insane_Infinity Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 spoko w weekend luz i można grać
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 spoko w weekend luz i można grać Ja od 22:00 w Sobotę mam urlop także jak nie wybiję nigdzie na miasto to możemy pośmigać [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:37_________________________________________________A gdzie reszta naszego składu z forum, tyle osób jest przecież :gwizdanie: Zobaczcie jak dawniej się cisnęło http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0
Norbas Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Pogramy w sieci z elitą z którą cisnę a jaki pokój jak coś jeśli można wiedzieć??
insane_Infinity Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Pablo tworzy Pokój ..i obowiązkowo MIC do gry aby się porozumiewać ..wystarczy kamerka EYE-Toy i heja
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Pogramy w sieci z elitą z którą cisnę a jaki pokój jak coś jeśli można wiedzieć?? Hmm nie ma nazwy konkretnej pokoju, tylko musisz mieć w znajomych np. mnie nick PABLO-V12 i dajesz w świecie GT5 na społeczeństwo, następnie szukasz mój nick w profilach i jak klikniesz to będzie żółte kółeczko, wtedy pokaże Ci się lista graczy w pokoju i się dołączasz [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:57_________________________________________________ Pablo tworzy Pokój ..i obowiązkowo MIC do gry aby się porozumiewać ..wystarczy kamerka EYE-Toy i heja Najlepiej dołączyć się do kogoś kto ma wykupione nowe tory m.in SPA, za***isty tor :kox: A co do kamerki to zdaje egzamin, rozkminiłem jak się usuwa eho i wszyscy mnie doskonale słyszą a dałem za nią 40zł Insane wykupiłeś ten dodatek Ja muszę kupić to doładowanie coś jak karta bo tak też można wykupić, nie chce konta zakładać. Norbas jak coś to napisz dokładnie swojego nicka z PSN w tym temacie co wyżej podałem gdzie mamy pokój i Cię dopiszę do listy
insane_Infinity Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 hajsu nie mam wypstrykałem się BF3 i MW3 ..więc wiesz moja luba krzywo będzie patrzeć i jazda w domu...a nie chce mieć podbitego oka :polew:
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 hajsu nie mam wypstrykałem się BF3 i MW3 ..więc wiesz moja luba krzywo będzie patrzeć i jazda w domu...a nie chce mieć podbitego oka :polew: To tylko 14zł [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 23:02_________________________________________________Tu macie zdjęcia i opis nowych torów. http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/dlc/tracks/ 3,99 juro Aha i przygotuj się na instalację 10 GB aktualizacji
Norbas Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 ..i obowiązkowo MIC do gry aby się porozumiewać ..wystarczy kamerka EYE-Toy i heja 3 dni temu w końcu utworzyłem konto na PSN i nie mogę się otrząsnąć : co dopiero jakbym miał kamerke to bym chyba w ogole z domu nie wyszedł Norbas jak coś to napisz dokładnie swojego nicka z PSN w tym temacie co wyżej podałem gdzie mamy pokój i Cię dopiszę do listy dobra zaraz napisze id
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 spoko w weekend luz i można grać Ja od 22:00 w Sobotę mam urlop także jak nie wybiję nigdzie na miasto to możemy pośmigać [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:37_________________________________________________A gdzie reszta naszego składu z forum, tyle osób jest przecież :gwizdanie: Zobaczcie jak dawniej się cisnęło http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0 Ja za słaby jestem do Was Fachowców... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 A gdzie reszta naszego składu z forum, tyle osób jest przecież :gwizdanie: kupili zestaw X360+FM4 :polew:
insane_Infinity Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 :polew: tia i muszą płacić na Usługę LIVE , jak chcą pograć online!!ahhaha
moskal Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 :polew: tia i muszą płacić na Usługę LIVE , jak chcą pograć online!!ahhaha Taaa , ale przynajmniej wiedza ze nikt im nie wykradnie nr. kont , haseł etc :naughty: :polew:
moskal Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 oj tam oj tam :kox: :kox: peace
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Se pogadali Robimy listę na dzisiaj w drugim temacie, dopisywać się [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 11:49_________________________________________________Brawo, najpierw sam twórca GT Kaz wygrywa w NG 24h a teraz wychowanek serii GT :oklaski: :oklaski: :oklaski: http://www.gtplanet.net/gt-academy-winner-jordan-tresson-team-win-blancpain-gt4-championship/
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 :polew: tia i muszą płacić na Usługę LIVE , jak chcą pograć online!!ahhaha Taaa , ale przynajmniej wiedza ze nikt im nie wykradnie nr. kont , haseł etc :naughty: :polew: aaa.. To jeszcze się nie dowiedzieliście, że na na Xbox Live był udany atak ? :kox: Tylko strategią Microsoft było nie nagłaśnianie sprawy i nie przyznawanie się do niczego :polew: Jak się ktoś skapnął to mu Microsoft oddawał MSpointsy, pieniądze etc.. Ale sprawy nie nagłośnili tak jak zrobiło to SONY przyznając się do błedu.. Przestańcie tak ślepo gapić się w Gatesa Nawet nie mieli jaj, żeby się przyznać :gwizdanie:
quki Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Se pogadali Robimy listę na dzisiaj w drugim temacie, dopisywać się [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 11:49_________________________________________________Brawo, najpierw sam twórca GT Kaz wygrywa w NG 24h a teraz wychowanek serii GT :oklaski: :oklaski: :oklaski: http://www.gtplanet.net/gt-academy-winner-jordan-tresson-team-win-blancpain-gt4-championship/ gdzie ten watek do umawiania się na granie z chęcią z wami polatam
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 aaa.. To jeszcze się nie dowiedzieliście, że na na Xbox Live był udany atak ? :kox: Tylko strategią Microsoft było nie nagłaśnianie sprawy i nie przyznawanie się do niczego :polew: Jak się ktoś skapnął to mu Microsoft oddawał MSpointsy, pieniądze etc.. Ale sprawy nie nagłośnili tak jak zrobiło to SONY przyznając się do błedu.. Przestańcie tak ślepo gapić się w Gatesa Nawet nie mieli jaj, żeby się przyznać :gwizdanie: no byl atak, ale przynajmniej nie bylo jakiejs chorej (dlugiej) przerwy w dzialaniu live'a + dotknal jakis znikomy procent osob.
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 gdzie ten watek do umawiania się na granie z chęcią z wami polatam Na drugiej stronie był działu Multimedia http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0
T-żółw Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 http://www.gtplanet.net/next-gran-turismo-5-update-new-dlc-coming-december-20th/ nowy apdejt i Toyota 86 za frii
Rekomendowane odpowiedzi