AndyN Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie możesz podnająć miejsca w garażu? W suchym by stała .... W reumatyzm ją wpędzasz i masz za to mam miejsce w garazu ale niestety nie wjade tam Gwint? Nie możesz na zimę tak ustawić by jednak do garażu nią wjechać?
Sqizzy Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Moskal tak na serio jak chcesz ją wysuszyć to możemy się ugadać i na dzień wstawić do mnie do garażu, skombinuje piecyk z butlą i troszkę przeschnie. Do mnie może wjedziesz.
Dev Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 czyli jest 1BE :> :> :> :> 1BE to chyba oznaczenie zawiasu do oski nie, do Q tez, moje stare AEB miało 1BE
Milczar Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 zalac Ci od razu do pełna ??? :naughty: Nie musisz :-P byle bylo paliwa na przejechanie 100m od bramy do garażu i z powrotem. Jak byś chciał to dzwoń w razie czego miejsce jest. Swojego parcha wstawiam co parę dni.
Przemots Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Moskala eSka sprzedana Znowu wróciła na lubelszczyznę??
paput Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Moskala eSka sprzedana ty nie lubisz kłombi
moskal Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 zalac Ci od razu do pełna ??? :naughty: Nie musisz :-P byle bylo paliwa na przejechanie 100m od bramy do garażu i z powrotem. Jak byś chciał to dzwoń w razie czego miejsce jest. Swojego parcha wstawiam co parę dni. odezwe sie W sobote poszlismy z kolkovem do auta , i powtórzyła sie akcja z olejem na fisie ale auto nie zgasło, stan oleju w normie , cisnienie oleju tez w normie
moskal Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 który ??? w misce olejowej wstawie najpierw auto do wysuszenia ,jak to nie pomoze to bede szukał. Acha , zero błędów zolejem , czujnikami itp. tylko abs , klima , PRZEPŁYWKA
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 który ??? w misce olejowej wstawie najpierw auto do wysuszenia ,jak to nie pomoze to bede szukał. Acha , zero błędów zolejem , czujnikami itp. tylko abs , klima , PRZEPŁYWKA znowu?
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 znowu? no nie miałeś wcześniej jakiś cyrków z przepływką? co "znowu" ????
moskal Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 no nie miałeś wcześniej jakiś cyrków z przepływką? nie myl mojej perełki z padaczka Buby :naughty: :naughty: BTW przepływka była ostatnio u Buby :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 nie myl mojej perełki z padaczka Buby :naughty: :naughty: k**wa nie wytrzymałem :polew: :polew: :polew: perełki :polew:
moskal Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 ekhem ekhem ........ obowiazuje cie ten awatar w całej rozciągłości forum :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi