myta1 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 no to by było na tyle ale Panowie nie czas się łamać po "pawełku" i na parking M1 w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wysłałam wiadomość o spocie do wszystkich użytkowników z Poznania i okolic, których udało mi się znaleźć. Mam nadzieję, że w niedzielę dopisze i frekwencja i pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Fierywolf, furka super- ma piękny kolor :biggrin: . Mam nadzieję, że niedługo pokażesz nam ją na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jak tylk będe mógł to niema sprawy aktualnie z lakiernikiem walcze bo lakier troszpe pocierpiał przez niemieckiego właściciela. Jak będzie następny spocik to będe starał sie zjawić. A co do koloru czarny to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Spocik był bardzo udany :biggrin: Pojawiły się nowe osoby- mam nadzieję, że będziemy się w tym gronie spotykać za każdym razem. Kolejne spotkanie w następną niedzielę 18.03. o godz.18. tradycyjnie na parkingu przed M1. Zapraszamy wszystkich fanów audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Age niestety mnie jeszcze nie będzie będe w pracy :frown: ale niedziela Sobota 24-25 może być autko dziś od lakiernika zabrałem skubaniec sie obija i nic nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Było ok, mam nadzieje że za tydzeń bede w Poznaniu i mi sie uda dojechac, miło było poznac osobiscie FANKI ifanow z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No całkiem dobrze było, frekwencja dobra, pogoda jeszcze lepsza Cieplej sie robi to moze i wiecej ludzi zacznie przyjeżdżać No i moze by zrobic małe wyscigi na 1/4 mili albo podobny odcinek zeby zrobic małe porównanie Za tydzień bede i mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej ludzi i Miło było poznać wkoncu klubowiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Załoganci z poznania nie zapomnijcie głosowac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 zgadza sie! glosujmy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 niestety mi majowka odpada, wlasnie sie dowiedzialem ale nic moze nastepny zlot [ Dodano: 12-03-2007, 20:11 ] ale zaglosowalem!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 zagłosowałem na poznańską miejscówkę ale z góry mówię że mnie nie będzie bo jadę na Mazury Tak czy inaczej spotykamy się w niedziele o 18tej pod M1 i moze jakies małe zawody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeko Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 BYLE TAK DALEJ Mam nadzieje ze na nastepnym spocie bedzie nas jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 nooo mozna pomyslec nad zawodami , ale gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 zagłosowałem na poznańską miejscówkę ale z góry mówię że mnie nie będzie bo jadę na Mazury Tak czy inaczej spotykamy się w niedziele o 18tej pod M1 i moze jakies małe zawody? Keyzer kein problem ale zaczekaj jak zmienie bryczke bo z moim 1,6 to se moge emerytow wozic hehe [ Dodano: 13-03-2007, 22:09 ] nooo mozna pomyslec nad zawodami , ale gdzie??? ostatni parking za norauto jet ok, mozna pozostałymi bryczkami zastawic wjazdy i cheja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 witam jestem otwarty na propozycje! p.s ale nie wiem czy bede wiecie o co chodzi ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keyzer Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ale przecież nie musimy sie tam wielce scigac tylko tak rekreacyjnie bo ja też przecież z 1.8 za prędki nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Obawiam się, że jak zaczniecie się ścigać za norauto, to główną nagrodą będzie mandacik od tych "miłych" panów, którzy wpadają tam co chwilę na oko. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Age ma racje to ich stałe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myta1 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 to będzie jeszcze bardzie hardcorowo Na marginesie to oczywiście tylko propozycja, ja i tak prawdopodobnie mocno sie spóźnie w niedziele, ale mam nadzieje ze mi się uda dojechac:audi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi