stanley Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 wihu spija resztki z urodzin PS. Rewanż zapowiada się obiecująco
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 wihu spija resztki z urodzin PS. Rewanż zapowiada się obiecująco grali jak bidy Mam nadzieje ,że w rewanżu zagrają jak na Barcelone przystało
swiezak84 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 sędzia nawet nie kalosz, tylko upaprany w łajnie gumofilec. ale tak poza tym to milan grał lepiej
Skyliner89 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 W przeszłości też było kilka kontrowersyjnych decyzji na korzyść Barcelony . Teraz role się odwróciły.
SowaBezOka Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 W przeszłości też było kilka kontrowersyjnych decyzji na korzyść Barcelony . Teraz role się odwróciły. Ciekawe jak to bedzie w rewanzu... w Barcelonie
GILI Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Mam nadzieję,że,to oznacza,że Wielki Milan powraca Chociaż mając na uwadze,syndrom milanu,są w stanie przegrać drugi mecz nawet 4:0...
Skyliner89 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 odnosnie reki przy 1. bramce ... Właśnie miałem wrzucić, że nie było ręki
GILI Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 odnosnie reki przy 1. bramce ... Właśnie miałem wrzucić, że nie było ręki na tvp info. ciągle mówią,że była
Matek Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Oczywiście, że ręki nie było no chyba że mowa o ręce gracza Blaugrany. Dobry wynik, fani Barcelony płaczą na sędziego.. Bezcenny widok
jarko Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o zagranie ręką to moim zdaniem takowego nie było. Gość nabity z metra przez zawodnika Barcy, który broni rękami przed własnym polem karnym... Bez przesady. Przywilej i gol prawidłowy.
topskun Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Byłem na tym meczu i mogę powiedzieć, że żadnej ręki tam nie było! Milan wygrał zasłużenie a Barcelona olewała ten mecz zupełnie. Obserwowałem dokładnie Messiego z wysokości trybun i jego zachowanie wzbudzało mieszane uczucia. NIe wiem czy to było widać w tv ale "na żywo" można było dostrzec jak Leo chodzi po boisku ze spuszczoną głową i w ogóle nie angażuje się w grę. Z punktu sportowego zawiodłem się strasznie ale atmosfera przed na i po meczu nadrobiła te minusy słabego widowiska piłkarskiego. Czekamy na rewanże. Mi osobiście marzy się wygrana Barcy 2-0 po czym dogrywka, karne i awans Blaugrany ale o to będzie cieżko
Matek Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Polonia W. gra w fajnych koszulkach Ale cyrk z kibicami Lechii odyebali. Żenada nadal trwa
stanley Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Co się stało ? nie zostali chyba wpuszczeni na stadion
jarko Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak ja widzę jak te biedne i dziwne kluby kombinują to MASAKRA... Na każdym szczeblu rozgrywek jest jakaś patologia... Płika nożna dla kibiców !!! A kto nie ma waruków do przyjmowania zorganizowanych grup nie powinien otrzymywać licencji pod żadnym pozorem !
Matek Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Ale tu nie poszlo o warunki a o fakt, ze kilku osob nie bylo na liscie wyjazdowej Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi