Dumel Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 obawiam się że na pewno będzie.. ostatnio na derbach Krakowa było piro i zamknęli stadion Cracovii na 2 mecze.. na Wiśle pewnie też będzie zamknięty po meczu z legią.. ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- za pół godziny derby Madrytu RM vs Atletico to dziś.. ?????? ja byłem przekonany że jutro..
stanley Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Trzeba było grać z większą agresją. W drugiej połowie już zdecydowanie dominowaliśmy, mieliśmy więcej szans, a Wisła nie miała już nic. Byliśmy silni, niebezpieczni, stwarzaliśmy więcej okazji. Cytat z pomeczowej konferencji - słowa trenera Kociana - widać dobrze facet wpływa na zespół.
Dumel Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Trzeba było grać z większą agresją. W drugiej połowie już zdecydowanie dominowaliśmy, mieliśmy więcej szans, a Wisła nie miała już nic. Byliśmy silni, niebezpieczni, stwarzaliśmy więcej okazji. Cytat z pomeczowej konferencji - słowa trenera Kociana - widać dobrze facet wpływa na zespół. ostatnie 3 mecze Ruchu i 5pkt tak że moim zdaniem niebiescy idą w dobrym kierunku..
Kamyk Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 RMA - ATM 0-1 komedia galacticos ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- tabela EPL: 4. Southampton 7. Hull City 9. Aston Villa 10. West Brom 11. Cardiff City 12. Manchester United aj law dis gejm teraz to już chyba tylko pozostało się śmiać, prawda ??
chudy13101980 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Do końca sezonu jeszcze sporo czasu więc luz.
Kamyk Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Greg, daj spokój .... nie chodzi o przegrane, a o styl gry to budzi niepokój delikatnie to określam, zwróć uwagę
Skyliner89 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Ostatnio AC Milan przegrał z Bologną 1:3... Za tydzień R22
Kamyk Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 ależ Everton rżnie w piłę nie mam słów mam nadzieję że ich były trener to ogłada razem ze swoim nowym zespołem pomocnicy grają poezję - szybkość, walka, zaangażowanie okazuje się, że można, wystarczy chcieć
fantowski Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Ruch zaczyna łapać wiatr w żagle.. trochę żal niewykorzystanych sytuacji Brożka ale Ruch też miał swoje okazje na 2:1.. myślę że wynik sprawiedliwy.. a co do kamieni to zawsze znajdą się jacyś napinacze.. w Krakowie goście mają zwyczaj rzucać fast-foodami lub colą.. za tydzień będzie gorąco w Krakowie na meczu z Legią.. taaa będzie gorąco.. jak sharksi nie odpalą to nie będzie gorąco.. rok temu legła odpaliła.. sharksi nie.. mnie to wydaję się że oni mają zgodę na oprawy ale bez rac.. kasy brak na transfery a gdzie tu mowa o kasie na kary za race.. jak na razie to jest kiepa tego mi brakuje na C
stanley Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ruch zaczyna łapać wiatr w żagle.. trochę żal niewykorzystanych sytuacji Brożka ale Ruch też miał swoje okazje na 2:1.. myślę że wynik sprawiedliwy.. a co do kamieni to zawsze znajdą się jacyś napinacze.. w Krakowie goście mają zwyczaj rzucać fast-foodami lub colą.. za tydzień będzie gorąco w Krakowie na meczu z Legią.. taaa będzie gorąco.. jak sharksi nie odpalą to nie będzie gorąco.. rok temu legła odpaliła.. sharksi nie.. mnie to wydaję się że oni mają zgodę na oprawy ale bez rac.. kasy brak na transfery a gdzie tu mowa o kasie na kary za race.. jak na razie to jest kiepa tego mi brakuje na C apropo sharksów: oni zawsze nie dopingują drużyny podczas meczu ?
Matek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 po co ta napinka stan dziś LM, dwa mecze ciekawe wedlug mnie.. Arsenal vs Napoli i Dortmund vs Marsylia
stanley Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 po co ta napinka stan jaka tam napinka, proste pytanie
Matek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Dla nas to proste pytanie, dla Wiślaków troche mniej proste
akjam Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 No i nikt nie ogląda dziś LM? Lewy bramka
fantowski Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ruch zaczyna łapać wiatr w żagle.. trochę żal niewykorzystanych sytuacji Brożka ale Ruch też miał swoje okazje na 2:1.. myślę że wynik sprawiedliwy.. a co do kamieni to zawsze znajdą się jacyś napinacze.. w Krakowie goście mają zwyczaj rzucać fast-foodami lub colą.. za tydzień będzie gorąco w Krakowie na meczu z Legią.. taaa będzie gorąco.. jak sharksi nie odpalą to nie będzie gorąco.. rok temu legła odpaliła.. sharksi nie.. mnie to wydaję się że oni mają zgodę na oprawy ale bez rac.. kasy brak na transfery a gdzie tu mowa o kasie na kary za race.. jak na razie to jest kiepa tego mi brakuje na C apropo sharksów: oni zawsze nie dopingują drużyny podczas meczu ? a nie dopingowali ? nie wiem moze znowu jakis protest
Kamyk Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 No i nikt nie ogląda dziś LM? Lewy bramka no jak to nie pisac sie nie chcialo i tyle komentarz krotki - wczoraj Anglicy wygrywali dzisiaj dostana po tylenj czesci ciala
akjam Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 DObre mecze i nawet sporo bramek. Dzisiaj też parę meczyków, które mogą być dobre: [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group A [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Bayer Leverkusen [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Real Sociedad [/TD] [/TR] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Shakhtar Donetsk [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Manchester United [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group B [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Juventus [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Galatasaray [/TD] [/TR] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Real Madrid [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]FC København [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group C [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Anderlecht [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Olympiakos [/TD] [/TR] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Paris Saint Germain [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Benfica [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: league-table] [TH=colspan: 4]Champions League - Group D [/TH] [TR=class: even] [TD=class: fd]18:00 [/TD] [TD=class: fh]CSKA Moscow [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Viktoria Plzen [/TD] [/TR] [TD=class: fd]20:45 [/TD] [TD=class: fh]Manchester City [/TD] [TD=class: fs]? - ? [/TD] [TD=class: fa]Bayern Munich [/TD] [/TABLE]
Rekomendowane odpowiedzi