Rooney1990 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tego bova to mogłeś odpuścić I tak musialem zmienic, a ten dzwiek wykozacki w kosmos
Rooney1990 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Cała wioska słyszy :naughty: I sie tym jara
JawoR36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Cała wioska słyszy :naughty: I sie tym jara Wrzuć w końcu jakiś soundcheck tego cuda.
Rooney1990 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 c**j slychac bo na jalowym male cisnienie turbiny
Sidney Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Podoba mi się ta żółta folia na lampach, sam zrobiłbym tak u siebie tylko powiedzcie mi jak wygląda sprawa legalności takiego moda ? Nie przyczepią się gliniarze, że "długie" świecą na żółto ?
Rooney1990 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Podoba mi się ta żółta folia na lampach, sam zrobiłbym tak u siebie tylko powiedzcie mi jak wygląda sprawa legalności takiego moda ? Nie przyczepią się gliniarze, że "długie" świecą na żółto ? Dowód leci
Marc!n Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 A nie można było tego przy nich usunąć (jeżeli folia jest przyklejona z zewnątrz)?
Rooney1990 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 A nie można było tego przy nich usunąć (jeżeli folia jest przyklejona z zewnątrz)? Folie mozna bez problemu zerwac, ale jak narazie nikt sie do tego nie przyczepil
Sidney Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Tak też myślałem, oczywistym jest, że można toto zedrzeć przy mundurowych ale na forum prawnym twierdzą, że za taki bajerek i tak należy się 200 zł mandatu... Pytanie czy warto, chociaż niby nie każdy gliniarz to beton. W zasadzie to tylko halogeny mogą być barwy żółtej selektywnej. Szkoda.
LUKASZ1989 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 A jak się jeździ na tym gwincie? Twardo miękko czy w sam raz:kox:? Gwint to podstawa TA to jeden z tańszych. Polecasz go czy raczej nie? Bo sam się nad takim zastanawiam.
Rooney1990 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Tak też myślałem, oczywistym jest, że można toto zedrzeć przy mundurowych ale na forum prawnym twierdzą, że za taki bajerek i tak należy się 200 zł mandatu... Pytanie czy warto, chociaż niby nie każdy gliniarz to beton. W zasadzie to tylko halogeny mogą być barwy żółtej selektywnej. Szkoda. Jebac ich ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- A jak się jeździ na tym gwincie? Twardo miękko czy w sam raz:kox:?Gwint to podstawa TA to jeden z tańszych. Polecasz go czy raczej nie? Bo sam się nad takim zastanawiam. Przy naprawde sutej glebie jest za miekki, ale go polecam. Jak za taki chajs to naprawde daje rade ---------- Post dopisany 06-03-2013 at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany 02-02-2013 at 11:05 ---------- Tak wiem, pojdzie sraka w dół
kamilus Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 im bardziej sie przygladam wydaje mi sie ze mam bardziej żółć ;d wiec wybaczam Ci z tym kolorem felg jest konkret !
paput Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 tył wysoko do tej oponki, przód jakoś się schował, więc albo w dół albo inna opona:kwasny: bo nie ma efektu
Rooney1990 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 tył wysoko do tej oponki, przód jakoś się schował, więc albo w dół albo inna opona:kwasny: bo nie ma efektu paput, napisalem ze idzie w dół
Klajtekkk21 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Kolorek za***isty... Jak pojdzie w dol z tego co mowisz to bedzie super, ale jeszcze dal bym jakis dystansik... pozdro fajnie sie prezetuje
Rekomendowane odpowiedzi