Gracjan Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Najmniej awaryjne Bo nie miało się co zepsuć :naughty:
moskal Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Najmniej awaryjne no dobra ale kto mi zreza ramke 2din pod to ??
Milczar Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 no dobra ale kto mi zreza ramke 2din pod to ?? Wsadź takie 2 jedno pod drugim ;P będziesz miał 2 DIN
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Dziś przyłapałem RS4 (sql'a ? ) w Lublinie.. miazga ..ale moja żona stwierdziła, że nowa Honda CRV lepiej jej się widzi :polew:
rafalekx Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Dziś przyłapałem RS4 (sql'a ? ) w Lublinie.. miazga ..ale moja żona stwierdziła, że nowa Honda CRV lepiej jej się widzi :polew: codziennie ją widziałem pod uczelnią Na mnie już wrażenia nie robi Znudziła mi się Kiedyś miał brzydkie ringi na bokach auta No i na lato ma ładniejsze fele
plastuch Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 wogule rsy są brzydkie i nie przyciągaja uwagi znawców
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 BTW zastanawiam sie gdzie schować przyciski od grznych dóp. bo zostały mi przedliftowe a w klimatroniku nie mam. macie jakies pomysły ???
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 kup klimatronika z grzanymi d*pami i nie rob druciarstwa a po c**j wywalać bez sensu 300pln ??? myslałem dać pod spodem gdzies na tym plastiku pod kierownicą
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym dal w kierownice, tam gdzie multifunkcja jest w B7... lewym paluchem grzejesz dupke sobie, a prawym kobiecie
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 Wez najwyzej je wsadz w srodkowy tunel przed zapalniczka masz miejsce tam ciekawa propozycja Albo gdzieś w plastiki foteli równiez ciekawa propozycja najbardziej mnie wkórwia pogoda bo nic nie mozna zrobić nie dział mi elektryka fotela pasazera , wywaliłbym obydwa , zamienił miejscami i by wyszło czy to instalacja czy fotel. BTW jest w nich jakis bezpiecznik ??? ja bym dal w kierownice, tam gdzie multifunkcja jest w B7 na trytytke :kox:
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ńju dizajn nieład artystyczny ku***a projekt kozak bedzie a bedziesz mia lkurwa skitrane gdzies prelacziki.. Wez najwyzej je wsadz w srodkowy tunel przed zapalniczka masz miejsce tam True stary.. opierdol ten klimatronik i kup z miejscem na d*py A regulacje świateł to teraz gdzie masz ? Przełożyłeś obok kiery jak w poliftach ?
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 True stary.. opierdol ten klimatronik i kup z miejscem na d*py A regulacje świateł to teraz gdzie masz ? Przełożyłeś obok kiery jak w poliftach ? ad.1 musze miec wolną gotówke Ad.2 jest a raczej był samopoziom , nie było regulacji
wojci Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Dziś przyłapałem RS4 (sql'a ? ) w Lublinie.. miazga ..ale moja żona stwierdziła, że nowa Honda CRV lepiej jej się widzi :polew: codziennie ją widziałem pod uczelnią Na mnie już wrażenia nie robi Znudziła mi się Kiedyś miał brzydkie ringi na bokach auta No i na lato ma ładniejsze fele chyba każdy kto studiował na polibudzie ją widział
rafalekx Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 A regulacje świateł to teraz gdzie masz ? Przełożyłeś obok kiery jak w poliftach ? jak jest ori xenio to nie ma regulacji samopoziom robi wsio za Ciebie chyba każdy kto studiował na polibudzie ją widział No ja ją widziałem codziennie, bo sql? studiował na moim wydziale, chyba że jeszcze studiuje :gwizdanie: bo on jakoś na dłużej miał te studia rozplanowane... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jak jest ori xenio to nie ma regulacji :decayed SERIOOOO zapomniałem, że cycek ma ori xenne extra
rafalekx Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 SERIOOOO zapomniałem, że cycek ma ori xenne extra ja też mam ori to wiem
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 btw fajny koc na prawym siedzeniu.. taki męski pod fotelik dla małej bucu , bedziesz moze mial kiedyś recaro , to bedziesz wiedział ze trzeba dbać :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi