variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ten radar w Swarzędzu oblukam jak będę na chatę wracał, dam znać.
Azunia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Deszcz, oczywiste że tamto forum jest podobne do naszego, mają identyczne logo tylko inną czcionkę. nie wiem po co tam sie zarejestrowałeś, chcesz sie tam przenieść?!
Deszcz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zapisałem się tylko z ciekawości i kontrolnie. Nie mam zamiaru tam się udzielać.
nike21 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ale mam fajna liczbe wiadomosci ulubiona...
pwal Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Nie wiem czy w dobrym watku pisze, ale potrzebuję pomocnej dłoni z Poznania, coby mi autko zvagowała (logi dynamiczne). Po swiętach oddaje autko do mechesa no i nie chcę coby mi pół auta wymienił. Prawdopodobnie mam przeładowanie i wpada w notlauf na wysokich obrotach, wężyki i N75 już sprawdziłem. Jak znajdzie ktoś chwile czasu w tygodniu, a może na spocie to niech da znać na priv Pozdro
Iverson Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 14.12 jest spot wpadnij, to coś się wymysli-zapraszamy
nike21 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 zawitaj na spocik 14.12 sir Musashi moze zerknie... ale to juz z nim musisz rozmawiac
pwal Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 14.12 jest spot wpadnij, to coś się wymysli-zapraszamy zawitaj na spocik 14.12 sir Musashi moze zerknie... ale to juz z nim musisz rozmawiac Na spota zawitam, dzięki za zaproszenie, a jak jego magnificencja Musashi zechce rzucić okiem to byłoby piknie. Zresztą juz raz moja audike vagował, juz sie pewnie steskniła
pet3r Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 pet3r - niezly masz podpis!!! peter, świetny podpis dzięki Peter o kim mówisz z tymi TIRami, chyba nie o mnie myślałeś co ???? 1450 km na baku to jakieś 4,3l /100, da radę uzyskać to jadąc swobodnie, nie żółwim tempem? coś nie chce mi się wierzyć co do baku w B5 - 62l ośka, 60l quattro
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja bym chciał zobaczyć to spalanie Vario bo ja żeby zejść poniżej 5,0 to już się muszę naprawdę wysilić... a średnia z baku mi wychodzi 5,5-5,9l a jeżdżę do 130 w sumie więc spokojnie
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja mam spalanie na trasie przy mojej jeździe 4.5-4.8 jazda ok 100km/h nie więcej a bak mam 72l więc miałem ok 1500 nakulane w wakacje
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 czyli 2.0 ekonomiczniejsze od 1.9? kutwa
pet3r Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 1450 km na baku to jakieś 4,3l /100, da radę uzyskać to jadąc swobodnie, nie żółwim tempem? coś nie chce mi się wierzyć trochę mi nie poszło liczenie bo policzyłem dla B5 a variot jeździ B7, czyli bak ma 70l co daje jakieś 4,8l /100 co robi się coraz bardziej realne
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Piechol pewnie spalanie na takim samym poziomie jak śmigałem 120-140 jak mogłem to spalanie było ok 5.5-5.7 tak jak u Ciebie ale teraz moja jazda wygląda tak a nie inaczej z różnych przyczyn więc spadła na maxa
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no niby tak, tylko u mnie silnik mniejszy i lżejsze auto
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 tylko co to za przyjemność lecieć 90 km/h za tirami? tirami? [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 19:29_________________________________________________ Pod warunkiem, że nie złapiesz nowych punktów, tak dla waszej informacji, podobno założyli 2 nowe fotoradary w Swarzędzu na krajowej 92 na wysokości WBKu, jak na Wrześnię to ok 500 za Mc Donaldem, miejcie to na uwadze Panowie dobrze wiedzieć śmigam tam 2 razy w tygodniu do Kostrzyna ....ciekawe czy puchy pełne no ja zauważyłem wczoraj -czy pełne nie powiem bo nie miałem okazji się przekonać to prosba, jak bedziesz lecial nastepnym razem, sprawdz prosze [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 19:31_________________________________________________ Dziń dobry Piechol - musiało być ostro wczoraj że tak długo spałeś Spałem krótko, ale wstałem w Ślesinie a teraz już jestem ze 3 godzinki w Pzn rozumiem ze gdybys spal dlugo to wstalbys od razu w poznaniu?
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 widzę Musashi, że twoim hobby jest doszukiwanie ukrytych sensów w wypowiedziach innych
pwal Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Musashi Z pewną nieśmiałością pytam czy jest szansa na pomoc biednemu żuczkowi? Potrzebne logi dynamiczne, jakbyś znalazł chwilę na spocie lub poza byłbym niezmiernie wdzięczny.
variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, Peter poprawiłeś się to dobrze o Tobie świadczy 4,5 - 4,8 to nie problem Musashi i inni a więc w Swarzędzu kierunek Września, przejście dla pieszych nowy załadowany fotoradar !!!!!!!! UWAGA Wiadukt we Wrześni - Psary Małe kierunek poznań 70ka, nowy załadowany fotoradar !!!!! UWAGA, z tego co podejrzewam albo załadują pozostałe alebo postawią kilka nowych masztów więć Poznań Antoninek _ Września w 20 minut już nie da rady
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 czyli wychodzi na to że niedługo wszyscy będą jeździć moim tempem przynajmniej na tej trasie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi