rav Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam W pierwszej połowie dobrze żarło a w drugiej zdechło. Ech ... ______________ Pozdrawiam Rafał
Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 a zdrowie przyjaciele ...ehhh to co za 4 lata gdzie obstawiacie UEFA ?? włochy
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...a ja chociaż koszulkę z Euro sobie zamówię...
rav Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 założyłem się ze swoją, i co przegrałem...d*py nie dostanę..do kogo mam mieć roszczenia? :-) w piz*... to wszystko :-( Musisz w takim razie dzisiaj jakąś dziwkę dupczyć
Cris Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 założyłem się ze swoją, i co przegrałem...d*py nie dostanę..do kogo mam mieć roszczenia? :-) w piz*... to wszystko :-( Musisz w takim razie dzisiaj jakąś dziwkę dupczyć :polew:
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 założyłem się ze swoją, i co przegrałem...d*py nie dostanę..do kogo mam mieć roszczenia? :-) w piz*... to wszystko :-( Musisz w takim razie dzisiaj jakąś dziwkę dupczyć
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 najgorsze jest to że nawet spakować się nie możemy i jechać bo gramy u siebie.:polew: cris przyślij flaszkę sliwki do wawy bo w takich momentach wódka wodą pachnie :facepalm: niech patrzą jak się gra u nas finał stawiam Niemcy- Hiszpania niemcy wygraja
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jeden duży plus że Euro dalej w Polsce i zawsze można pokibibicowac komus innnemu
Młody Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 A d*pa , d*pa . Zawsze u nas jest tak że wczesniej obstawiamy wygraną i jest lipa/
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 szkoda tylko że polska odpada ,ale by dziś było święto jak by wygrali.naród pijany i tyle.
Cristoforo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 założyłem się ze swoją, i co przegrałem...d*py nie dostanę..do kogo mam mieć roszczenia? :-) w piz*... to wszystko :-( Musisz w takim razie dzisiaj jakąś dziwkę dupczyć u Nas tego teraz pełno..ale dzięki za troskę...jutro pójdę w łaski do swojej :-)
Młody Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 I chować flagi z aut. ale się nape....
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 szkoda tylko że polska odpada ,ale by dziś było święto jak by wygrali.naród pijany i tyle. Polska to taki naród że nawet jak przegraliśmy to wszyscy będą pijani , na zdrowiea:drunk:
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 I chować flagi z aut. ale się nape.... no właśnie a już się martwili że zabrakie gadżetów ,a jak zamówią u chinoli to już po euro przyjadą
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 nasi powinni grać mecze 2x15min bo na więcej nie mają genetycznie sił .............................
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 c**ju tam napijmy się z Czechami...
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 nasi powinni grać mecze 2x15min bo na więcej nie mają genetycznie sił ............................. ..........jak pudzian
Kosa-00 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 szkoda tylko że polska odpada ,ale by dziś było święto jak by wygrali.naród pijany i tyle. Polska to taki naród że nawet jak przegraliśmy to wszyscy będą pijani , na zdrowiea:drunk: polacy piją że szczęścia ,albo ze smutku ale klimat by był jak by wygrali słychać by było wszędzie ,a tak wszyscy na smutno jadą
Rekomendowane odpowiedzi