Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to by było na tyle ale Panowie nie czas się łamać po "pawełku" i na parking M1 w niedzielę :bicz:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wysłałam wiadomość o spocie do wszystkich użytkowników z Poznania i okolic, których udało mi się znaleźć. Mam nadzieję, że w niedzielę dopisze i frekwencja i pogoda :a4fan:

Opublikowano

Fierywolf, furka super- ma piękny kolor :biggrin: . Mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam ją na spocie :a4fan:

Opublikowano

Jak tylk będe mógł to niema sprawy aktualnie z lakiernikiem walcze :D bo lakier troszpe pocierpiał przez niemieckiego właściciela.

Jak będzie następny spocik to będe starał sie zjawić.

A co do koloru czarny to jest to :D:a4fan:

Opublikowano

Spocik był bardzo udany :biggrin: Pojawiły się nowe osoby- mam nadzieję, że będziemy się w tym gronie spotykać za każdym razem. Kolejne spotkanie w następną niedzielę 18.03. o godz.18. tradycyjnie na parkingu przed M1. Zapraszamy wszystkich fanów audi :a4fan:

Opublikowano

Age niestety mnie jeszcze nie będzie będe w pracy :frown: ale niedziela Sobota 24-25 może być :cool: autko dziś od lakiernika zabrałem skubaniec sie obija i nic nie zrobił

Opublikowano

Było ok, mam nadzieje że za tydzeń bede w Poznaniu i mi sie uda dojechac, miło było poznac osobiscie FANKI ifanow :audi: z Poznania :a4fan:

Opublikowano

No całkiem dobrze było, frekwencja dobra, pogoda jeszcze lepsza

Cieplej sie robi to moze i wiecej ludzi zacznie przyjeżdżać

No i moze by zrobic małe wyscigi na 1/4 mili albo podobny odcinek zeby zrobic małe porównanie

Za tydzień bede i mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej ludzi

i Miło było poznać wkoncu klubowiczy

Opublikowano

niestety mi majowka odpada, wlasnie sie dowiedzialem :evil: ale nic moze nastepny zlot :audi:

[ Dodano: 12-03-2007, 20:11 ]

ale zaglosowalem!!!!!!!!! :a4fan:

Opublikowano

zagłosowałem na poznańską miejscówkę ale z góry mówię że mnie nie będzie bo jadę na Mazury

Tak czy inaczej spotykamy się w niedziele o 18tej pod M1 i moze jakies małe zawody?

Opublikowano
zagłosowałem na poznańską miejscówkę ale z góry mówię że mnie nie będzie bo jadę na Mazury

Tak czy inaczej spotykamy się w niedziele o 18tej pod M1 i moze jakies małe zawody?

Keyzer kein problem ale zaczekaj jak zmienie bryczke bo z moim 1,6 to se moge emerytow wozic hehe :evil:

[ Dodano: 13-03-2007, 22:09 ]

nooo mozna pomyslec nad zawodami , :quattro: ale gdzie???

ostatni parking za norauto jet ok, mozna pozostałymi bryczkami zastawic wjazdy i cheja

Opublikowano

ale przecież nie musimy sie tam wielce scigac tylko tak rekreacyjnie bo ja też przecież z 1.8 za prędki nie jestem

Opublikowano

Obawiam się, że jak zaczniecie się ścigać za norauto, to główną nagrodą będzie mandacik od tych "miłych" panów, którzy wpadają tam co chwilę na oko. :confused:

Opublikowano

to będzie jeszcze bardzie hardcorowo :a4fan:

Na marginesie to oczywiście tylko propozycja, ja i tak prawdopodobnie mocno sie spóźnie w niedziele, ale mam nadzieje ze mi się uda dojechac:audi: