Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 8:30 pod biedronką w gotartowicach Andrzej na letnim setupie:decayed:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja go wczoraj trafiłem pod Wodziem....turlał dropsa po muldach :decayed:

Opublikowano

wczoraj około 17 zaparkowane na Sikorskiego srebrne b5 blachy SCI na ramkach klubowych

Opublikowano

wczoraj Pajda u mnie pod blokiem :drinks:

i

Turzol dziś na osiedlu :wink:

Opublikowano

Wczoraj przed 18:00 na wiślance widziane szare b7 SCI. Dzieki za szybki przejazd :-)

Opublikowano
Wczoraj przed 18:00 na wiślance widziane szare b7 SCI. Dzieki za szybki przejazd :-)

Wihajster ?.....ale ten szybki przejazd mnie trochę zmyla .....:grin:....widziałem nieraz jak turla dropsa ...ale szybki przejazd ..???

Opublikowano

Wihajster ?.....ale ten szybki przejazd mnie trochę zmyla .....:grin:....widziałem nieraz jak turla dropsa ...ale szybki przejazd ..???

Dwoje młodych chłopakow jechało w aucie, nawet bardzo szybki przejazd. Musiał mieć coś pomodzone bo ani on mi nie uciekal ani ja mu okolo 200KM

Opublikowano

to nie on....:whistling:

Opublikowano

czarne b7 sedan z ramkami klubowymi SB ****F na swiatłach koło Slovnafta na wlocie do Pawłowic

Opublikowano

akjam i ucho.77 widziani u mnie na garage :wink:

Opublikowano

:hi::hi:

Artur niedzielne kodowanie się udało dziś ruszyło info na fisie:banan:

Opublikowano

:thumbup1:

no to bajka, ale ogolnie musze vcdsa kupic bo juz z akjam-owym b7 nie zagadał moj kabelek jak widziales

Opublikowano

:hi::hi:

Artur niedzielne kodowanie się udało dziś ruszyło info na fisie:banan:

Pane takie rzeczy to w be piątkach działają :decayed: jak dobrze zakodujesz :wink::decayed:

Opublikowano

Panowie, pilna sprawa, szukam kogoś z Zabrza lub okolic, kto za dobrą flaszkę by mi sprawdził adres. Chodzi o to, że zostałem wydymany na nie małą kwotę, a nie ukrywam, daleko mam do Zabrza.

Opublikowano
Panowie, pilna sprawa, szukam kogoś z Zabrza lub okolic, kto za dobrą flaszkę by mi sprawdził adres. Chodzi o to, że zostałem wydymany na nie małą kwotę, a nie ukrywam, daleko mam do Zabrza.

Takie coś trzeba tępić,ten temat nie każdy śledzi, więc napisz może na naszym wątku, jest kilka osób z Zabrza, wiec pewnie ktos pomoze, mnie w tej chwili nie ma w PL wiec odpadam...

http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-slaskie-kazdy-piatek-godz-18-00-c-h-forum-gliwice-24385/

Opublikowano

Dzis na Pszczynskiej w Gliwicach i pod nowym C.H widziana A4 B6 Avant czarna na stalowkach czarnych i grilem calym czarnym....

Opublikowano

dziś w Zawierciu koło 15:50 czerwona b5 avant blach nie pamiętam ale pomykał w stronę Szczekocin :hi:

Opublikowano

po 10tej Mikołów skrzyżowanie koło reno czarny avant Smi... na ramach klubowych strąbiony

dużym jechałem :wink:

Opublikowano

granatowa? B5tka na lędzinach, blaty SBL.. na stacji Bliska, godz ok 18:30 :wink:

Opublikowano

Srebrna B5 w kombi pod McDonald w Olkuszu SK...44R. :) czekalem az wyjdziesz ale nie doczekalem sie :) Pozdrawiam