stanley Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 . po prostu CUDOWNY artykuł o EPL http://english-breakfast.przegladsportowy.pl/2015/03/02/liga-w-sosie-wlasnym/ czytałem wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kolejny w tym kontekście. ... http://m.onet.pl/sport,4ct4l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dziwki, konserwy, muzyka bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 no dzisiaj od uja futbolu w Europie popatrzmy w takim razie ...... . Shrek jest dzisiaj tragiczny :facepalm: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No i co tam oglądacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 trwam przy MU trwam - określenie bardzo na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Też oglądałem końcówkę pierwszych 45 minut i widziałem dwie sytuacje: jedna dla MU i druga dla Newcastle Było coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z ciekawszych to... przerwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Teraz coś się tam dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 wyrwali im to z gardła, dosłownie poziom futbolu tragiczny po prostu okropnie grają wszyscy faworyci do przodu, także zmian w tabeli żadnych jedynie co to Everton zadziwia mnie, co się dzieje z Martinezem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No wygrana MU z niczego... Young nie mógł nie wykorzystać prezentu obrońców i bramkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 mógł .... jest w takiej formie, że mógł spierdzielić tak jak Fellaini główkę kwadrans wcześniej cały ten zespół wymysł LvG żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 mógł .... jest w takiej formie, że mógł spierdzielić tak jak Fellaini główkę kwadrans wcześniej cały ten zespół wymysł LvG żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A jak rok temu gadałem, że zrobili błąd zwalniając Moyesa to niektórzy się śmiali.... Moim zdaniem Pan Filozof trwa tylko dlatego, że drużyna orbituje w okolicach 3-6 miejsca, chłop swoją renomę, boją się przyznać do winy i go wypierdlić... Pomysłu na grę dalej nie ma, chyba, że jest to : gramy lagę na czuprynę Dobrze, że dzisiaj oglądałem WHU - Chelsea... Mam nadzieję, że zajmą maksymalnie odległe miejsce, np 6ste i w klubie zrobi się czystka... Widać, że co niektórzy mocno się męczą przy tym trenerze i taktyce.... uj tam z pucharami, po co robić sobie wstyd jak Liverpool, City, Arsenal czy Tottenham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) brakuje mi wychowanków wydaje mi się, że niektórzy idą do MU bo tam dobrze płacą a ludzi, którzy za klub gryźli trawę, już nie ma (może 2-3 wyjątki się znajdą) teraz to się liczy tygodniówka - i ewentualnie nowa doopa wieczorem i już Edytowane 5 Marca 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zobaczcie sobie jak graly zeapoly LVG 15 lat tamu i jak graja teraz. Zbytnich zmian nie widze.a juz napewno nie w systemie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) nie ma prędkości po prostu u Żoze, to są 4 podania, 6-7 sekund i ma być strzał na bramę brak speedu Edytowane 5 Marca 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zobaczcie sobie jak graly zeapoly LVG 15 lat tamu i jak graja teraz. Zbytnich zmian nie widze.a juz napewno nie w systemie gry A pamiętasz Bayern za czasów LvG? Zwłaszcza drugą połowę jego pierwszego sezonu? Raczej nie było tam długiej lagi na Gomeza, a bardziej namiastka tego co prezentuje obecny Bayern... Tylko że wtedy byli nieco gorsi wykonawcy... Nie wiem jak obecnie w United, ale wówczas w Bayernie jego problemem było przekonanie o własnej nieomylności... On wiedział wszystko najlepiej, nie popełniał błędów - choć było nieco inaczej. Nie potrzebni mu byli Ozil, czy Khedira, o defensywie już nie wspomnę z van Buytenem i Demichelisem na czele... Mimo tego dał Bayernowi kilka pozytywów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 qrfa wczoraj od uja dziś nikt w piłkę nie gra to niesprawiedliwe ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 qrfa wczoraj od uja dziś nikt w piłkę nie gra to niesprawiedliwe ..... Śląsk - Legia w sobotę nie gra EPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi