Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże co robi Bayern :shock3:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Boże co robi Bayern :shock3:

Gdyby zagrali na 100% wpadłoby jeszcze kilka :kox:

Teraz pora na Juve :naughty:

Opublikowano

kurna no mam rebus

nie lubię latać po kanałach, a chyba jednak trochę trzeba będzie .....

wrrrrr:kwasny:

Opublikowano

Eeeee..... a na jakich kanałach dzisiaj grają?!

Opublikowano

jest pokazywana Barcelona na cyfra + ?

bo juve jest na kanale 40

Opublikowano

bayern ty bestio .... a spierdzielił Pirlo, dacie wiarę ???

Opublikowano

Barca prowadzi 1:0 bramka L.M. po pięknej asyście Alvesa :kox:

Opublikowano
Barca prowadzi 1:0 bramka L.M. po pięknej asyście Alvesa :kox:

zgadza sie podanie mistrzostwo swiata :decayed:

Opublikowano

Pirlo... :facepalm:... Znowu podanie do rywala...

Opublikowano

jestem za Juve no ale nie oszukujmy sie to nasz pierwszy sezon w LM po 2 latach,wielu pilkarzy pierwszy raz gra w LM a Bayern to bardzo doswiadczony zespól w tych rozgrywkach i faworyt calej LM,moze przynajmniej zarzad Juve zobaczy ze potrzeba wzmocnic zespol jakas gwiazda ktora zrobi roznice

ogolnie nie wiem czemu Conte wystawia 3-osobowy blok obronny skoro Bayer gra i stwarza zagrozenie glownie skrzydlami :doh:

Opublikowano

Wierzę, że w drugiej połowie zagrają lepiej :wink:.

Opublikowano

grają bardzo mocną 2 linią = 5 pomocników to nie w kij dmuchał, mają blokować skrzydła Bayernu

tyle że to nie takie proste

świetnie dzisiaj znowu gra Lahm z Robbenem, chociaż Holender jak zawsze cieniuje pod bramką

z drugiej strony podoba mi się Ribery, który w końcu od 25 min przestał się przewracać

całością naprawdę fajnie dowodzi Schwein, a mając Mandzukica w środku na szpicy, można nim nękać (facet dokupił płuca podobno...)

a nad całością świetnie czuwa Clattenburg

katalońskie gwiazdory za tą gwizdek-ciszę już by dookoła niego skakały z milion razy :grin:

Opublikowano

żeby na tym poziomie LM Ibra strzelał bramke z dwumetrowego spalonego to już jest żenada :facepalm:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

1-2 :) dla Barcy :)

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

2-2 :grin:

Opublikowano

Juventus nie zagrał jak na prawdziwy Juventus przystoi... Oni przestraszyli się meczu z Bayernem jak AC Milan rewanżowego meczu z Barceloną...

Pirlo już kolejny raz podaje piłkę do rywali... Nie miał kto uruchomić podaniem napastników... Vidal próbował, walczył, starał się, ale sam nie da rady wygrać meczu. Złe zmiany Conte. Pirlo już powinien zejść w drugiej połowie, a za niego Pogba. Co robi Peluso w JUVE, który wcześniej grał w Serie B, a nie gra o niebo lepszy Asamoah? Oglądając mecz... Czułem się jakbym oglądał mecz Polska - Ukraina... :facepalm::doh:. Liczyłem na zacięty pojedynek, a tu...

To nie Bayern był taki mocny. To Juventus był taki słaby.

Opublikowano
Juventus nie zagrał jak na prawdziwy Juventus przystoi... Oni przestraszyli się meczu z Bayernem jak AC Milan rewanżowego meczu z Barceloną...

Pirlo już kolejny raz podaje piłkę do rywali... Nie miał kto uruchomić podaniem napastników... Vidal próbował, walczył, starał się, ale sam nie da rady wygrać meczu. Złe zmiany Conte. Pirlo już powinien zejść w drugiej połowie, a za niego Pogba. Co robi Peluso w JUVE, który wcześniej grał w Serie B, a nie gra o niebo lepszy Asamoah? Oglądając mecz... Czułem się jakbym oglądał mecz Polska - Ukraina... :facepalm::doh:. Liczyłem na zacięty pojedynek, a tu...

trudno mi komentować, no nie znam włoskiej piłki, ale ...

wszyscy którzy przegrywają z Bayernem piszą, że wcale nie był mocny, a akurat XXXXXXX miał słaby dzień

a może te wszystkie XXXXXXXX przy Niemcach po prostu nie mają pomysłu jak grać?

bo jak na moje to trudno znaleźć słaby punkt w tym zespole

tak mi się wydaje, serio

a to że rok temu przegrali LM w finale, do dzisiaj uważam za cud

gdyby nie Drogba któremu za całokształt się należało, w ogóle bym tego nie zrozumiał :wink:

Opublikowano

barca za bardzo gwiazdorzyla przez te ostatnie 5min... po co atakowac jak im wszyscy strzelaja gole w zasadzie tylko z kontry? za to beckham to juz niezly dziadzia :grin:

Opublikowano

Może coś w tym jest..., ale to nie ten Juventus, którego znam :hi:. Oby za tydzień zagrali tak jak na Juventus przystało.

Opublikowano

trudno mi komentować, no nie znam włoskiej piłki, ale ...

wszyscy którzy przegrywają z Bayernem piszą, że wcale nie był mocny, a akurat XXXXXXX miał słaby dzień

a może te wszystkie XXXXXXXX przy Niemcach po prostu nie mają pomysłu jak grać?

bo jak na moje to trudno znaleźć słaby punkt w tym zespole

tak mi się wydaje, serio

a to że rok temu przegrali LM w finale, do dzisiaj uważam za cud

gdyby nie Drogba któremu za całokształt się należało, w ogóle bym tego nie zrozumiał :wink:

+1!!!

to tak samo jak z barca.ona nie przegrywa,bo ktos gral lepiej,tylko..... i sami dokonczcie:facepalm::facepalm: