Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to qr** było?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 843,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj sędzia boczny dzisiaj odwalił ładną c**jnie, co nie zmienia faktu że nasi opadli z sił. Zwycięstwo się należało.

Opublikowano

i tak nic by to zwycięstwo nie zmieniło... tylko przedłużyłoby nam wszystkim nadzieje na jakiś czas aby później znowu lamentować że zabrakło tak niewiele.. :whistling: trzeba było grać we wcześniejszych meczach to by była inna sytuacja.. bo to już się robi nudne.. :thumbdown: dobrze że Lm się zaczyna.. :decayed:

Opublikowano

jak to jest w tej ostatniej akcji , podobno byl spalony ale ja go nie widzialem przed naszym lezacym w momencie strzalu/podania byla jeszcze przeciwnik o co chodzi ?

Opublikowano

był spalony,mierzejewski leżał

Opublikowano
był spalony,mierzejewski leżał

Leżeć mógł, to nie było podanie tylko strzał na bramkę. Obrońca który wbiegał z lewej strony bramki podczas strzału był na równi z leżącym Mierzejewskim.

Opublikowano

Tak,jasne,mógł leżeć na polu bramkowym:facepalm:,nie absorbowal uwagi bramkarza?

a tu masz gdzie w momencie strzału był obrońca,a gdzie mierzejewski:whistling:

image.jpg

Opublikowano

Dobra kłócił się nie będę, ale takich bramek z udziałem zawodników niby na spalonym a nie uczestniczących w strzale na bramkę widziałem sporo i jakoś nikt nigdy spalonego nie odgwizdał.

:hi:

Opublikowano

Obejrzałem dokładnie skrót wczorajszego meczu... co do końcówki i niby spalonego... Sędzia główny uznał naszą bramkę, bo po strzale wskazał na środek boiska... Jednak sędzia liniowy podniósł chorągiewkę, że pozycja spalona - zrobił to w momencie, gdy Szukała (?) uderzył z przewrotki... No i wydaje się, że miał rację, "bo za bramkarza uznaje się zawodnika, który znajduje się najbliżej linii końcowej. W tym przypadku obrońca"...

---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

Polska 1:1 Czarnogóra - skrót meczu (HQ) - 6.09.2013r. - YouTube

Opublikowano
Znowu sędziowie Nas okradli... Skur :facepalm::doh::

https://www.youtube.com/watch?v=ks26374OXHM

:polew::polew::polew:

Panowie lepiej niech naszej reprezentacji kariera i wstyd się na eliminacjach zakończy bo to i tak nie ma sensu ....:wink:

Opublikowano

Sędzia, spalony był czy nie był.

Co za różnica. Nie zasługują na mistrzostwa i tyle.

Jak się chce grać na mundialu to się takie dziadowskie drużyny jak ta wczoraj 4 : 0 rozjeżdża, a nie remisuje :facepalm:

Dziady i tyle...

Opublikowano

Jak się chce grać na mundialu to się takie dziadowskie drużyny jak ta wczoraj 4 : 0 rozjeżdża.

wszystko w temacie:good:

Opublikowano

"dziadowskie drużyny jak ta wczoraj" ? Rozumiem, że Czarnogóra nie jest zespołem pokroju Niemiec, czy Hiszpanii, ale bez przesadyzmu... Nie bez powodów do wczoraj byli samodzielnym liderem w grupie... Po za tym kilku ważnych zawodników nie grało... Skoro oni są "dziadowską" drużyną to w jakim miejscu jest nasza repra :eusathink::grin:

Opublikowano

nasza ekipa jest na dnie :(

myślałem że po ostatnim gwizdku trzeba będzie po nich podjechać meleksami ;)

kondychy mieli na 60 minut - potem było dogorywanie

Opublikowano
"dziadowskie drużyny jak ta wczoraj" ? Rozumiem, że Czarnogóra nie jest zespołem pokroju Niemiec, czy Hiszpanii, ale bez przesadyzmu... Nie bez powodów do wczoraj byli samodzielnym liderem w grupie... Po za tym kilku ważnych zawodników nie grało... Skoro oni są "dziadowską" drużyną to w jakim miejscu jest nasza repra :eusathink::grin:

A Mołdawia?

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

Zastanawiam sie po co byly te idiotyczne zmiany? Zielinski, jeden z lepszych na boisku zostaje zmieniony.... Sobota, moze nie zagral super meczu ale stwarzal zagrozenie w przeciwienstwie do slabiutkiego Wszolka. Natomiast gra Krychowiaka na poziomie A klasy.... wypierd...c do przodu, na dodatek niecelnie.....

Opublikowano

dzisiaj ukraina-anglia

bedzie niezly cyrk

jedni i drudzy chca wygrac

do tego ukraincy na ME 2012 przegrali z nimi u siebie w doniecku po bramce rooneya

bylo 1-0 i pamietam, ze swietny mecz

mam wrazenie, ze dzis bedzie jeszcze lepszy :naughty:

Opublikowano

W końcu po przerwie na grę "Patałachów" będzie co oglądać:kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

posadzenie na ławie Giggsa to chyba klucz do lepszej gry środka United

Anderson z kolei .....

może tak w pucharach trochę pograć najpierw?

z kolei komentarz Twarowskiego jak zawsze powalający :grin:

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ----------

świetny mecz na Goodison Park

po prostu świetny

nie wierze by się wynik utrzymał, ale na pewno sporo będzie się działo w II połowie ...