malpa90 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Tylko tyle mam zdjeć ale napewno dodam wiecej jak posprzatam i umyje
312MC Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Plusy : -kolor -felga -avant -rok Minusy : - LAMPY PRZEDNIE
michu93 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Miałeś takie ładne przednie lampki oraz gril... a takie "coś" założyłeś... wrzuć jeszcze jakiś konkretny opis co i jak, jakie plany masz do auta
ppaziuu Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 grill OUT !! ... pokaż co w środku .. .. felunek spoko .. jak u mnie ..
kris_lpgcars Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Bez kółek na grilu tak jakoś wiejsko jak dla mnie ale to tylko moja opinia
Luka3s Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Fajny samochodzik poza tymi lampami podejrzewam że taką już kupiłeś pewnie. No i OOOO by się przydało jednak na grilu a poza tym czekamy na więcej fot
Brylantoos Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ładne B8?? Tak jak wyżej koledzy wróć do oryginału.Felgi wypas!!
Bogumił Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ale dlaczego nie podobają się Wam lampy? Mnie one się podobają - przynajmniej nie trzeba bawić się w montowanie świateł do jazdy dziennej. Grill faktycznie wygląda byle jak.
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ale dlaczego nie podobają się Wam lampy? Mnie one się podobają - przynajmniej nie trzeba bawić się w montowanie świateł do jazdy dziennej. Grill faktycznie wygląda byle jak. W czarnym jeszcze jeszcze wygladają, ale mimo to wolał bym zespolone :gwizdanie: a co do światełdziennych nie są wymogiem że piszesz przynajmniej nie trzeba bawić się w montowanie świateł do jazdy dziennej Autko fajnie będzie sie prezentowało jak zmienisz ten grill no name <- wstydzisz sie marki I daj jakiś sensowny opis :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Proszę o komentarze, coś jak 'fotka.pl' albo nasza klasa Auto ok, jak już wcześniej mówili Panowie, grill jakoś nie podchodzi
mrogal Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Tylko tyle mam zdjeć ale napewno dodam wiecej jak posprzatam i umyje daje 10szke i zapraszam do mnie a tak powaznie, to te swiatla to kopa, swieca jak chca regulacja z plasteliny jakosc wykonania dno i metr mulu, mialem je przez 2 dni i szybko wylecialy :thumbdown: co do grilla lepszy jest niz siatex jakis, najlepszy bylby grill RS
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 znaczek musi być lampy z polifta to tez podstawa
pitman Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Gdy by nie ten chrom to grill by jeszcze uszedł ale te lampy tragedia
Armi Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Tragedia to grill bez znaczka i te burackie lampy Z gówna bata nie ukręcisz - B5 nigdy nie będzie B8. Jak sprzedaż grill i te lampy i zmienisz na normalne lampy i grill to jeszcze $ na xenon zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi