Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Naprawa luźnej klamki - wymiana sprężynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup sobie klamki z anglika, albo całe boczki bo za darmo je oddają i masz spręzynki do wyjecia dla siebie :)

Opublikowano

10 PLN chodzą klamki na alleubogo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

Chętnie bym też zakupił jedną spręzynkę do drzwi kierowcy (Audi a4 avant 1.85 2000).

Z góry dzięki za pomoc

Kacper

Opublikowano

Używane klamki w internecie najczęściej mają te sprężynki "uwalone". Byłem ostatnio na dużym autozłomie i przerzuciłem masę tych klamek i niestety żadna nie nadawała się do odzysku. Chyba trzeba będzie pokombinować i dorobić takie sprężynki, ale to już raczej na wiosnę. Szkoda, że już tego nie produkujecie. Spore zainteresowanie jest tymi sprężynkami. Niby taka błahostka, a tak strasznie denerwuje na nierównościach :)

Pozdrawiam

Opublikowano

lapek85 własnie dodał temat w dziale sprzedam części :)

Opublikowano

Ekstra, nareszcie :) skończy się brzęczenie klamek na nierównościach :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam. Na zdjęciach przedstawiam moje rozwiązanie tego problemu. Czas naprawy15 min., koszt 0 zł. Gumka jakiej użyłem to okrągła gumka opleciona tkaniną spotykana w ściągaczach kurtek, dresow. Jeżdżę tak już ponad rok, klameczka działa wyśmienicie, pracuje lepiej jak w oryginale.

tmp-cam--254404677.jpg

tmp-cam-1563208640.jpg

tmp-cam-2073735780.jpg

Witam wszystkich i pozdrawiam. Na zdjęciach przedstawiam moje rozwiązanie tego problemu. Czas naprawy15 min., koszt 0 zł. Gumka jakiej użyłem to okrągła gumka opleciona tkaniną spotykana w ściągaczach kurtek, dresow. Jeżdżę tak już ponad rok, klameczka działa wyśmienicie, pracuje lepiej jak w oryginale.

Opublikowano
Dnia 16.01.2017 o 17:36, stolpin83 napisał:

tmp-cam--254404677.jpg

tmp-cam-1563208640.jpg

tmp-cam-2073735780.jpg

Niezły rzemieślnik. Przez Ciebie teraz sprzedaż sprężynek spadnie do zera. :D

Opublikowano

Jak nikt nie będzie kupował sprężynek to trzeba wejść w sprzedaż takich gumek [emoji3]

Ja tam wole ori rozwiązanie [emoji4]

Opublikowano

Pany Pany kolega sprzedawał to 7 lat temu więc może już nie ma audi ^^ a sprężynek to na bank..

ja to chyba kupiłem garażowy egzemplarz bo u mnie nic nie lata w środku i nic nie jest wytarte :banan:

no może ta klamka, deeeelikatny luzik.

Edytowane przez TomOskroba

Opublikowano

Przecież kolega z forum w dziale sprzdedaży częsci do a4 b5, w zeszłym roku sprzedawał sprężynki.

Sam od niego kupowałem [emoji4]

Opublikowano

Na allegro można kupić

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Gdzie na allegro? Pod jakim hasłem? Szukałem sprężyna sprężynka allegro i nic nie ma

Opublikowano

U mnie wystarczyło rozwinąć 1 zwój i założyć spowrotem. Działa i to się liczy

tapnięte z noki 3210

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pany, gdzie dostane te sprężynki, bo tez u mnie klamka padnięta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy autor tego postu robi jeszcze te sprężynki ? bo potrzebuje

Opublikowano

U mnie również problem z klamką. Wiadomo coś czy autor ma jeszcze jakieś sztuki?

Opublikowano

:hi:

wkładał ktoś sprężynkę z tylnej klamki? pasuje?

Sprawdzone - pasuje

Edytowane przez Malec

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hej, 

Czy dałoby radę dorobić z 1 sztukę na lewą przednią stronę. Wkurza mnie gdy jadę po nierównościach i mi trekocze klamka.