Reggi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nie widze tam recznego dla mnie A no może dlatego, że zdjęcia robiłem wcześniej Rękawy zrobione tak jak u kolegi michal_87 tylko Ty masz skaj ekologiczny, a Dawid skórę Lambo :wink4:
mrogal Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nie widze tam recznego dla mnie A no może dlatego, że zdjęcia robiłem wcześniej Rękawy zrobione tak jak u kolegi michal_87 tylko Ty masz skaj ekologiczny, a Dawid skórę Lambo :wink4: to poka foto
Reggi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nie widze tam recznego dla mnie A no może dlatego, że zdjęcia robiłem wcześniej Rękawy zrobione tak jak u kolegi michal_87 tylko Ty masz skaj ekologiczny, a Dawid skórę Lambo :wink4: to poka foto Nie mam bo nie zdążyłem zrobić. Jutro pyknę na spokojnie
Nosb Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Moja bedzie kremowaaaaa Te paruchacz poslales mi haracz ?
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 przyszedł wczoraj nowy gadżet , do kompletu jest konsola 2Din + tunel , może w łikend uda mi sie ogarnąć środek poliftowy miałem problem z montazem RECARO , w esce nie ma uchwytu do tej szyny która biegnie przez środek siedzenia , musiałem wyciąć w sobote te uchwyty z parówy i przespawać do eski. temat juz prawie załatwiony
Flyer Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Bes sęsu montować taką navi... tylko i wyłącznie RNS-E. Pomalować tylko fronty jak Cantona i wygląda jak z fabryki.
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Bes sęsu montować taką navi... tylko i wyłącznie RNS-E. Pomalować tylko fronty jak Cantona i wygląda jak z fabryki. dlaczego bez sęsu ????
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 po choooj mi RNS-e , ja chce mieć ładny wyświetlacz bez rezania i coś co mi odpali mp3 , reszta mi koło pyndla lata. to mi zapewnia navi+
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 W rns-e rezania tak szczerze to nie ma duzo, cany pociagnac i przekodowac. Ja juz wykminilem ze pewnie mam zle zakodowane dlatego mam takie schody z tym rns-e. Dobra sprawa w rns-e to czytnik kart sd dlatego wole mieć gotowe P&P
Flyer Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Bes sęsu montować taką navi... tylko i wyłącznie RNS-E. Pomalować tylko fronty jak Cantona i wygląda jak z fabryki. dlaczego bez sęsu ???? RNS-E niewiele drozszy, ladniejszy lcd, lepsza jakosc dzwieku + karty SD, wiecej opcji... ale to Twoja fura/kasa
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Każdy montuje RNS'a a tu bedzie w oryginale i mi się taka opcja do B5 w sumie bardziej podoba. Ze strej baby młodej nie zrobisz
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 RNS-E niewiele drozszy ale rzeźba z rezaniem ladniejszy lcd wisi mi to lepsza jakosc dzwieku BOSE mi w zupełności wystarcza , i tak 99,9% społeczeństwa nie zauważy różnicy , zwłaszcza przy muzie której słucham karty SD Pendrive mi wystarcza tak jak pisałem wcześniej, nie chce rzeźby w środku , ma ładnie pasować P&P i komponowac sie z reszta deski , jest mi to potrzebne do słuchania mp3 , nic poza tym, nie bede sie spuszczał ze mam ładniejszy wyswietlacz , itp. ja to auto kupiłem dla przyjemności zapierdalania , a nie chwalenia sie przed kumplami
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 auto kupiłem dla przyjemności zapierdalania , a nie chwalenia sie przed kumplami to usun watek. :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 a fure juz odzyskales? prawie , alarmy sie montują
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Każdy montuje RNS'a a tu bedzie w oryginale i mi się taka opcja do B5 w sumie bardziej podoba. Ze strej baby młodej nie zrobisz dokladnie mam to samo zdanie i gdy bedzie mnie juz stac to rowniez zakupie Navi+ nawet nie wiedzialem ze Navi+ odtwarza MP3
Bieniek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Bo nie odtwarza.Musisz kupic emulator zmieniarki.
A-rek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Pozatym na palcach jednej reki mozna policzyc rns-e w b5 a navi+ jest od zajebania. jasne
Rekomendowane odpowiedzi