Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Kupilem autko niedawno . Uderzone z uszkodzonym silnikiem Buda bardzo ladna , podwozie itp w fajnym stanie. Dlatego wzialem mimo ze silnik do wyrzucenia ( sarna - audi : 1-1 ) bo urwalo kolo rozrzadu przy uderzeniu. Kupione pod wplywem chwili z zamiarem wlozenia jakiegos fajnego silnika do zabawy Nowe amorki z tylu i drazki do regulacji zbieznosci. Z wyposazenia przyjemnie : klimatyzacja , dodatkowe zegarki, 4 ele szyby , szyberdach , skorzana kiera , seryjne alu Podejrzewam ze auto mialo dwie opcje : albo isc na zlom albo trafic na napala ktory cos bedzie chcial ztego ulepic bo do remontu i jazdy to sie nie oplacalo Do tego kupilem drugie 90 za kilkaset zlotych na czesci ( blachy) do tej Kilka fot ( mozna obadac stan podwozia itp naprawde ladne wszystko ) : [br] No i dawca ( btw biala kosztowala 1200 zl a dawca silnika do niej ponad 3 razy wiecej )
Flyer Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Padaka... ale zalozysz wieksza lotke na klape to bedzie kox
slepy Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Baza niezła, znając Twoje modzenie bedzie
aju Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 a jak dodałeś tą srebrną to wiem co planujesz
Reggi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 90 z V8 Już jest taka jedna na racing forum Fajnie Danielu fajnie.. będzie ostro..prosimy duuużo zdjęć
Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Jest kilka takich A ta czerwona mowi sama za siebie 12,6 na cwiare z jakimis 350 ps niecaymi pewnie
plastuch Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 jak już to złożysz to będzie bardzo niepozorne auto chyba tylko dzwięk będzie wyjawiał tajemniece
Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Ma mruczec ale nie ryczec Nie przesadze tak jak w mojej lubej
Flyer Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ma mruczec ale nie ryczec Nie przesadze tak jak w mojej lubej
Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Kup ladne coupe w quattro za 1200 zl biala po wyjeciu gratow z silnika i rozprzedaniu nie kosztuje mnie jak na razie nic a bedzie pewnie jeszcze troche do przodu na niej Pozatym po coupe to by sie cwaniaczki spodziewac mogli niespodziani a tu bedzie totalne zdziwko fly nie smiej sie jade wkladac do niej tlumiki dwa na dniach bo te to przesada chociaz tamte pewnie choya stlumia
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Kup ladne coupe w quattro za 1200 zl biala po wyjeciu gratow z silnika i rozprzedaniu nie kosztuje mnie jak na razie nic a bedzie pewnie jeszcze troche do przodu na niej Pozatym po coupe to by sie cwaniaczki spodziewac mogli niespodziani a tu bedzie totalne zdziwko to było pytanie retoryczne, wiem jak z dostępnością b3 coupe quattro Ps. a dostanie piast od S2 to już w ogóle :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 A tak naprawde to schwale bialasa : daaaawno nie widzialem b3 w takim stanie ( o ile wogole widzialem ) . zero rdzy , wgniot itp, bezwypadek , lekko pukniety tyl kiedys ale serio przedelikutasnie no + ta sarna kaskaderka zreszta popatrzcie na foto podlogi : w mojej czworce wszystko bardziej zmeczone. naprawde trafila mi sie Na kilera ideal
slepy Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 A tak naprawde to schwale bialasa : daaaawno nie widzialem b3 w takim stanie ( o ile wogole widzialem ) . zero rdzy , wgniot itp, bezwypadek , lekko pukniety tyl kiedys ale serio przedelikutasnie no + ta sarna kaskaderka zreszta popatrzcie na foto podlogi : w mojej czworce wszystko bardziej zmeczone. naprawde trafila mi sie Na kilera ideal no to tylko pogratulować
pet3r Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 znam gościa, co dużo części ma do A8, gdybyś jakichś pierdół potrzebował. jest też bardzo ogarnięty w technice, rozbiera tych aut trochę. jak chcesz nr, to na PW. jakie masz wnętrze w tym A8?
Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Cewki jakies mam Sondy znajde Reszta w sumie powinna byc spoko ( chociaz franca rano mi odpalila a teraz nie chce nie wiem czemu nichuhu ) . Nurtuje mnie temat sprzegla/dwumasu jaki do tego zamiast tego badziewia z automatu i tematu ecu pod tipa ale to sie wszystko jakos ogarnie powoli Numer podrzuc moze sie przyda Jasna skorka Takie sE stan
pet3r Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 manual dopasujesz z np Audi V8. nr masz na PW rozumiem, że siedzenia a'la Wołga? elektryka jest? generalnie parę zł z niej odzyskasz, ale niewiele bo tyły nie schodzą, gdybyś miał przód cały a np getreibeschaden to ładnie do przodu byś wyszedł na tym wozie...[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 01:19_________________________________________________patrz na tego: http://lh3.ggpht.com/_QIPP5m3jcaM/TJEO9qcnzUI/AAAAAAAAAq8/-EdRZLLq_e0/s720/P1080072.JPG http://www.youtube.com/user/monter251
Ans Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 patrz na tego: http://lh3.ggpht.com/_QIPP5m3jcaM/TJEO9qcnzUI/AAAAAAAAAq8/-EdRZLLq_e0/s720/P1080072.JPG http://www.youtube.com/user/monter251 :polew: :polew: Nosb fura swietna Reeeeeezaj
Rekomendowane odpowiedzi