się, bo Twoje komentarze ograniczają się ostatnio do jednego. Powtarzasz się. :facepalm:

Opublikowano

Żałosne jest to co wyprawia Nieciecza drugi sezon z rzędu:facepalm::facepalm: Nie dość że poziom polskiej piłki jest tragiczny to jeszcze wszystko jest z góry ustawione... KPINA!!

Opublikowano
Żałosne jest to co wyprawia Nieciecza drugi sezon z rzędu:facepalm::facepalm: Nie dość że poziom polskiej piłki jest tragiczny to jeszcze wszystko jest z góry ustawione... KPINA!!

Kolego masz racje. Ale wezmy pod uwage taki schemat.... awans wywalczyla Zawisza i Nieciecza.... i co dalej? Nieciecza nie dostaja licencji bo dostac nie moze. Nie maja stadionu, zaplecza, kibicow.... gdzie beda jezdzic? Do Krakowa? Czym? Pociagiem?:facepalm: Wiec awans jest poprostu nie oplacalny....

Druga opcja.... sprzedaz licencji.... komu? CRACOVI :facepalm: slyszalem tez opcje z Unia Tarnow.... brutalne ale PRAWDZIWE....

Wiec z dwojga zlego, dobrze sie stalo :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Nieciecza, Flota Świnoujście... Kluby, które są za słabe infrastrukturalnie na ekstraklase, a którym dobrze na zapleczu... Nie ma się kompletnie co dziwić że awans odpuszczają.

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

Druga opcja.... sprzedaz licencji.... komu? CRACOVI :facepalm: slyszalem tez opcje z Unia Tarnow.... brutalne ale PRAWDZIWE....

A ja słyszałem że Król jednak spłaci długi Polonii :grin: Tarnów, Rzeszów, Kraków - Nieciecza sonduje różne opcje, ale więcej się o tym plotkuje i dopowiada. Żadne miasto w okolicy nie chce Bruk-Betu, no chyba że sobie gdzieś by mieli stadion wynajmować.

---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

Tyle lat mieliśmy w ekstraklasie Bełchatów z najgorszą frekwencją na poziomie drugiej ligi i co ? Piłkarsko nie byli najgorsi, dali Nam kilku graczy w ostatnich latach. Podobnie Groclin czy Amica, żadne tam ogony ligowe. Ale rozumiem że lepsze kluby z tłumami kibiców, wieloletnimi tradycjami, piłkarsko słabymi i długami gdzie dna nie widać...

Nie, Zawisza nie ma problemów z licencją co było już pisane w tym temacie.

Opublikowano

Awansowały dwa kluby, które mają jakąś szansę poradzić sobie w ektraklasie. Osobiście nie widziałem żadnej, innej opcji :wink:

Dobrze się stało :wink:

Opublikowano

Krótko:

I LIGA I LIGA ROW RYBNIK!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj było losowanie terminarza EPL

no MU nieźle sezon zaczyna

w pierwszych 5 meczach mają Chelsea z Jose, MC z Pellegrinim, no i na dokładkę ukochany Liverpool :decayed:

Moyes idzie na głęboką wodę, że tak powiem