moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 zrzuciłeś cały?? wiesz co masz mi oddać nie wiem czy ci dam :gwizdanie: jeszcze został mi lewy tył , stanąłem na lewym przodzie bo ukręciłem jedna śrube male kolo słuchaj , Wy na tym wypiździewie mozecie latać na osiemnastkach bo i tak wiecej niz 40km/h nikt nie osiaga.
mrogal Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 słuchaj , Wy na tym wypiździewie mozecie latać na osiemnastkach bo i tak wiecej niz 40km/h nikt nie osiaga. kokokoko chicken!
OGr Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 17 czy 18 jeden pies ;-) zakładaj większe ;-)
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 17 czy 18 jeden pies ;-) zakładaj większe ;-) czekam na wiosne i przypływ hajsu :kox: :kox:
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 zajedź po robocie jutro bede jechał swoim to zajade , dzisiaj auto zostało na lewarku bo jedna taka śrube ukręciłem
konus Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 dawaj jeszcze na dół bo wiosna za pasem tak na marginesie sprawdzałeś kolor odbojów na gwincie z tyłu bo pytałem się już miesiąc temu i chyba zapomniałeś tak jak i ja
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 dawaj jeszcze na dół bo wiosna za pasem tak na marginesie sprawdzałeś kolor odbojów na gwincie z tyłu bo pytałem się już miesiąc temu i chyba zapomniałeś tak jak i ja jutro sprawdze
plastuch Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Gwinta masz w końcu dawaj jeszcze niżej A poważnie to pojeździ tak przyzwyczai sie i niżej posadzi wiem z autopsji
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 A poważnie to pojeździ tak przyzwyczai sie i niżej posadzi wiem z autopsji wiem o tym
Kimi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde, jednak co Avusy, to Avusy, na żadnych innych felach eSa nie wygląda tak dobrze :kox:
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde, jednak co Avusy, to Avusy, na żadnych innych felach eSa nie wygląda tak dobrze :kox: jutro koncze przekładke gwintu , w weekend robie środek , mam nadzieje ze bedzie git pogoda i auto bedzie sie nadawac do obejrzenia,
Kimi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde, jednak co Avusy, to Avusy, na żadnych innych felach eSa nie wygląda tak dobrze :kox: jutro koncze przekładke gwintu , w weekend robie środek , mam nadzieje ze bedzie git pogoda i auto bedzie sie nadawac do obejrzenia, W weekend ma być (przynajmniej u nas w LDZ) 8-13 stopni na plusie i słoneczko, więc warunki do rezanka wyśmienite A obejrzę, obejrzę, nie omieszkam, a jakże, już za dwa i pół tygodnia :kox: :kox:
Szamek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde, jednak co Avusy, to Avusy, na żadnych innych felach eSa nie wygląda tak dobrze :kox: jutro koncze przekładke gwintu , w weekend robie środek , mam nadzieje ze bedzie git pogoda i auto bedzie sie nadawac do obejrzenia, to można wpadać i oglądać? :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi