Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 A proste? Jakbyś czytał opis aukcji to byś wiedział, że NOWE . Kurfa jakbym miał luźną kaskę to bym to capnął Fela podobno dobra bo lekka
Mathis Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 A proste? Jakbyś czytał opis aukcji to byś wiedział, że NOWE . Kurfa jakbym miał luźną kaskę to bym to capnął Fela podobno dobra bo lekka Widziałem w zakładzie oponiarskim jak wyważali nowe koła Nowe nie znaczy idealne.
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Widziałem w zakładzie oponiarskim jak wyważali nowe koła Nowe nie znaczy idealne. o ja pier**le..jak ja kocham takich znawców Jak się kupuje chińskie odlewy to wiadomo, że trzeba pół tony ołowiu na to przykleić. Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie.
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 o ja pier***e..jak ja kocham takich znawców nie martwe sie , ja tez kórwa nie mam hajsu
Iverson Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie. ale ja tam już nie mieszkam , teraz Bielsko Biała
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale ja tam już nie mieszkam , teraz Bielsko Biała wiem
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie martwe sie , ja tez kórwa nie mam hajsu Fak..jak bym sprzedał swoje Enkeie to bym je łyknął k**wa mam tego tematu..jeszcze mam dwa komplety kubłów do obszycia i nie ma kiedy Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie. ale ja tam już nie mieszkam , teraz Bielsko Biała Moskal..szukamy felg z Bielska Białej
Mathis Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Widziałem w zakładzie oponiarskim jak wyważali nowe koła Nowe nie znaczy idealne. o ja pier***e..jak ja kocham takich znawców Jak się kupuje chińskie odlewy to wiadomo, że trzeba pół tony ołowiu na to przykleić. Podsyła się kogoś z Pleszewa..takiego Tommego Iversona, obejrzy, zobaczy, sprawdzi czy proste i krótki kaszel po obiedzie. Następnym razem dopiszę [joke mode on] bo widzę, że niektórzy zbyt poważnie podchodzą do forum.
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Następnym razem dopiszę [joke mode on] bo widzę, że niektórzy zbyt poważnie podchodzą do forum. Przypomniały mi się ostatnie dwa dni na warszawskich :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Nie no luz kolego
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Moskal..szukamy felg z Bielska Białej ołkej Następnym razem dopiszę [joke mode on] bo widzę, że niektórzy zbyt poważnie podchodzą do forum. luxna guma
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Padre, opyl mi gwint to sobie kupisz te felaszki
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Padre, opyl mi gwint to sobie kupisz te felaszki 1600pln :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 zawsze mozesz nowy zamowic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 wolał bym kupić AP Sportwarke dokupię sobie 2 nowe amorki bilsteina b8 i będę dalej jeździł na tym co mam
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 juz przestań sie mazać [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 14:27_________________________________________________oglądałem moje nowe lampki
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 i co juz montujesz ? :decayed: w tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi