GreGoriO Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 aplikacja Onet, na żywo i bez odświeżania jak ktoś nie może na TV.
Kamyk Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 że też Piszczek tak źle to rozegrał w tej 42 minucie ..... szkoda
4marttin4 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Będzie ciężko, będzie to mecz wali i ostrych - wyspiarskich - ataków na całym boisku. Jak ugramy 1:0 to będzie super realnie 0bstawiam remis Zdziwiony Po paru minutach Zdziwiony ale od 20 mimuty to juz mielismy pare przebłysków tylko no i niestety bramke zycia Szkotawysłane z ziemniaka
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Trzymać kciuki. Nie popuszczać
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Niestety już przegrywamy,po choooy tak szybko rozpoczęliśmy granie z tego rzutu wolnego i strata...
A4_Raf Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Oczywiście. Ale jakby trafiali nasi w bramkę to byłoby teraz ciekawiej. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Wawrzyniak**** Zeby sie znowh nie poslizgnal
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Dokładnie o tym też mówiliśmy z kumplami. Oby się nie przewrócił... Edit: Czy my nie mamy lewej strony? Wszystko z prawej strony! Do tego Irlandia prowadzi z Niemcami! Ja pier.ole!
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Czyli znowu jak zwykle♧ Edytowane 8 Października 2015 przez jacek70
Damian Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Super... zostaja baraze z Albania i reszta konca swiata. Mamy szanse
Damian Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Japierdu : Edytowane 8 Października 2015 przez Damian
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Remis uratowany! Ja yebiiiuuu!
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Jeszcze jesteśmy w grze . ~Rzutem na taśmę ☆
Zymek1989 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Myślałem, że to będzie łatwy mecz... a co się nawku...em to moje Jak straciliśmy drugą bramkę to brakowało pomysłu na przeprowadzenie akcji...szkoda, że nie walczą na 100% do gwizdka
A4_Raf Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Chyba nie masz do końca racji :-P Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) No bramka w ostatnich sekundach daje wiare, że właśnie będą walczyć do końca a tego teraz potrzebujemy! Wygrana Irlandii? Nie spodziewałem się ale również wierzyłem w wygraną Polski! Edytowane 8 Października 2015 przez akjam
Kamyk Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 pointa jest taka - miało być pięknie, a wyszło jak zawsze jednak Stec miał rację ta repra nie potrafi wygrywać z Niemcami to był cud nad Wisłą, a kelnerów nie liczymy remis, remis i remis słowo klucz http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/szkocja-polska-bialo-czerwoni-wydarli-remis-mozna-czuc-sie-oszukanym/pcl2t8
stanley Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 pointa jest taka - miało być pięknie, a wyszło jak zawsze jednak Stec miał rację ta repra nie potrafi wygrywać z Niemcami to był cud nad Wisłą, a kelnerów nie liczymy remis, remis i remis słowo klucz http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/szkocja-polska-bialo-czerwoni-wydarli-remis-mozna-czuc-sie-oszukanym/pcl2t8 Przed meczem w myślach obstawialem remis 0:0 lub 1:1. O wygraną było ciężko, bo Szkocja musiała to wygrać. Szkoda, że zabrakło trochę szczęścia, przy strzale Milika i strzałach Krychowiaka
A4_Raf Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Gdyby Kuba trafił, ale o cud ciężko, to byłoby 2-0 i już Szkocja miałaby depresję, a tak przewaga nasza malala z minuty na minutę. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi