topskun Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Mi też coś świta ale nieważne:decayed: W tej Ligue1 się bawią Monaco już skusiło El Tigre teraz czytam, że Valdes i D. Alves też na ich celowniku, a PetroParyżanie za CR7 wykładają 100baniek i wtedy Ancelotti przenosi się do Mierdów Cyrk się zaczął
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Mi też coś świta ale nieważne:decayed: W tej Ligue1 się bawią Monaco już skusiło El Tigre teraz czytam, że Valdes i D. Alves też na ich celowniku, a PetroParyżanie za CR7 wykładają 100baniek i wtedy Ancelotti przenosi się do Mierdów Cyrk się zaczął mój post trochę wyżej - 11938 jak na razie to Chelsea gra masakrycznie źle nie wiem, czy oni liczą na rewanż na Stamford Bridge czy co????
Damian Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Trzeba też dodać że Benfica na dużo im nie pozwala:wink:
akjam Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Dobra końcówka meczu ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- I chyba nie będzie dogrywki. Chelsea GOOOLLLL
stanley Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 szkoda, że nie Benfica a w ostatniej akcji było blisko
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Cordoza zawalił temat w 94 minucie w ogóle wydaje mi się że tam zabrakło chłodnej głowy do egzekucji strzałów i męczenia Czecha tak na moje, rzecz jasna
stanley Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 czelsi jak czelsi, ale ten yebany Benitez
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 nie ma paniki, i tak go wywalą za chwilę brak Hazarda był bardzo widoczny, jeszcze tylko dodam od siebie
Damian Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 czelsi jak czelsi, ale ten yebany Benitez Napinacz The Special Five nie wiele lepszy. Roman takich lubi
topskun Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Cordoza zawalił temat w 94 minucie w ogóle wydaje mi się że tam zabrakło chłodnej głowy do egzekucji strzałów i męczenia Czecha tak na moje, rzecz jasna To przez ten skurcz przy karnym Cahill nogę włożył i dzięki temu skończyło się tak nie inaczej a szkoda:kwasny: ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- nie ma paniki, i tak go wywalą za chwilę Gonzo z włoskiej mafii bo tak wygląda Rafa z tą bródką już na samym początku zapowiedział, że przychodzi na stamford bridge żeby odejść z końcem sezonu mi to tito nie lubię the blues i Pana Beniteza.Kolejne ploty Villa ----> Tottenham
Kamyk Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 ach, nie sposob nie dodac Lampard byl swietny jak jego mozna skreslac z klubu, nie lapie i juz nie mowi tutaj o the best scorer ever mowie jako o zawodniku, przeciez on caly czas gra swietna pilke nozna co oni kutfa od niego chca ???
topskun Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 ach, nie sposob nie dodac Lampard byl swietny jak jego mozna skreslac z klubu, nie lapie i juz nie mowi tutaj o the best scorer ever mowie jako o zawodniku, przeciez on caly czas gra swietna pilke nozna co oni kutfa od niego chca ??? Przecież sprawa się wyjaśniła Franek Gepard przedłuży kontrakt Robi się gorąco wokół Neymara. Przedstawiciele Barcy polecieli już do Brazylii bo chcą jak najszybciej dopiąć ten transfer 50-60baniek. Fioro Perez nie śpi i chce wyłożyć 120baniek (80dla Santosu i 40 dla Blaugrany w ramach odszkodowania) ech jak pies z kotem jednym słowem
Kamyk Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 no rzeczywiście potwierdzili o 14tej Chelsea midfielder Frank Lampard signs one-year contract extension following Europa League final triumph - Telegraph dobra decyzja i szkoda mi Beckhama będzie mi go brakowało to była czysta przyjemność go oglądać .....
Kamyk Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 spoko, dam se jakoś radę - pamiętam go jeszcze jak dym robił w MU był czasy ....
stanley Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 spoko, dam se jakoś radę - pamiętam go jeszcze jak dym robił w MUbył czasy .... prawą nogę miał pięknie ułożoną
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 acha .... David Beckham retires: his greatest goals - Telegraph
Rekomendowane odpowiedzi