pepik Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A ten pan z ta "antenką" co patrzy na piłkę nic nie widział
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A ten pan z ta "antenką" co patrzy na piłkę nic nie widział w drugiej połowie ewidentny karny dla Wisły, zagranie ręką przed nosem sędziego
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Hubert Siejewicz wydał oświadczenie
topskun Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Newcastle - Sunderland co za mecz:slina:
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 I piękna bramka na 3:0... A teraz ManUnited gra na Stoke C. ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- No a teraz Chelsea - ManCity
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 fatalne to Stoke taka fajna paka to kiedyś była szkoda
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No słabiutko... Na 32 kolejki tylko 34 pkty. BTW City prowadzi z Chelsea w FA Cup 1:0
OTom Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Myślicie, że Podbeskidzie utrzyma się bo powoli zaczyna się "wiosna cudów" ?
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Myślicie, że Podbeskidzie utrzyma się bo powoli zaczyna się "wiosna cudów" ? Ja to się już zastanawiam kto do spadku jak nie oni Pogoń, Ruch ?
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ruch nie spadnie :wink: oczywiście, że nie
Damian Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Co za debil Sergio Aguero Horror Tackle O David Luiz Chelsea vs Manchester city 14/04/2013HD - YouTube
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Newcastle - Sunderland co za mecz:slina: jak to derby a Di Canio nieźle szalał w BBC sobie z niego niezłe jaja robili - prezenter poprosił o ten garnitur i tak jak dopisał Akjam brama na 3-0 (Vaughan) to na pewno gol kolejki, a kto wie, czy nie rundy wiosennej
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Newcastle - Sunderland co za mecz:slina: jak to derby a Di Canio nieźle szalał w BBC sobie z niego niezłe jaja robili - prezenter poprosił o ten garnitur i tak jak dopisał Akjam brama na 3-0 (Vaughan) to na pewno gol kolejki, a kto wie, czy nie rundy wiosennej walka o utrzymanie będzie zacięta, pytanie kto obok Reading i QPR ? Wigan? Stoke? Villa? ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Co za debil Sergio Aguero Horror Tackle O David Luiz Chelsea vs Manchester city 14/04/2013HD - YouTube nie spodziewałem się tego po nim Powinien dostać taką karę jak Suarez w zeszłym sezonie
jarko Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ruch nie spadnie :wink: oczywiście, że nie
Kamyk Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Newcastle - Sunderland co za mecz:slina: jak to derby a Di Canio nieźle szalał w BBC sobie z niego niezłe jaja robili - prezenter poprosił o ten garnitur i tak jak dopisał Akjam brama na 3-0 (Vaughan) to na pewno gol kolejki, a kto wie, czy nie rundy wiosennej walka o utrzymanie będzie zacięta, pytanie kto obok Reading i QPR ? Wigan? Stoke? Villa? nie no, Wigan na pewno nie maja talent do koncowek - cos pamietam z zeszlego roku stoke to dosc mozliwe, choc mi najbardziej pasuje villa choc bedzie ich szkoda, bo tam jest kilku naprawde fajnych grajkow, ktorzy po prostu sie pogubili z forma Benteke, NZogbia, Agbonlahor fajnie czasem zagra Bannan to jednak za malo na tym etapie, wg mnie a do tego kalendarz - MU, Sunderland z wariatem Di Canio, Chelsea i ostatni mecz (pewnie o zycie) z walczacym Wigan ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ---------- Arsenal Everton świetna piłka, ale jak to czasem bywa, bez bramek dobre spotkanie, naprawdę kawał niezłego futbolu
badboy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 z innej beczki- Bayern w połfinale pucharu Niemiec- 6:1, hattrick Gomeza po 6 minutach, chyba polecił się na mecz z farsą
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 z innej beczki- Bayern w połfinale pucharu Niemiec- 6:1, hattrick Gomeza po 6 minutach, chyba polecił się na mecz z farsą przyznam że kompletnie to przepuściłem, widziałem tylko jakąś wzmiankę ale dzisiaj mi kumpel z Niemiec właśnie mówił, co Gomez zrobił podobno siekierezada ależ będzie mecz ....... ---------- Post dopisany 18-04-2013 at 07:54 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 21:20 ---------- nieźle Luiz z Chelsea wczoraj pyknał ..... http://i.minus.com/ibnlbRNodDwFDq.gif
akjam Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Takie bramki można oglądać w nieskończoność...
Rekomendowane odpowiedzi