Matek Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Moja mała główka nie ogarnia tego jak w sumie paru dobrych piłkarzy, grających w b.dobrych lub niezłych klubach,nie potrafią wymienić ze sobą kilku podań z trochę lepszym rywalem, jak się spotkają w jednej druzynie to żal d.... ściska główki wielkiej nie mam, ale jak dla mnie odpowiedz jest prosta. Ambicji chlopakom brakuje, przyjezdzaja jak za kare a powinni łamać nogi za gre z orzełkiem na piersi. Takie to nasze gwiazdeczki.
Skyliner89 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Moja mała główka nie ogarnia tego jak w sumie paru dobrych piłkarzy, grających w b.dobrych lub niezłych klubach,nie potrafią wymienić ze sobą kilku podań z trochę lepszym rywalem, jak się spotkają w jednej druzynie to żal d.... ściska główki wielkiej nie mam, ale jak dla mnie odpowiedz jest prosta. Ambicji chlopakom brakuje, przyjezdzaja jak za kare a powinni łamać nogi za gre z orzełkiem na piersi. Takie to nasze gwiazdeczki. Dokładnie tak jak piszesz Edytowane 11 Września 2014 przez Skyliner89
Damian Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 United wkoncu wygralo z jakimd beniaminkiem ;-)
Skyliner89 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Juventus 2:0 MalmoLiverpool 2:1 Ludogoretsa w niedzielę derby D'Polonia
akjam Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Fajne mecze i trochę bramek na początek LM
Skyliner89 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 HAHAHA Man Utd . Prze jaja...Wisła Kraków 0:3 Legia Warsaw
Kamyk Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Andrzej Twarowski, ostatni miesięcznik Mecz, strona 18: Van Gaal buduje nowy zespół, ale chyba zapomniał, że najpierw trzeba mieć fundament w postaci obrony. A defensywa MU na starcie rozgrywek przypomina Latający Cyrk Monty Pythona. I nie wykluczone, że tym razem mamy do czynienia z wersją serialową tego cyklu, która może potrwać do nowego okienka transferowego. nic dodać, nic ująć .....
stanley Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 prawda... PS. Na szczęście brak wolnego czasu nie pozwolił mi tego oglądać...
Kamyk Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 no ze tak powiem jest niezle w klubie .... http://www.sport.pl/pilka/1,135596,16689682,Premier_League__Klotnia_w_szatni_Manchesteru_United.html#indeks_news porazka po prostu uwielbiam oglądać derby Liverpoolu wspaniały mecz, ponownie, na Anfield a brama Jagielki - mistrzostwo świata ogólnie, coś pięknego, tempo, zaangażowanie, technika, no i gole świetny mecz, po prostu świetny przyjemnie tak spędzić wczesne popołudnie .....
stanley Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 no ze tak powiem jest niezle w klubie .... http://www.sport.pl/pilka/1,135596,16689682,Premier_League__Klotnia_w_szatni_Manchesteru_United.html#indeks_news porazka po prostu uwielbiam oglądać derby Liverpoolu wspaniały mecz, ponownie, na Anfield a brama Jagielki - mistrzostwo świata ogólnie, coś pięknego, tempo, zaangażowanie, technika, no i gole świetny mecz, po prostu świetny przyjemnie tak spędzić wczesne popołudnie ..... derby - piękny meczyk, oglądałem MU - WHU Ta drużyna w obronie to jakaś pomyłka, faul Rooneya na poziomie przedszkolnym - powinien odbyć karę na tym samym poziomie - może postawienie go do kąta na pół dnia coś by go nauczyło.... i to kapitan Przezcały mecz zastanawiałem się po co ściągali Falcao - mam nadzieję, że coach znajdzie mu odpowiednie miejsce na boisku bo gość ma możliwości grać na najwyższym poziomie. Za to przyjemnie ogląda się grę Di Marii - najlepszy transfer od czasu ściągnięcie RVP
Skyliner89 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Tevez w formie . Dwię bramki w meczu z Atalantą + pierwszy gol Moraty w barwach Juve. Pewna wygrana 3:0 z Atalantą.Dzisiaj derby Krakowa . Będzie się działo
Biszczan Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Tevez w formie . Dwię bramki w meczu z Atalantą + pierwszy gol Moraty w barwach Juve. Pewna wygrana 3:0 z Atalantą. Dzisiaj derby Krakowa . Będzie się działo Gdyby Buffon nie wybronił karnego to kto wie ? Na szczęście Apacz jest w formie ! :-) Denis wciąż bez gola przeciw Gigiemu przez tyle lat :-D
Kamyk Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 oglądałem PSG Barca Pastore kurna, co za grajek jestem pod wrażeniem
akjam Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Fajny mecz, sporo sytuacji i kilka bramek.
Kamyk Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 z jednej strony Barca gra ot tak se raczej rozczarowujaco ale z drugiej - latwosc odrabiania strat imponujaca choc tez nie do konca, skoro przegrali
akjam Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 No fakt. Dwa rady udało im się strzelić bramki zaraz po tym jak stracili gole ale nie wystarczyło. Po obejrzeniu wszystkich skrótów to mecz PSG-Barca chyba był najlepszy spośród wczorajszych.
Kamyk Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 tak, to na pewno Chelsea miala strasznie rozregulowany celownik, a MC totalnie ponoc dal ciala srodek pola w ogole nie funkcjonowal ciekawie ponoc tez bylo z FC Porto kumpel sie wlasnie podniecal finiszem - musial niezle ryja pilowac do TV, na ile go znam
akjam Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ciekawie bo aż 6 bramek dla Porto Dzisiaj kolejne mecze... 01.10.2014 20:45 Anderlecht Bruksela Borussia Dortmund 01.10.2014 20:45 Arsenal Londyn Galatasaray Stambuł 01.10.2014 18:00 Zenit Petersburg AS Monaco 01.10.2014 20:45 Bayer Leverkusen Benfica Lizbona 01.10.2014 20:45 FC Basel Liverpool FC 01.10.2014 20:45 Łudogorec Razgrad Real Madryt 01.10.2014 20:45 Atletico Madryt Juventus Turyn 01.10.2014 20:45 Malmoe FF Olympiakos Pireus Grupa D ciekawie wygląda i w grupie A Atletico z Juve też zapowiada się ciekawie. Edytowane 1 Października 2014 przez akjam
Rekomendowane odpowiedzi