Kamyk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Może coś w tym jest..., ale to nie ten Juventus, którego znam . Oby za tydzień zagrali tak jak na Juventus przystało. Arek podkreślam jeszcze raz - żaden ze mnie znawca ligi włoskiej bardzo możliwe że Ty masz rację dajmy im szansę, choć wiesz sam jak trudno będzie ... poczekajmy, 2 (czy tam 3) tygodnie i wszystko będzie jasne
pepik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chociaż oglądałem tylko skróty to powiem, że sędziowanie we wczorajszych spotkaniach to żenada, Ibra strzelił ze spalonego, druga bramka dla Bayernu też problematyczna, moim zdaniem podający Mandzukić był na spalonym w momencie strzału Alaby, przynajmniej w Polskiej Lidze takie spalone gwizdają. Messi jednak kontuzjowany, już myślałem, że on nie ma mięśni a tu będzie pauzował przez ok. 3 tygodnie i chyba w rewanżu nie zagra. Boniek szuka nowego selekcjonera dla naszej kadry
Blachu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Teoretycznie wszystko w piłce jesr możliwe... Jednak dla mnie szanse na awans Juve są nikłe. Bayern w każdym meczu w tym sezonie strzelał bramkę (wyjątek mecz z Arsenalem). W rewanżu będzie pewnie podobnie, a wątpię by Juve strzeliło 4 bramki do awansu... Tymbardziej, że Bayern na wyjeździe traci mniej bramek.
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Juventus nie zagrał jak na prawdziwy Juventus przystoi... Oni przestraszyli się meczu z Bayernem jak AC Milan rewanżowego meczu z Barceloną...Pirlo już kolejny raz podaje piłkę do rywali... Nie miał kto uruchomić podaniem napastników... Vidal próbował, walczył, starał się, ale sam nie da rady wygrać meczu. Złe zmiany Conte. Pirlo już powinien zejść w drugiej połowie, a za niego Pogba. Co robi Peluso w JUVE, który wcześniej grał w Serie B, a nie gra o niebo lepszy Asamoah? Oglądając mecz... Czułem się jakbym oglądał mecz Polska - Ukraina... . Liczyłem na zacięty pojedynek, a tu... To nie Bayern był taki mocny. To Juventus był taki słaby. Nie wiem co ty za mecz oglądałeś :grin:
Skyliner89 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 . Ja wiem jak gra Juventus w formie. Ty nie. Dziękuje. Dobranoc
Bieniek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grasz tak jak Ci pozwolą....dziękuję dobranoc
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 lekkość Realu jest fenomenalna ależ przyjemnie ich się ogląda drybling Di Marii i Ozila poezja ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Borussię sobie nagrałem - jest sens w ogóle to odtwarzać?
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 lekkość Realu jest fenomenalna ależ przyjemnie ich się ogląda drybling Di Marii i Ozila poezja ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Borussię sobie nagrałem - jest sens w ogóle to odtwarzać? tak, mecz Borusii szczególnie w I połowie bdb
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Grasz tak jak Ci pozwolą....dziękuję dobranoc Wyjątkowo zgodzę się z tym co piszesz Tomek:hi:
jarko Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Grasz tak jak Ci pozwolą....dziękuję dobranoc No co Ty, Oni mieli zły dzień i pierwszy raz w LM i w ogóle powinni powtórzyć spotkanie
chudy13101980 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Golaço de Ronaldinho Gaúcho - Atlético-MG 5 x 2 Arsenal de Sarandí - Taça Libertadores - YouTube
akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Oglądał ktoś LE? Ciekawe wyniki... Szkoda Garetha Bale'a - kontuzja...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Oglądał ktoś LE? Ciekawe wyniki... Szkoda Garetha Bale'a - kontuzja... pewnie ze tak Tottenham wczoraj tak dal ciala, ze ledwo to sie ogladac dalo kompletna paranoja - do tego biorac pod uwage ich kalendarz ligowy, w ogole sie w pale nie miesci jakie wyzwania przed nimi Everton juz za chwile, a dalej niewiele lepiej .... Odnosnie Bale'a, na razie oficjalnie nic nie wiadomo. No, moze tylko to : Andre Villas-Boas, the Tottenham Hotspur manager, immediately admitted that Bale was certain to miss at least the next two fixtures, against Everton on Sunday and Basle next Thursday, but is hoping that a previous tear to the same ankle ligament could minimise the chances of more serious damage. Kontuzja z 92 minuty, gdy grali w 10, typowa pilka o nic... szkoda gadac
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Do tej pory miałem dwa kanały filmowe i trzy ze sportem od C+ i było co oglądać prócz fajnych filmów ostatnio... Dzisiaj włączam a tam jeden kanał sportowy i pięć z filmami... Po przejęciu eNki miało być więcej sportu, a mam więcej filmów BTW Oglądałem końcówkę meczu Śląsk - Górnik i... Gdyby jeszcze dokładnie podawali to nawet fajnie by się to oglądało
Dumel Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Do tej pory miałem dwa kanały filmowe i trzy ze sportem od C+ i było co oglądać prócz fajnych filmów ostatnio... Dzisiaj włączam a tam jeden kanał sportowy i pięć z filmami... Po przejęciu eNki miało być więcej sportu, a mam więcej filmów BTW Oglądałem końcówkę meczu Śląsk - Górnik i... Gdyby jeszcze dokładnie podawali to nawet fajnie by się to oglądało ja mam kolego tak samo.. ;/ jeszcze na 111 kanale masz nSport..
Damian Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jarko ale na c+ family też będzie dużo sportu ;-)
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jarko ale na c+ family też będzie dużo sportu ;-) dokładnie
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a canal + sport jest tylko w najdroższym pakiecie za 199zł Ja planuję w tym tyg to ogarnąć... Być może wezmę najdroższy pakiet + multiroom na 3 osoby.... więc wyjdzie po niecałe 70zl
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 o qtfa nie straszcie tak się pozmieniało ????
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a canal + sport jest tylko w najdroższym pakiecie za 199zł nie prawda w pakiecie Platinum juz jest
Rekomendowane odpowiedzi