MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 e tam nieudana... Marcin powinien raz a dobrze zainwestowac, wymienic wszystkie podejrzane pierdoly i miec spokoj - ale z tego co pisze nie ma czasu. amenFLY ma rację- robie co mogę i kiedy mogę. auto musi jeżdzić a jak się coś kończy to wymieniam. Dobrze że mam NOSBa niedaleko- to dzwionię i jadę ( ) Łukasz to autko w porównaniu z tamtym Sedanem jest rewelacyjne-tylko ja moge na nią gadać :gwizdanie:. I na gazie pali 10L przy 110-120km/h. Dudi ropa i gaz to zła mieszanka Panowie generalnie jest tak- po zakupie auta priorytetem był napinacz póżniej LPg-teraz są świece- a że na dwa miasta teraz żyję tylko sobota ewentualnie jak mam na 14 do pracy mogę coś zrobić. zaraz pewnie zapali się kontrolka klocków ham. Jeszcze mnie Moje zwłoki na trasie nie zawiodły- i niech tak bedzie. może i cały czas świeci się Check ale jak rano wsiadam do auta mam banana na twarzy. a i znalazłem pierwsze zdjęcia jeszcze na obcych blachach :> wrzucę póżniej. [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 11:26_________________________________________________Grzesiek i Johny macie :bicz3: :bicz3: za gadanie no moją furę :polew:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 11:29_________________________________________________Wczoraj u Nosba było S4- body jest rewelacyjne. Zbieram i szukamy zderzak tylnego S4-póżniej listwy boczne i może zderzak przedni ( chociaż nie jestem do końca przekonany ). CZarna podsufitka tez wygląda rewelacyjnie.
Łukasz 23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Nowe świeczki 120 a klocki 180 zł już u siebie wymieniłem wiec jestem na bieżąco z cenami a i nowe wtryski od gazu poszły Hana 2000 i wlewik jest już tak jak u ciebie :>
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Nowe świeczki 120 a klocki 180 zł już u siebie wymieniłem wiec jestem na bieżąco z cenami a i nowe wtryski od gazu poszły Hana 2000 i wlewik jest już tak jak u ciebie :> ja tu się teraz czaję na nowe Barumy 235/35/19 - tylko tak koło Kwietnia kupie i zobaczymy jak będzie się na takim Et i szerokości jeżdziło :gwizdanie: jak będzie lipa znalazłem repliki http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe-19-lambo-wzor-i1454485510.html http://moto.allegro.pl/8j-19-5x112-et-45-audi-nowe-f-vat-i1456852662.html :gwizdanie: wiec nie ma lipy
johnybravo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 MARCIN607 nie no ale parę stron wcześniej na pewno napisałem , że masz fajną furkę Co do auta , jak każde lubi coś się zj***c i tyle . Ja na swoje też nażekałem , a teraz dziekuję , że mi pali w te mrozy
Nosb Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 A co tak naprawde Ci sie w niej sypie ? Jak nic nie robisz w sumie Ile zrobiles od zakupu nia na pb i gazie ? Swiec ty nie wymieniales i poprzednik pewnie tez nie a to kurcze podstawa jakby nie patrzec jeszcze smigajac na lpg.
dudi75 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wiem jak mozna jezdzic samochodem i nic nie wymieniac a puzniej nazekac ze cos z nim nie halo . To tak, jak ja nie wymienilbym sie swiec zarowych i mial bym pretesje ze w zimie niechce palic w mroz albo w lecie latal bym na wodzie bo szkoda kasy na plyn albo nie ma czasu a w mroz niespodzianka . Wymien chociaz te swiece jak NOSB pisze i bedzie ok , jak nie masz kasy to daj nr.konta i zrobiny sciepe klubowa na twoje swiece
Stolkien Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 już znalazł sponsora na świece... ale za to Sofcik Sportec już siedzi w moim sterowniku. i wooozi mnie szybciutko
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wiem jak mozna jezdzic samochodem i nic nie wymieniac a puzniej nazekac ze cos z nim nie halo . To tak, jak ja nie wymienilbym sie swiec zarowych i mial bym pretesje ze w zimie niechce palic w mroz albo w lecie latal bym na wodzie bo szkoda kasy na plyn albo nie ma czasu a w mroz niespodzianka . Wymien chociaz te swiece jak NOSB pisze i bedzie ok , jak nie masz kasy to daj nr.konta i zrobiny sciepe klubowa na twoje swiece Dudi zbierajcie na listwy S4 :gwizdanie:ps. wiem że tracę nerwy ze swojej winy
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 no to sie kurfa ogarnij i zrob to auto tak jak powinno byc zrobione. swiece zaden koszt, wymiana to tez nie 2 dni, kup graty, jedz do Nosba i tyle. nie mozesz wziac dnia urlopu?
Nosb Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Aj tam on tak pier$%li a to len patentowany Tylko by jezdzil Swiece wymienic na pewno nie zaszkodzi a czy pomoze sie okaze
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 to wez mu daj Astre, a on da Ci B6, tam nie bedzie musial nic robic
Stolkien Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 U mnie świece to był główny problem ale oprócz tego cewki się już wysrewały. Wymiana i auto jak nowe. Marcin wymieni dzisiaj pewnie świece to da znać czy przestało wywalać errory.
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 to wez mu daj Astre, a on da Ci B6, tam nie bedzie musial nic robic Stary ma astrę i nic nie robi- ja mam geny Tatusia :polew:Obiecuję poprawę [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 11:47_________________________________________________taczki znowu w ruchu- 4 cewki do wymiany ale jeżdzi na takich z 3.0 :naughty: jakby szybsza była
Nosb Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Wiec odszczekaj co mowiles : auto wymagalo wymiany elementow eksploatacyjnych ( cewki , swiece ) a ty marudziles ze sie psuje
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 tak- auto wymagało wymiany elementów eksploatacyjnych. :>
Łukasz 23 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 I o co tyle krzyku było robić trzeba było wymienić parę elementów i auto będzie śmigać jak trzeba
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 jestem aferzystą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dobra- niech mi ktoś teraz jednoznacznie odpowie czy na tych ERESACH które leżą mi w piwnicy będzie koło obcierało??
Flyer Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Czasami bedzie, ale nie na tyle zebys jezdzil ze strachem w oczach...
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Czasami bedzie, ale nie na tyle zebys jezdzil ze strachem w oczach... jedna opinia która mnie satysfakcjonuje :> a jak inni to widzą [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 13:11_________________________________________________znalazłem pierwsze fotki moich taczek i po kilku 3 miesiącach jazdy - ze 3 tygodnie temu zauważyłęm że mam podświetlane klamki :polew: :gwizdanie: a już miałem klamki zaklepane
Łukasz 23 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :polew: dobre ciekawe co jeszcze wynajdziesz nowego :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi