SebaMC Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dobre zdjęcia, ściemniaj tylne lampy jak wcześniej pokazałem na foto
mrogal Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Kilka nowych fotek Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:07_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:09_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us gdzie folia z lusterek?
Klajtekkk21 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Kilka nowych fotek Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:07_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:09_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us gdzie folia z lusterek? Folia ściągnięta jednak lepiej się prezentuje z lusterkami pod kolor
K2 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ładnie wygląda silniczek tylko ten OOOO mogłeś dać w innym kolorze ale jak dal mnie jest ok lampy pociagles folia????
Klajtekkk21 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 ładnie wygląda silniczek tylko ten OOOO mogłeś dać w innym kolorze ale jak dal mnie jest ok lampy pociagles folia???? Tak lampy są przyciemnione folia, trochę mi się to znudziło, chciałem pomalować teraz środki ale wszyscy mi odradzają i mówią ze z folia lepiej wygląda
K2 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja mam pomalowane środki luknij sobie myślałem ze ty tez pomalowane i dodatkowo folia ^^
Klajtekkk21 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 ja mam pomalowane środki luknij sobie myślałem ze ty tez pomalowane i dodatkowo folia ^^ Nie ja mam tylko folie, w dzień normalnie wygladaja na kompletnie czarne, na fotkach niema takiego efektu Nom podobają mi się twoje lampy, ale najbardziej to skora w środku KOSAAA :kox:
SebaMC Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tak lampy są przyciemnione folia, trochę mi się to znudziło, chciałem pomalować teraz środki ale wszyscy mi odradzają i mówią ze z folia lepiej wygląda No nie ściągaj, tak jest ogień ja mam pomalowane środki luknij sobie myślałem ze ty tez pomalowane i dodatkowo folia ^^ Nie ja mam tylko folie, w dzień normalnie wygladaja na kompletnie czarne, na fotkach niema takiego efektu Nom podobają mi się twoje lampy, ale najbardziej to skora w środku KOSAAA :kox: Rezaj skóre, rezaj i będzie fpytkę
SebaMC Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sam sex Kiedy SWAP na 2.7bit ?? To jest ośka przeca
Klajtekkk21 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sam sex Kiedy SWAP na 2.7bit ?? To jest ośka przeca Dokładnie to jest oska wiec swap-a nie będzie. [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 07:41_________________________________________________Mały update Sciagnolem folie z lamp i pomalowałem środki, ramka grila poszła w czarny matt i doszła jeszcze dokładka od cupry
medik Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wsio super oprócz lampiszonów z tyłu a poza tym git
barszczyna Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dlaczego Ci się te lampy nie podobaja, medik?
Klajtekkk21 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wsio super oprócz lampiszonów z tyłu a poza tym git Hej Medik a dlaczego Ci się moje lampiszonki nie widza ;(
medik Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 kurczę co kto woli, jak dla mnie brzydkie są ale jak Tobie Klajtekkk21 się podobają, to dla mnie nie ma problemu co nie zmienia faktu, że całe auto wygląda bardzo fajnie
Klajtekkk21 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 kurczę co kto woli, jak dla mnie brzydkie są ale jak Tobie Klajtekkk21 się podobają, to dla mnie nie ma problemu Spoczko każdy ma inny gust pozdro
medik Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Spoczko każdy ma inny gust :wink4 właśnie i to mi się podoba, można mieć odmienne zdanie, bez zbędnej napinki. PS bo że kolor najlepszy to oczywiste :decayed:
Klajtekkk21 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Spoczko każdy ma inny gust :wink4 właśnie i to mi się podoba, można mieć odmienne zdanie, bez zbędnej napinki. PS bo że kolor najlepszy to oczywiste :decayed: HE HE a jak, silver wymiata :naughty:
medik Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 cicho, bo zaraz ktoś napisze, ze wygląda jak nieumalowany
barszczyna Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Nie no, żeby nie było, że spinę robię, po prostu pytałem. Spinę wy zrobicie jak wam powiem, że mi się podobają te: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-sedan-red-white-led-diody-i1674181324.html
Rekomendowane odpowiedzi