KENOiX Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 u mnie teraz to i potrafi 13 skotłować przy spokojnej jeździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 u mnie same oponki zimowe (ten sam rozmiar 205/55/16) to jest co najmniej 0,5 litra więcej przy tej samej temperaturze/trasie/jeździe/ciśnieniu opon/obciążeniu itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Widzę, ze spalanie TDI-ków na forum wzrosło - mi teraz pali w granicach 8-9 litrów przy spokojnej jeździe 110-160 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 po założeniu zimówek znów 8,6 po mieście ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 po założeniu zimówek znów 8,6 po mieście ;( Sporo ...a ja narzekam na moje 10-10,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemon75 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Moja spalała 8-10l/100km gdy ją kupiłem i testowałem Później zszedłem do 7l. ale to nie jest dokładny wynik bo przy rezerwie wlałem 56 l. i zrobiłem 800 km. do rezerwy , jazda mieszana z 130km/h . Następnie padł termostat i znów ok 9l , ale już go zmieniłem i mam nadzieje że w 7 się będę mieścił. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Codzienne dojazdy do pracy ok 120km dziennie. 80% autostrada ( prędkości w granicach 140-160km/h, czasem i więcej), 20% miasto 5,8- 6,2l/100km ( autko na sofcie by diagtronik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 2.5TDI AFB Codzienny dojazd do pracy ( na wsi - 0 drogi - dziury) - 6km w dwie strony, silnik non stop zimny, zero jazdy po trasie bo nie ma gdzie = średnia 7.9L ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 2.5TDI AFB Codzienny dojazd do pracy ( na wsi - 0 drogi - dziury) - 6km w dwie strony, silnik non stop zimny, zero jazdy po trasie bo nie ma gdzie = średnia 7.9L ON to odczyt z FISa czy mierzone przy tankowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 przy tankonaiu 7.9 a na fisie pokazuje pół litra mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Bardzo malo jak na tak krotki odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ale nie przekraczam koło domu prędkośći 70km /h. kuzyna na passata b5 AFN i pracuje razem ze mną i tyle samo dojeżdża i pali mu niecały litr mniej, czyli jak na 2.5 TDI to mi bardzo mało pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dzis zwykly ruch miejski, bez wiekszych korkow, sporo swiatel, normalna jazda bez palowania... 12l/100, szfak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Flyer to jak u mnie jako że hamulce mam na wylocie, jeżdze jak emeryt po 2 zawałach efekt - 11.2 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Mi po mieście spali koło 10L Jeśli zrobie Chipa u Rogala na około 190PS ile wi wzrośnie spalanie? Kto wie ile wchodzi maxymalnie do baku od AFB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dzis zwykly ruch miejski, bez wiekszych korkow, sporo swiatel, normalna jazda bez palowania... 12l/100, szfak. stary poczciwy AFN`ik w też za***istych korkach połowę Twojego spalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 stary poczciwy AFN`ik w też za***istych korkach połowę Twojego spalania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dzis zwykly ruch miejski, bez wiekszych korkow, sporo swiatel, normalna jazda bez palowania... 12l/100, szfak. stary poczciwy AFN`ik w też za***istych korkach połowę Twojego spalania Tylko, ze stary poczciwy AFNik wazy 300kg mniej, ma o 2 cylindry mniej, naped o 2 kola slabszy i kola o 4 cale mniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 jakieś 80PS mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Mi pali 20 L na 100 przy spokojnej jeździe do 110 ale V-Power PB, miasto pewnie z 25-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi