david_n Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 PS. Co z B7?? szkoda mi troche bylo, ale poszlo
alvaro Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Ładna B8 i nie znowu aż taki golas...
david_n Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6
Cuber Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 no prosze Ja jeszcze nie miałem do scigania nic prócz bety 320d
Madas Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 David gratuluję autka :good: i mam nadzieję że ten banan będzie mega długo gościł na buzi
david_n Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 David gratuluję autka :good: i mam nadzieję że ten banan będzie mega długo gościł na buzi Jak narazie caly czas jest, ale wiesz - apetyt rosnie w miare jedzienia wiec nie wykluczam, ze moze kiedys wpadnie wieksze turbo
miron78 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego
david_n Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed:
Bieniek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 No w koncu pokazales.Auto mega.Gratuluje.Tylko pilnij jej dokladnie
Madas Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 David gratuluję autka :good: i mam nadzieję że ten banan będzie mega długo gościł na buzi Jak narazie caly czas jest, ale wiesz - apetyt rosnie w miare jedzienia wiec nie wykluczam, ze moze kiedys wpadnie wieksze turbo na dobry apetyt - dokładka i znowu dokładka
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed: nieźle dajecie
grzesiek88 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed: nieźle dajecie :polew: a tak po za tym to furacz wypas muszę ją w realu chociaż dotknąć
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed: nieźle dajecie :polew: a tak po za tym to furacz wypas muszę ją w realu chociaż dotknąć lepiej nie bo porazi Cię prądem 2000 voltów z B8 David_n co pierwsze w planach teraz :?:
david_n Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed: nieźle dajecie :polew: a tak po za tym to furacz wypas muszę ją w realu chociaż dotknąć lepiej nie bo porazi Cię prądem 2000 voltów z B8 David_n co pierwsze w planach teraz :?: na zime sobie chyba odpuszcze jakiekolwiek mody, ewentualnie bede sie rozgladal za wnetrzem. Na wiosne pierwsze co to felunek
grzesiek88 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed: nieźle dajecie :polew: a tak po za tym to furacz wypas muszę ją w realu chociaż dotknąć lepiej nie bo porazi Cię prądem 2000 voltów z B8 David_n co pierwsze w planach teraz :?: na zime sobie chyba odpuszcze jakiekolwiek mody, ewentualnie bede sie rozgladal za wnetrzem. Na wiosne pierwsze co to felunek napewno nie da dotknąć bo powie że brudne ręce mam
david_n Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Dzis objechalem Vectre 3.0 CDTI V6 jechałeś na ledach czy na xenonie ? bo jak na ledach to nic dziwnego wylaczylem wszystko, nawet ladowarke od telefonu :decayed: nieźle dajecie :polew: a tak po za tym to furacz wypas muszę ją w realu chociaż dotknąć lepiej nie bo porazi Cię prądem 2000 voltów z B8 David_n co pierwsze w planach teraz :?: na zime sobie chyba odpuszcze jakiekolwiek mody, ewentualnie bede sie rozgladal za wnetrzem. Na wiosne pierwsze co to felunek napewno nie da dotknąć bo powie że brudne ręce mam :naughty: :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Gratuluję zakupu autko mega :kox:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 20:48_________________________________________________oby nie była pechowa jak B7 :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Bardzo ładne autko tak jak pisałeś, ładne koło i będzie pełnia szczęścia gratuluję
Rekomendowane odpowiedzi