Blachu Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Boże co robi Bayern Gdyby zagrali na 100% wpadłoby jeszcze kilka Teraz pora na Juve
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kurna no mam rebus nie lubię latać po kanałach, a chyba jednak trochę trzeba będzie ..... wrrrrr:kwasny:
Maciej CIN Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Eeeee..... a na jakich kanałach dzisiaj grają?!
aborygen Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jest pokazywana Barcelona na cyfra + ? bo juve jest na kanale 40
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 bayern ty bestio .... a spierdzielił Pirlo, dacie wiarę ???
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Barca prowadzi 1:0 bramka L.M. po pięknej asyście Alvesa
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Barca prowadzi 1:0 bramka L.M. po pięknej asyście Alvesa zgadza sie podanie mistrzostwo swiata
Skyliner89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pirlo... ... Znowu podanie do rywala...
David Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jestem za Juve no ale nie oszukujmy sie to nasz pierwszy sezon w LM po 2 latach,wielu pilkarzy pierwszy raz gra w LM a Bayern to bardzo doswiadczony zespól w tych rozgrywkach i faworyt calej LM,moze przynajmniej zarzad Juve zobaczy ze potrzeba wzmocnic zespol jakas gwiazda ktora zrobi roznice ogolnie nie wiem czemu Conte wystawia 3-osobowy blok obronny skoro Bayer gra i stwarza zagrozenie glownie skrzydlami
Skyliner89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wierzę, że w drugiej połowie zagrają lepiej .
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 grają bardzo mocną 2 linią = 5 pomocników to nie w kij dmuchał, mają blokować skrzydła Bayernu tyle że to nie takie proste świetnie dzisiaj znowu gra Lahm z Robbenem, chociaż Holender jak zawsze cieniuje pod bramką z drugiej strony podoba mi się Ribery, który w końcu od 25 min przestał się przewracać całością naprawdę fajnie dowodzi Schwein, a mając Mandzukica w środku na szpicy, można nim nękać (facet dokupił płuca podobno...) a nad całością świetnie czuwa Clattenburg katalońskie gwiazdory za tą gwizdek-ciszę już by dookoła niego skakały z milion razy
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 żeby na tym poziomie LM Ibra strzelał bramke z dwumetrowego spalonego to już jest żenada
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1-2 dla Barcy ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- 2-2
Skyliner89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Juventus nie zagrał jak na prawdziwy Juventus przystoi... Oni przestraszyli się meczu z Bayernem jak AC Milan rewanżowego meczu z Barceloną... Pirlo już kolejny raz podaje piłkę do rywali... Nie miał kto uruchomić podaniem napastników... Vidal próbował, walczył, starał się, ale sam nie da rady wygrać meczu. Złe zmiany Conte. Pirlo już powinien zejść w drugiej połowie, a za niego Pogba. Co robi Peluso w JUVE, który wcześniej grał w Serie B, a nie gra o niebo lepszy Asamoah? Oglądając mecz... Czułem się jakbym oglądał mecz Polska - Ukraina... . Liczyłem na zacięty pojedynek, a tu... To nie Bayern był taki mocny. To Juventus był taki słaby.
Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Juventus nie zagrał jak na prawdziwy Juventus przystoi... Oni przestraszyli się meczu z Bayernem jak AC Milan rewanżowego meczu z Barceloną...Pirlo już kolejny raz podaje piłkę do rywali... Nie miał kto uruchomić podaniem napastników... Vidal próbował, walczył, starał się, ale sam nie da rady wygrać meczu. Złe zmiany Conte. Pirlo już powinien zejść w drugiej połowie, a za niego Pogba. Co robi Peluso w JUVE, który wcześniej grał w Serie B, a nie gra o niebo lepszy Asamoah? Oglądając mecz... Czułem się jakbym oglądał mecz Polska - Ukraina... . Liczyłem na zacięty pojedynek, a tu... To nie Bayern był taki mocny. To Juventus był taki słaby. trudno mi komentować, no nie znam włoskiej piłki, ale ... wszyscy którzy przegrywają z Bayernem piszą, że wcale nie był mocny, a akurat XXXXXXX miał słaby dzień a może te wszystkie XXXXXXXX przy Niemcach po prostu nie mają pomysłu jak grać? bo jak na moje to trudno znaleźć słaby punkt w tym zespole tak mi się wydaje, serio a to że rok temu przegrali LM w finale, do dzisiaj uważam za cud gdyby nie Drogba któremu za całokształt się należało, w ogóle bym tego nie zrozumiał
swiezak84 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 barca za bardzo gwiazdorzyla przez te ostatnie 5min... po co atakowac jak im wszyscy strzelaja gole w zasadzie tylko z kontry? za to beckham to juz niezly dziadzia
Skyliner89 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Może coś w tym jest..., ale to nie ten Juventus, którego znam . Oby za tydzień zagrali tak jak na Juventus przystało.
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Juventus nie zagrał jak na prawdziwy Juventus przystoi... Oni przestraszyli się meczu z Bayernem jak AC Milan rewanżowego meczu z Barceloną...Pirlo już kolejny raz podaje piłkę do rywali... Nie miał kto uruchomić podaniem napastników... Vidal próbował, walczył, starał się, ale sam nie da rady wygrać meczu. Złe zmiany Conte. Pirlo już powinien zejść w drugiej połowie, a za niego Pogba. Co robi Peluso w JUVE, który wcześniej grał w Serie B, a nie gra o niebo lepszy Asamoah? Oglądając mecz... Czułem się jakbym oglądał mecz Polska - Ukraina... . Liczyłem na zacięty pojedynek, a tu... To nie Bayern był taki mocny. To Juventus był taki słaby. trudno mi komentować, no nie znam włoskiej piłki, ale ... wszyscy którzy przegrywają z Bayernem piszą, że wcale nie był mocny, a akurat XXXXXXX miał słaby dzień a może te wszystkie XXXXXXXX przy Niemcach po prostu nie mają pomysłu jak grać? bo jak na moje to trudno znaleźć słaby punkt w tym zespole tak mi się wydaje, serio a to że rok temu przegrali LM w finale, do dzisiaj uważam za cud gdyby nie Drogba któremu za całokształt się należało, w ogóle bym tego nie zrozumiał +1!!! to tak samo jak z barca.ona nie przegrywa,bo ktos gral lepiej,tylko..... i sami dokonczcie:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi