A4_Raf Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kurcze real złapał zadyszkę co prawda to drugi mecz, ale nie widać tej lekkości w środku i w ataku również niezbyt ciekawie. Do tego wyśmienita forma Bale, odważnie napisze, że karnego pewnie też by nie trafił. Coś nie może się odnaleźć ostatnio :-( ale się odbiją, jestem ciekawy rewanżu
BF10 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 VelB zobaczymy w niedziele z Atletico wierzę w wygraną
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Przy 1:0 byłoby mniej do roboty a teraz będzie trudniej ale wiadomo, że na SB Atletico nie będzie miało łatwo. Tak czy tak to szykuje się - jak zwykle - święta wojna.
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 bardzo podoba mi się gra Atletico... Jak myślicie, będziemy świadkami zmartwychwstania Torresa ? Kurcze real złapał zadyszkę co prawda to drugi mecz, ale nie widać tej lekkości w środku i w ataku również niezbyt ciekawie. Do tego wyśmienita forma Bale, odważnie napisze, że karnego pewnie też by nie trafił. Coś nie może się odnaleźć ostatnio :-( ale się odbiją, jestem ciekawy rewanżu ciągła gra tym samym składem musi odbić się czkawką, Chelsea też jest tego co raz bliżej
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) hmmmm dziwnie dość to wygląda .... Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Kamyk
Damian Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Jesli wroci do swojej formy z ostatniego sezonu w FCB to jestem pewien ze da rade.... ps. Komentatorzy meczu Barca - Elche mistrzostwo Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Damian
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jesli wroci do swojej formy z ostatniego sezonu w FCB to jestem pewien ze da rade.... ps. Komentatorzy meczu Barca - Elche mistrzostwo co najwyżej będzie dobrym mobilizatorem dla DG doświadczony bramkarz na ławie jest zawsze przydatny przykład -Chelsea
Kamyk Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 jak pamiętam to ktoś po zwycięstwie Tott nad Chelsea przewidywał ze zaraz dadzą doopy no i mówisz i masz Crystal Palace czy to wpływ Pardew ? chyba nie...... dziwny wynik
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ivanisevic myślałem, że ten tenisista zakończył już sportową karierę Wczorajszy mecz, to póki co mecz sezonu Ale znając życie Tottki za chwilę zaliczą jakąś wpadkę jedną, drugą i czar pryśnie Tomasz, to było więcej jak pewne to jest właśnie Tottenham
Kamyk Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak to mówi Michał Okoński bycie fanem Tottenhamu wymaga mnóstwo zdrowia ....
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak to mówi Michał Okoński bycie fanem Tottenhamu wymaga mnóstwo zdrowia .... ostatnio bycie fanem United podobnie ciekaw jestem jutrzejszego meczu
FPek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Kiepska sprawahttp://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/nie-zyje-junior-malanda-pilkarz-vfl-wolfsburg-zginal-w-wypadku-samochodowym/g3m0cWysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 11 Stycznia 2015 przez FPek
Biszczan Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tragedia. Taki młody chłopak... Dziś Roma-Lazio! (15.00) United-Southampton zapowiada się ciekawie (17.00) O 16.00 Lyon będzie walczył o pozycję numer 1 w Ligue 1! Juve o pierwsze od 2000 roku zwycięstwo z Napoli (20.45)!
Damian Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Debuchy nie pogral za dlugo....Szczesny na lawce Dzis Barca - Atlerico
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 MU znowu jakoś miałko ...... Święci są lepsi, nie zdziwię się jak wygrają MU w sumie nie miało żadnej dogodnej sytuacji do strzelenia bramki
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 napisałem to i Mata mógł zostać hero ch w d....
Rekomendowane odpowiedzi