tomek80A4 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 pewnie tak. ale póki, ona nie padnie to nie będę narazie kombinował, tylko miedzy czasie może sie trafi jakaś bardziej odpowiednia
PiterA4 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 mozna i tak albo sie trafi jakas inna naprawa w drzwiach czego nie zycze
ykk Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kolejne prosby o sprezynki bede wynagradzac kropkami. Nie robcie tu burdelu! Umawiajcie sie na PW, albo w dziale sprzedam. To tyle ode mnie.
marcin120383 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 kolego masz jeszcze te sprężynki pozdrawiam Prosilem. Post wyzej.
dreamweb Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich po długiej przerwie. Dużo osób do mnie pisze (przepraszam że nie mam kiedy odpowiadać). Tak jak sugeruje moderator jeśli będę miał możliwość to dam ogłoszenie w dziale "sprzedam". Na razie jest zima sroga - co jest chyba dobrym testem dla naszych sprężynek... Może osoby które zamontowały mają jakieś spostrzeżenia - trochę już czasu minęło i nikt się nie skarży... Moja w każdym razie jeszcze się trzyma. Pozdrawiam.
tomiqu Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Moja sprężynka też hula, klameczka chodzi jak salonówka
MATIUS Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 moja pękła całkowicie zdobyłem ori idealną z anglika za free wymieniałem i zajeło mi to 15 min z browarem w ręku naprawdę mała rzecz a cieszy
landryn86 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 U mnie też był problem z klameczką to ją rozebrałem. Okazało się że spręzyna ma ułamany jeden koniec, więc złapałem 2 pary szczypiec i rozgiąłem jeden zwój. Założyłem z powrotem tą już "naprawioną" sprężynę i od pół roku jest git malina
Lakee Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Ja się też wziąłem za naprawę obu sprężyn w przednich drzwiach - zeszło chyba po 15 minut na drzwi łącznie z demontażem i montażem boczku :-) Oczywiście sprężyna była złamana i zrobiłem tak jak niektórzy tu wcześniej pisali - rozprostowałem ze dwa zwoje szczypcami: Później dociąłem na odpowiednią długość żeby nie wystawało: Założyłem na miejscu: I zapaćkałem trochę smarem (po założeniu sprężyny klamka trochę trzeszczała): Działa pięknie :-) Polecam wszystkim jeśli nie macie jak kupić sprężyny - naprawa jest zrobiona od ręki. Jak się znowu urwie to będę kombinował co innego
elmo814 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 po co kombinowac , sprezyna pasuje z lewej tylnej klameczki!, najlepiej przełozyc ja razem z chromowana klameczka , jest mniej wyrobiona nie stuka nie puka pozdrawiam
Okruchos Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 po co kombinowac , sprezyna pasuje z lewej tylnej klameczki!, najlepiej przełozyc ja razem z chromowana klameczka , jest mniej wyrobiona nie stuka nie puka pozdrawiam Najprostsze rozwiązania są najlepsze szczególnie dla mnie skoro 99%czasu jezdze autem sam lub z zona
davidoff82 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 po co kombinowac , sprezyna pasuje z lewej tylnej klameczki!, najlepiej przełozyc ja razem z chromowana klameczka , jest mniej wyrobiona nie stuka nie puka pozdrawiam Najprostsze rozwiązania są najlepsze szczególnie dla mnie skoro 99%czasu jezdze autem sam lub z zona Tylną kompletną klameczkę można kupić za 10 zł.....
SylverStone Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Odswieże troche temat.U mnie wina leży w samej klamce a nie sprężynce.Na allegro są całe klamki jak kolega pisał ale nie wiem jak ją wymienić i wkomponowac w ten krótki plastik (klamka,przycisk no i głosniczek)nie ma żadnej srubki ani sworznia nie da sie wycisnąc.Pomóżcie:(
elmo814 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 kup tylna klamke i zobacz jak to zlozone jest, wzciga sie bolec do gory, a przy przcisku jest srubka,
lukas551 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Mam zamiar wymienic sprezynke tylko mam pytanie czemu musze odkrecac to mocowanie (post 1 fotka 4) skoro klamka jest w innym miejscu:kwasny:
lukas551 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Myslalem ze obedzie sie bez tego:kwasny: Dzieki za odp:wink:
slimaczek89rz Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Nic trudnego, kilka śrubek i boczek Twój:hi:
neuropathic Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Czy można jeszcze dostać taka sprężynkę?
Rekomendowane odpowiedzi