Cristoforo Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 ja tez mam blache gruba i szeroka ale takiej rozporki nie mam
dziadekM Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam. Gdzie można kupić taką dolną rozpórkę? Czy w A6 i Passacie też były montowane?
loloA4 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 pewnie tez.warto cos takiego zamontowac bedzie
oktawiusz5 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 witam wiec jakie wymiary są tej rozpórki jaka rurka jakiej długości i jaki jest rozstaw otworów?
mas0n Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Rozumiem że zakładać ją z podniesionym przodem?
wrc Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tylko i wyłącznie zakładamy na aucie opuszczonym na koła. Ponieważ zmieni się wam geometria, jeśli zrobicie inaczej .
kamil22lodz Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 no witam wiec jakie wymiary są tej rozpórki jaka rurka jakiej długości i jaki jest rozstaw otworów? dawać ,dawać wymiary -
przemciotorun Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Pany a jak jest potem z oslona skrzyni biegow po zalozeniu tej rozporki? idzie ja zalozyc, bo mi mechanik zakladal ori dolna rozporke i tylna czesc oslony wyladowala w bagazniku, bo mowi ze jest lipa z jej zalozenoem, ale ja nie widzialem jak to wyglada od spodu bo auto juz stalo obok podnosnika
zgredek27 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 No ja tez nie wiem jak to zakladacie z osłoną, Ni uja nie idzie dokrecic u gory nakretki (sruby) jak jest oslona zalozona.
Debian27 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 panowie ja zamontowałem taką rozpóreczkę i miałem osłonę pod skrzynia, ale u mnie nie było problemów aby z góry nakrętkę przytrzymać płaskim kluczem a z dołu dociągać ps dla wszystkich którzy będą chcieli montować -> przykręćcie to nakrętką samokontrującą oraz podkładka sprężynująca mile widziana....
pastaldo Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 a kolego Labiel modzisz coś dalej bo ucichło i nic nie słychac
Rooney1990 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Labiel miales rezac gorna rozporku i jak tam? Bo by taka sie przydala
Labiel Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 Sorki panowie, nadal mam to w planach. Miałem już zrobić to w marcu podczas urlopu, ale wynikły różne nieprzewidziane przeze mnie komplikacje: choroba, praca, kobieta, trzeba było też pompę wody wymienić. Normalnie kumulacja jak w totku Z grubsza sytuację już opanowałem. Materiał leży, półautomat też już stoi w garażu, gientarka do rur również. Teraz czekam tylko na jakieś wolniejsze dni bo przez urlopy w firmie mam trochę zapieprz. Może i nawet coś dzisiaj bym już podłubał ale kobieta zrobiła mi niespodziankę przyjeżdżając z Poznania :> Chodzi mi to cały czas po głowie bo do siebie również by mi się przydała. Może nie uwierzycie ale dopiero na dniach wywaliłem u siebie tą dolną prowizorkę którą miałem wcześniej i zamontowałem właściwą.
Rooney1990 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Sorki panowie, nadal mam to w planach. Miałem już zrobić to w marcu podczas urlopu, ale wynikły różne nieprzewidziane przeze mnie komplikacje: choroba, praca, kobieta, trzeba było też pompę wody wymienić. Normalnie kumulacja jak w totku Z grubsza sytuację już opanowałem. Materiał leży, półautomat też już stoi w garażu, gientarka do rur również. Teraz czekam tylko na jakieś wolniejsze dni bo przez urlopy w firmie mam trochę zapieprz. Może i nawet coś dzisiaj bym już podłubał ale kobieta zrobiła mi niespodziankę przyjeżdżając z Poznania :> Chodzi mi to cały czas po głowie bo do siebie również by mi się przydała. Może nie uwierzycie ale dopiero na dniach wywaliłem u siebie tą dolną prowizorkę którą miałem wcześniej i zamontowałem właściwą. No coz Dalej czekamy z niecierpliwoscia
andy59 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Tu masz opis jak to zrobić http://www.passatplus.de/umbauten/domstrebe/domstrebe.htm Andy59
Rafas Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Czy w Q taka rozpórka nie bedzie narażać napedów?
Labiel Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Czy w Q taka rozpórka nie bedzie narażać napedów? A dla czego miała by narażać?
armando Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pewnie fest duzo ludu czeka na gorna jak juz bedzie gotowa to zamawiam obie taki zestaw w promocji
Rooney1990 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pewnie fest duzo ludu czeka na gorna Oj czeka czeka
Labiel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dziś wreszcie ruszyłem z pracami górnej. Na początek chce zrobić coś takiego: http://www.rallyshop.pl/index.php?p597,rozporka-omp-audi-a4-ma-1754-012060 Wiem że nie u każdego to podejdzie, ale grunt to wykonać mocowania. Resztę można modyfikować.
Rekomendowane odpowiedzi