Dev Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Wez VAGa ze soba zeby ustawic "0"
A4_Raf Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Te światła to bajka, coś pięknego. Mimo, że widziałem je tylko w garażu, a nie podczas jazdy, efekt poza miastem musi być rewelacyjny. W barwie można się zakochać ;-)
grzes283 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Siema. Ciekawy jestem efektu, czy dużo lepszy niż na soczewce z B8.... Powiedz, czy te Twoje pasją p&p do zamiast tych z B8? Ty masz teraz takie: http://hidretrofit.pl/sklep/hella-intemo-bi-xenon/ Daj fotkę, jak świeca Pozdrawiam
wladi Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Teraz to będę Cię widział w Helu jak yebniesz długimi przez zatoke
carrera369 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Do 2T jest podnosnik. Doliczajac wspolczynnik bezpieczenstwa nie ma obaw ;p Ten podnośnik stoi w garażu podziemnym ? Sam to montowałeś czy już kupiłeś takie miejsce postojowe ?
Bieniek Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Wszyscy takie maja. Sent from my iPhone using Tapatalk Jeszcze nie ustawione,bo czekam na vaga. No,ale cos tam widac. Jest w pip lepiej. Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
kkam Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 super, długie zdecydowanie lepsze niz na soczewkach z b8. Nie było problemu z montażem?
A4_Raf Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Dla takiego światła to warto było Żeby nie było to z B8 też jest dobre Bienkowoz jest wspaniały. Ładny na zewnątrz i w środku, no i ta oszałamiająca moc :-) cudo :-D
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 weź mu nie słodź tak bo w pióra obrośnie i nie będzie modził
A4_Raf Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Musze na coś Bienka namówić :-D hehe
Bieniek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Nudziłem się dzisiaj: Może coś takiego?
Wandej Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Siekają bo ustawione do góry. Poka foto jak są ustawione tak samo jak b8
Bieniek Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Siekają bo ustawione do góry. Poka foto jak są ustawione tak samo jak b8 Co najfajniejsze. Byłem na przeglądzie w tyg i światła sa ustawione prawidłowo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Wandej Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Siekają bo ustawione do góry. Poka foto jak są ustawione tak samo jak b8 Co najfajniejsze. Byłem na przeglądzie w tyg i światła sa ustawione prawidłowo.Sent from my iPhone using Tapatalk Nie pier... Przecież to drugie tyle światła co z soczewy b8
Bieniek Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Najlepsze są drogowe. Z mijania nie ma tyle światla co bym sobie życzył. No, ale mam 4 letnie żarniki...
Rekomendowane odpowiedzi