soolek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 w końcu przyda mi sie to : :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ale chyba na jednym nie poprzestaniesz?
moskal Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 w końcu przyda mi sie to : :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ale chyba na jednym nie poprzestaniesz? zamiast znaczka na klapie , dopóki bakuś nie ogarnie dope
Michał Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 w końcu przyda mi sie to : :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: to Ty masz taki piękny znaczek, a zawracasz sobie gitarę jakimś dope? bez zastanowienia bym kleił na stałe zamiast OOOO
Iverson Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ...no właśnie , dope to se do kluczy przypnij
Flyer Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to turbo od porsche to pasuje jak piernik do wiatraka
michu93 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 moskal a może do znaczku turbo to dołożysz inne graty z porszawy? kiera, gałka w battalionie była fota kiedyś takiego składaka
Michał Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to turbo od porsche to pasuje jak piernik do wiatraka turbo ma? ma a nawet dwa, więc nie będzie tragedii
moskal Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 to turbo od porsche to pasuje jak piernik do wiatraka albo jak 2.7bit do B6 [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________ moskal a może do znaczku turbo to dołożysz inne graty z porszawy? kiera, gałka w battalionie była fota kiedyś takiego składaka nie widzi mi sie , kiera bedzie w przyszłości od RS4 Dostałem info z warsztatu lakierniczego , wczoraj podmienili turbiny na biorące olej , dzisiaj podmianka kolektorów
michu93 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dostałem info z warsztatu lakierniczego , wczoraj podmienili turbiny na biorące olej , dzisiaj podmianka kolektorów teraz do niebieskiej alkantary i niebieskiego koloru auta będziesz miał jeszcze niebieski dymek
Buba Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dostałem info z warsztatu lakierniczego , wczoraj podmienili turbiny na biorące olej , dzisiaj podmianka kolektorów teraz do niebieskiej alkantary i niebieskiego koloru auta będziesz miał jeszcze niebieski dymek jak odpali, szlyszalem ze w lublinie upalaja jakies niebieskie kombi wieczorami rozebrane totalnie
moskal Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Dostałem wczoraj cynk od Marcina , że auto stoi przygotowane do tryśnięcia , jak dobrze pójdzie to w połowie przyszłego tygodnia odbiore :drool:
moskal Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 trysniesz to ty chyba jak juz je bedizesz miec Tez bym trysnal jade "pamięciówke" juz od tygodnia :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dostałem wczoraj cynk od Marcina , że auto stoi przygotowane do tryśnięcia , jak dobrze pójdzie to w połowie przyszłego tygodnia odbiore :drool: trysniesz to ty chyba jak juz je bedizesz miec Tez bym trysnal kuuuurfa nie będzie żadnego tryskania w drodze po tą padline
Cristoforo Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dostałem wczoraj cynk od Marcina , że auto stoi przygotowane do tryśnięcia , jak dobrze pójdzie to w połowie przyszłego tygodnia odbiore :drool: trysniesz to ty chyba jak juz je bedizesz miec Tez bym trysnal kuuuurfa nie będzie żadnego tryskania w drodze po tą padline wezmiesz chusteczki nawilżające i dasz rade
Buba Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dostałem wczoraj cynk od Marcina , że auto stoi przygotowane do tryśnięcia , jak dobrze pójdzie to w połowie przyszłego tygodnia odbiore :drool: trysniesz to ty chyba jak juz je bedizesz miec Tez bym trysnal kuuuurfa nie będzie żadnego tryskania w drodze po tą padline
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 kuuuurfa nie będzie żadnego tryskania w drodze po tą padline nie martw sie , Tobie też coś tam z pyndla skapnie z podniecenia :kox: :kox: [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 06:42_________________________________________________no jadą juz nowe klamoty :
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 a grzanie dupyy? ???? oświeć mnie jak bedizesz chcial przycisk awaryjnych i cupholdera to wal, dogadamy sie jakos Mam jeszcze popielniczke no pewnie ze chce , i popielniczke raczej tez bo nie wiem czy jest w zestawie , jak dojdą graty to dam ci znać
bakuś Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 No bo wydaje mi się, że na zdjęciach eski były pokrętła od ogrzewania foteli, a kupiłeś panel poliftowy bez.
A-rek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 a grzanie dupyy? no wlasnie o to samo chcialem zapytac
Rekomendowane odpowiedzi