jozek726 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 "- listwy chromowane wokół szyb ( choć nie jestem przekonany w 100% do tego kroku )" jak najbardziej
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Piękna , piękna jak każde B8 Napisz jak wrażenia z jazdy po przesiadce, komfort itd .... po przesiadce z B7 to powiem że zdecydowanie lepiej sie prowadzi , pewniej człowiek się czuje prowadząc B8, komfort hmmm zdecydowanie lepszy . wlasnie , jak je odbierasz , bo ja dalej uwazam ze B8 jest strasznie plastikowa w srodku zwlaszcza panel przy skrzyni biegow jak nie ma nawigacji..... nie jest źle , ba milo zaskoczony jestem i "plastikowego" środka nie odczuwam
Siwy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie do wiary Super maszyna Gratuluje
Carlos* Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Napisz jak wrażenia z jazdy po przesiadce, komfort itd wlasnie , jak je odbierasz , bo ja dalej uwazam ze B8 jest strasznie plastikowa w srodku zwlaszcza panel przy skrzyni biegow jak nie ma nawigacji....... Turdzi nie jest aż tak źle jakby się mogło wydawać. Na początku mnie osobiście najbardziej drażniła srebrna plastikowa ramka wokół zegarów i wyświetlacza , ale z biegiem czasu już mi jakoś przeszło.Pewnego razu miałem zamiar ją ściągnąć i oddać do flokowania lub trysnąć na czarno ale też mi się jakoś to nie widzi, więc została ,ale do tej pory się dziwię czemu nie jest ona dostępna razem z listwami wykończeniowymi wewnątrz samochodu - czyli np. aluminium hologram.
turdzi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Turdzi nie jest aż tak źle jakby się mogło wydawać. Na początku mnie osobiście najbardziej drażniła srebrna plastikowa ramka wokół zegarów i wyświetlacza , ale z biegiem czasu już mi jakoś przeszło.Pewnego razu miałem zamiar ją ściągnąć i oddać do flokowania lub trysnąć na czarno ale też mi się jakoś to nie widzi, więc została ,ale do tej pory się dziwię czemu nie jest ona dostępna razem z listwami wykończeniowymi wewnątrz samochodu - czyli np. aluminium hologram. mi nie chodzi nawet o ta ramke tylko te plaskiki kolo lewarka zmiany biegow w wersji bez Navi. Wyglada to tragicznie dlatego pakiet z nawigacja to praktycznie obowiazek
miron78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no coś w tym jest z tymi plastikami - jak w hujundaju ale całokształt jest OK
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Piękna! Ja bym ją widział tak: http://www.v10.pl/archiwum/tuning/audi/avus/a4_avant/audi_a4_avant_avus_performance_04.JPG http://www.v10.pl/archiwum/tuning/audi/avus/a4_avant/audi_a4_avant_avus_performance_02.JPG :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale całokształt jest OK nie no zdecydowanie nie ma co porownywac do b7 bo czuc we wszystkim ze to technologicznie o wiele bardziej zaawansowane auto , prowadzenie to jakies lata swietlne tylko to mniejsce przy lewarku im nie wyszlo [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 16:46_________________________________________________ Piękna! Ja bym ją widział tak: http://www.v10.pl/archiwum/tuning/audi/avus/a4_avant/audi_a4_avant_avus_performance_04.JPG http://www.v10.pl/archiwum/tuning/audi/avus/a4_avant/audi_a4_avant_avus_performance_02.JPG :gwizdanie: tez bym ja tak widzial , zreszta jak kieys stanie taka w moim garazu to wlasnie tak ja widze
Azunia Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 No Panie Cubrze a więc to to cacko o którym mi mówiłeś że będzie niespodzianką Wielkie gratki :oklaski: jest piękna Życzę bezawaryjności i niech się prowadzi PS. tylko proszę nie rób czarnego grilla, taki jaki jest jest piękny czarny będzie prawie niewidoczny a duże grille w są boossskie
KmK Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 b8 jest piękne avant to kwestia gustu, jest praktyczny.. czarny to też kwestia gustu, napewno jest piękny jak jest czysty, ale to raczej nieczęsto jaka jest różnica cenowa pomiędzy 2.0T i 2.0tdi 170 cr ? Q , pojedyncza rura , no i jak ktoś słusznie zauważył napewno lepszy nowy i słabszy niż stary i mocniejszy
QRi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jest piekna, its bjutiful wszystko w czerń, łącznie z felą + chromowany/biały rant i bedzie koks
Azunia Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wszystko w czerń, łącznie z felą + chromowany/biały rant i bedzie koks kwestia gustu :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 2.0tdi 170 cr ? a to jest 170 CR ? bo Cuber sie nie che przyznac zreszta roznicy nei ma bo z obu bedzie pod 190 KM.
RS Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 W sumie to obojetne, bo 140stki czesto mialy w serii niezlego bonusa (cos kolo 155KM )- tylk w serwisach pozniej je kastrowali Ale po tym widac ze mala roznica byla w tych silnikach, wiec osobiscie wziolbym nawet 143, bo powinnien isc prawie tak samo jak 170tka, tylko ze jest tanszy...
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 piekny avancik ciekawe czy przy wymianie na chromik tez trzeba zmieniac tylne szyby
KmK Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ja nie wiem czy 170 tak sie zastanawiam, bo 140 jest napewno tańsza, a zastanawia mnie różnica przy zakupie pomiędzy 2.0T i 2.0tdi 170, no i przy okazji załoztyłem że to jest 170 generalnie b8 jakiekolwiek jest jedynie osobiście wybrałbym 2.0T znów, stąd moje rozważania na temat różnic cenowych.
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ciekawe czy przy wymianie na chromik tez trzeba zmieniac tylne szyby też trzeba [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:29_________________________________________________Różnica w cenie miedzy 143 a 170 to ok 8 tys oczywiscie jako nowego w Salonie
MAGIC87 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Różnica w cenie miedzy 143 a 170 to ok 8 tys oczywiscie jako nowego w Salonie cool1 Rogal zniweluje rózce mocy za 1 tysa :gwizdanie:
Buba Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 doszly mnie sluchy ze szykuje sie upalanie tej B8-mki i jest masa chetnych
Rekomendowane odpowiedzi