akjam Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Fakt BVB całkiem odwrotnie niż w lidze.
shakal Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Panowie jak dzisiaj obstawiacie Bayern z Romą? Wysłane z iPhone
shakal Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Roma będzie musiała robić wszystko żeby odgryźć się za mecz u siebie, będzie ciekawy mecz PS. W PL na jakim kanale będzie leciał? Edit: mam już Canal + Sport
Kamyk Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 odpaliłem City zaczyna się komediowo
FPek Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Nejmarek potknął sie o trawę a veltman doStal żółta kartkę za co sie pytam ? I d Oczywiście karny na ajaxu pownien byc :/ Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Listopada 2014 przez FPek
stanley Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Bayern do przodu Myślę, że 2:0 jaki był kurs u buka na taki wynik ?
A4_Raf Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 No i Messi pobił rekord Raula. Szkoda.
akjam Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Bayern do przodu Myślę, że 2:0 jaki był kurs u buka na taki wynik ? 1:6 jeśli dobrze pamiętam Jak dzisiaj obstawiacie LE? Np. Legie?
Kamyk Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) to jak ? za chwile Liverpool się będzie uczył skuteczności ? jak myślicie ? Edytowane 8 Listopada 2014 przez Kamyk
akjam Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zaczęli dobrze bo już 1:0 No i już 1:1
Kamyk Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) jeden obrazek to mam w pamięci niby tak się lubi mówić o chuliganach z anglii itd itp ale jak przychodzi minuta ciszy i upamiętnienie czegokolwiek - to jest absolutny respect i tyle nie ma jakiegoś głupiego rżenia w tle, machania rączkami, skandowania czegokolwiek jest absolutne skupienie, oddanie czci i hołdu komuś kto zginął poświęcając swoje życie wyższej idei bardzo im tego zazdroszczę, to po prostu wspaniałe Edytowane 8 Listopada 2014 przez Kamyk
BORIQUA Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Mata robi robotę...a rvp cieniutko...od tej główki na mś to nic ciekawego nie pamiętam w jego wykonaniu.
Kamyk Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 RvP jest w tragicznej formie może paszport tylko powoduje że jest wystawiany do 1. składu ale to zdecydowanie za mało zresztą, dotyczy to całego zespołu mecz bez historii i do doopy
FPek Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 83min Real znowu 5 bramek Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
stanley Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 RvP jest w tragicznej formie może paszport tylko powoduje że jest wystawiany do 1. składu ale to zdecydowanie za mało zresztą, dotyczy to całego zespołu mecz bez historii i do doopy nie dało się tego oglądać cały zespół gra cienko, jestem zdania, że nie jest lepiej niż rok temu.... RvP - racja Januzaj - jak rok temu byłem z niego zadowolony - tak teraz nie mogę na niego patrzeć. Spowalnia grę, nic nie wnosi do gry. Co stało się zjego szybkimi wejściami po skrzydle, efektywnym dryblingiem etc... ? Podobno van Gall chce ściągnąć z wypożyczenia Naniego.... przecież gość był tak u nas wypalony, że nic nie grał BTW nawet nie ma kogo pochwalić za ten mecz
BORIQUA Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 RvP jest w tragicznej formie może paszport tylko powoduje że jest wystawiany do 1. składu ale to zdecydowanie za mało zresztą, dotyczy to całego zespołu mecz bez historii i do doopy nie dało się tego oglądać cały zespół gra cienko, jestem zdania, że nie jest lepiej niż rok temu....RvP - racja Januzaj - jak rok temu byłem z niego zadowolony - tak teraz nie mogę na niego patrzeć. Spowalnia grę, nic nie wnosi do gry. Co stało się zjego szybkimi wejściami po skrzydle, efektywnym dryblingiem etc... ? Podobno van Gall chce ściągnąć z wypożyczenia Naniego.... przecież gość był tak u nas wypalony, że nic nie grał BTW nawet nie ma kogo pochwalić za ten mecz Moim zdaniem Mata sie wyróżniał ale grał chyba tylko 10 min :/
Kamyk Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Arturo dobra uwaga co do Januzaja koleś w porównaniu do zeszłego sezonu gra jakby był ciągle na hamulcu ręcznym oddaj mu piłkę, a cała defensywa przeciwnika zdąży wrócić i się ustawić tak to niestety wygląda . oglądam właśnie Tottenham na ile znam reakcje i "temperament" Levy'ego - to może być nerwowy wieczór dla Pochettino czyżby zmiana managera?
Rekomendowane odpowiedzi