Policman Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 żadna gleba!!! ma być taka trochę TERENOWAWA
fireman tom Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Fajny avancik. To dawaj zawias w górę a nie w dół jak lubisz terenówki
harley22 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Widzę kolega z moich okolic Gratuluje zakupu. Pięknie się prezentuje Może kiedyś jakiś spocik
Policman Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 nie chodzi o to ze lubię terenówki, napisałem że ma być taka terenowawa, bo wydaje mi się to troszkę praktyczniejsze ( nie trzeba tak bardzo uważać, jeżdżę czasem łowić rybki, a nie zawsze jest asfalcik nad samą wodę...) jaki zawias ?? proszę jaśniej kolego, bo nie rozumiem... a co do spocika to pewnie wybiorę się do Rzeszowa 19.09. 2010 r., więc harley jeśli chcesz to możemy się zgadać na PW lub GG
TDI99 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 nie chodzi o to ze lubię terenówki, napisałem że ma być taka terenowawa, bo wydaje mi się to troszkę praktyczniejsze ( nie trzeba tak bardzo uważać, jeżdżę czasem łowić rybki, a nie zawsze jest asfalcik nad samą wodę...) jaki zawias ?? proszę jaśniej kolego, bo nie rozumiem... a co do spocika to pewnie wybiorę się do Rzeszowa 19.09. 2010 r., więc harley jeśli chcesz to możemy się zgadać na PW lub GG racja kolego. Ja mam lekką glebę i żałuje. Na autostradzie i czystym asfalcie miodzio ale jak się zaczynają wertepy np. torowisko tramwajowe, jakaś wypaczona kostka a najczęściej jeżdżę po dziurawym mieście to jest lipa :kwasny:A o polnych drogach można zapomnieć
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 nie chodzi o to ze lubię terenówki, napisałem że ma być taka terenowawa, bo wydaje mi się to troszkę praktyczniejsze ( nie trzeba tak bardzo uważać, jeżdżę czasem łowić rybki, a nie zawsze jest asfalcik nad samą wodę...) jaki zawias ?? proszę jaśniej kolego, bo nie rozumiem... a co do spocika to pewnie wybiorę się do Rzeszowa 19.09. 2010 r., więc harley jeśli chcesz to możemy się zgadać na PW lub GG racja kolego. Ja mam lekką glebę i żałuje. Na autostradzie i czystym asfalcie miodzio ale jak się zaczynają wertepy np. torowisko tramwajowe, jakaś wypaczona kostka a najczęściej jeżdżę po dziurawym mieście to jest lipa :kwasny:A o polnych drogach można zapomnieć Przesada, może masz źle zestrojone zawieszenie. Ja po torowiskach przejeżdzam całkowicie normalnie. I po polnych drogach też jeżdżę bez problemu (na grzyby czy nad jezioro) a mam -40/60mm na 17'. Jedyne co stwarza problemy to wysokie krawężniki. Z wjechaniem nie ma większego problemu ale zjazd bez przytarcia osłoną wymaga czasem gimnastyki.
Kowi87 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 nie chodzi o to ze lubię terenówki, napisałem że ma być taka terenowawa, bo wydaje mi się to troszkę praktyczniejsze ( nie trzeba tak bardzo uważać, jeżdżę czasem łowić rybki, a nie zawsze jest asfalcik nad samą wodę...) jaki zawias ?? proszę jaśniej kolego, bo nie rozumiem... a co do spocika to pewnie wybiorę się do Rzeszowa 19.09. 2010 r., więc harley jeśli chcesz to możemy się zgadać na PW lub GG racja kolego. Ja mam lekką glebę i żałuje. Na autostradzie i czystym asfalcie miodzio ale jak się zaczynają wertepy np. torowisko tramwajowe, jakaś wypaczona kostka a najczęściej jeżdżę po dziurawym mieście to jest lipa :kwasny:A o polnych drogach można zapomnieć Przesada, może masz źle zestrojone zawieszenie. Ja po torowiskach przejeżdzam całkowicie normalnie. I po polnych drogach też jeżdżę bez problemu (na grzyby czy nad jezioro) a mam -40/60mm na 17'. Jedyne co stwarza problemy to wysokie krawężniki. Z wjechaniem nie ma większego problemu ale zjazd bez przytarcia osłoną wymaga czasem gimnastyki. Adaś nie wjedziesz w polne ścieżki, ostatnio na 3 razy próbowałem i poprostu trze sie podwoziem, wystarczy jakis kamień i juz głowa boli od mysłi co tym razem Ale obnizenie -20 wzgledem serii nie utrudni aż tak jazdy
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Kowi, właśnie na takiej ścieżce wychodzi sprawność seryjnych amortyzatorów i sprężyn obniżających. Ja wjeżdżam wszędzie. Nie miałbym gleby gdybym musiał się zastanawiać nad tym czy gdzieś wjadę czy nie A tak czy chcę jechać na grzyby, czy na ryby czy nad jezioro, czy na ognisko - wszędzie jadę audi. Jak miałem obniżenie samymi sprężynami to nie wyjeżdżałem poza drogi asfaltowe, od momentu jak nie mogłem pod górkę wyjechać bo na samej górze był garb. Jak tylko zamontowałem obecne zawieszenie to pojechałem w to samo miejsce. I co? I nie było nawet najmniejszych problemów. Taka jest różnica między obniżaniem samymi sprężynami a kompletem sprężyny obniżające + amortyzatory o krótszym skoku. Gleba ma poprawiać właściwości jezdne a nie pogarszać.
Kowi87 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Kowi, właśnie na takiej ścieżce wychodzi sprawność seryjnych amortyzatorów i sprężyn obniżających. Ja wjeżdżam wszędzie. Nie miałbym gleby gdybym musiał się zastanawiać nad tym czy gdzieś wjadę czy nie pojedziemy kiedys na fotki to uwierz ze nie wjedziesz, tzn wjedziesz ale przetrzesz podwoziem, taki urok gleby w polu EOT
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dobra, jeszcze nie spotkałem miejsca gdzie nie mógłbym wjechać na glebie :gwizdanie:
Policman Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 Kowi, właśnie na takiej ścieżce wychodzi sprawność seryjnych amortyzatorów i sprężyn obniżających. Ja wjeżdżam wszędzie. Nie miałbym gleby gdybym musiał się zastanawiać nad tym czy gdzieś wjadę czy nie pojedziemy kiedys na fotki to uwierz ze nie wjedziesz, tzn wjedziesz ale przetrzesz podwoziem, taki urok gleby w polu EOT Panowie mam nadzieję, że się podzielicie wynikami tego eksperymentu:> Ja tym czasem na wszelki wypadek zawiasu nie modzę...
Policman Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 czekam z niecierpliwością...[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 01:00_________________________________________________coś się chłopacy nie możecie wybrać na te fotki, albo się wynikami nie chcecie podzielić...
LuCaS_gr44 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ładny avancik ja moge śmiało powiedzieć że z niewielkim obniżeniem można po przeworsku smiało jeździć Policman przynajmniej 1BE to napewno i bez problemu miałem keraz jest wiecej i też sie da
HaVoK Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jakoś tak wychodzi A spot w Opolu? Takie wertepy i wjechałeś bez większego bólu
karol24 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jak się wyprzedza na 1BA? nie buja przy zmianie pasa Też miałem taki komplet jak TY, teraz mam 1BA amory + springi 1BE i dalej jest kupa przez zimę skompletuje 1BE albo coś z MTSa (lub jakaś firmowa używka jak coś fajnego będzie) bo to nie jazda jak buja w każdą stronę (chyba że ktoś 90km/h max ciśnie )
slimaczek89rz Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jak się wyprzedza na 1BA? nie buja przy zmianie pasa Też miałem taki komplet jak TY, teraz mam 1BA amory + springi 1BE i dalej jest kupa przez zimę skompletuje 1BE albo coś z MTSa (lub jakaś firmowa używka jak coś fajnego będzie) bo to nie jazda jak buja w każdą stronę (chyba że ktoś 90km/h max ciśnie ) hmmm mam tak samo ale nie narzekam... wiadomo będę chciał sztywniej, ale nie odczuwam jakoś żeby mi pupa latała wpadnij na spota do rzeszowa w niedziele
Rekomendowane odpowiedzi