jozek726 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 za duzo tego caarbonu Stanowczo.. przerost formy .. zwłaszcza w dizlu :kox: i z 1/2 FIS
rafalekx Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Diesel to kupa Jebn@ć Ci? Ładne auto moskal :gwizdanie: żeby nie było OT
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Jebn@ć Ci? :naughty Gałę ? Moskal.. w tym floku to pięknie się będzie węgiel komponował
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Moskal.. w tym floku to pięknie się będzie węgiel komponował wiem , widziałem gdzieś fotki auta z takim setupem BTW cos mi sie zj***la navi , odpinałem wczoraj aku na moment , i nie moge wpisać kodu , jest normalny obraz i napis SAFE ale pokretłem nie mozna wybierać cyfr
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Dawid było sobie kupic jakiegoś kombajna wszystkorobiącego, a nie to padło
rafalekx Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 BTW cos mi sie zj***la navi , odpinałem wczoraj aku na moment , i nie moge wpisać kodu , jest normalny obraz i napis SAFE ale pokretłem nie mozna wybierać cyfr A to pokrętłem się tylko cyferki wybiera? Może czymś innym Gałę ? nie rozumiem Twojego toku myślenia
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 nie rozumiem Twojego toku myślenia Możesz trochę się rozwiniesz w tej stolicy
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 nie rozumiem Twojego toku myślenia Możesz trochę się rozwiniesz w tej stolicy zacznie chodzić po galeriach to podłapie slangu koleżanek
rafalekx Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Możesz trochę się rozwiniesz w tej stolicy Żeś wymyślił jak można "jebn@ć gałę"? opierd@lić to co innego... ale i tak nie potrafię, więc sam musisz sobie radzić zacznie chodzić po galeriach to podłapie slangu koleżanek mówisz?
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Dawid było sobie kupic jakiegoś kombajna wszystkorobiącego, a nie to padło no błąd ale juz ta navi jest na wylocie A to pokrętłem się tylko cyferki wybiera? Może czymś innym zaden przycisk nie działa oprócz gałki on/off
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 no błąd ale juz ta navi jest na wylocie Clarion ?
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 no błąd ale juz ta navi jest na wylocie Clarion ? jeszcze nie wiem co
Milczar Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Clarion ? Canva Moskal nie chcesz kupić mam na zbyciu dotykowy wysuwany ekran, dvd, pilot i inne bajery +20pkt do lansu na dzielni
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Clarion ? Canva Moskal nie chcesz kupić mam na zbyciu dotykowy wysuwany ekran, dvd, pilot i inne bajery +20pkt do lansu na dzielni Ile za to ?
aju Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 trzeba kupić tamburyno rozwaliłeś mi system na noc
moskal Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Clarion ? Canva Moskal nie chcesz kupić mam na zbyciu dotykowy wysuwany ekran, dvd, pilot i inne bajery +20pkt do lansu na dzielni dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi