akjam Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 I co można?? Tylko Arsenal tak ładnie potrafi powrócić do gry:decayed: 7:5 przy 0:4 w pierwszej połowie:kox:No mecz musiał być interesujący! Wynik hokejowy!
paput Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 panowie ktoś wie gdzie prawdopodobnie przeszedł LEWY? Jakieś ploty? Stawiam na Juve
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Man United 2:1 Arsenal, pozdrawiam jest lider!
stanley Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Man United 2:1 Arsenal, pozdrawiam jest lider! i Ruch wygrywa na Piaście :kox:
jarko Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 i Ruch wygrywa na Piaście :kox: Tam chyba Gliwice mocno Górnikiem stoją, także cenne zwycięstwo jest
stanley Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 i Ruch wygrywa na Piaście :kox: Tam chyba Gliwice mocno Górnikiem stoją, także cenne zwycięstwo jest PS. Piast z Górnikiem bardzo się nie lubią...
Kamyk Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Man United 2:1 Arsenal, pozdrawiam jest lider! oj to dopiero początek zabawy, spokojnie ....
Matek Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Gornik w tym sezonie to taki Ruch w poprzednim, póki co wicelider, bez przegranej.. No jednym słowem ręce same się do oklasków składają bo ja to młody jestem i nie pamiętam lat świetności mojego ukochanego klubu.. Dobry weekend ogólnie, mój MU lider, szkoda że bardziej nie podziobali kanonierów ale trudno. strasznie się bałem tego meczu.
stanley Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/249231_456025974443011_324028121_n.jpg
stanley Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 fajne to jest, ale powinni już zmienić tytuł, bo nowa ta przyśpiewka nie jest....
jarko Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Fajny meczyk w Gdańsku. Kurcze, z Koseckiego to będzie baaardzo dobry piłkarz
stanley Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Fajny meczyk w Gdańsku. Kurcze, z Koseckiego to będzie baaardzo dobry piłkarz no oby... Ostatnio kilkukrotnie rozmawiałem z Maciejem Jankowskim: ma chłopak poukładne w głowie. Oby tylko omijały go kontuzje i żeby cały czas się rozwijał to też ma szanse zostać niezłym grajkiem.... Podobno Milikowi póki co też woda sodowa do głowy nie uderzyła....
jarko Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Wystarczy że ich trenerzy zapiszą się do akademii trenera Mielcarskiego i Murawskiego, przestudiują materiały szkoleniowe i kariera gotowa ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- Teodorczyk i bramka na 2-0
stanley Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jarek byłeś z Hutnikiem w Sandomierzu ?
jarko Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 Jarek byłeś z Hutnikiem w Sandomierzu ? Rozwaliłem se kolano i niestety musiałem odpuścić ten wyjazd - pierwszy raz od dwóch lat nie pojechałem na mecz będąc w domu... Podobno fajny stadionik tam mają...
stanley Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jarek byłeś z Hutnikiem w Sandomierzu ? Rozwaliłem se kolano i niestety musiałem odpuścić ten wyjazd - pierwszy raz od dwóch lat nie pojechałem na mecz będąc w domu... Podobno fajny stadionik tam mają... widziałem, że nawet jakaś oprawa była...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Wystarczy że ich trenerzy zapiszą się do akademii trenera Mielcarskiego i Murawskiego, przestudiują materiały szkoleniowe i kariera gotowa ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- Teodorczyk i bramka na 2-0 No dobry gość! Może w Kadrze by coś też pokazał. Taki drugi Milik. Młody i obiecujący.
Rekomendowane odpowiedzi