variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Chyba nam panie Adamie to grozi, zapomnę o czasach Poznań Konin Kalisz w 70 minut z kawą na Orlenie włącznie, niestety czasami na bramkach na A2 można spotkać przenośny fotoradar lub suszarkę, oni chyba na łeb upadli.
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 takie czasy inwestują w bezpieczenstwo podróżowania a takie dają radary
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Musashi Z pewną nieśmiałością pytam czy jest szansa na pomoc biednemu żuczkowi? Potrzebne logi dynamiczne, jakbyś znalazł chwilę na spocie lub poza byłbym niezmiernie wdzięczny. no spocie marne szanse. logi dynamiczne to min. 30 min trzeba wyleiciec na jakas porzadna droge, w miescie bez sensu [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 20:50_________________________________________________ widzę Musashi, że twoim hobby jest doszukiwanie ukrytych sensów w wypowiedziach innych e tam od razu ukrytych [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 20:52_________________________________________________ Cze, Słuchajcie tak słabo od rana z ciekawym tematem to zarzuce: o co kurna chodzi z tymi klubami A4? Nasz to potęga, ale cześć osób wywiało i pozakładali swoje klubiki. Ciekawi mnie dlaczego... (mam na mysli Murzyna, Kazia Wichure, Icemana i paru innych). No chyba ze to temat tabu? BTW. Zerejestrowałem się na a4 club Polska (forum wygląda identycznie! jak nasze) i są tam osoby w/w - aktywne. Co do zlotu 13.12 to ma on charakter ogólnopolski (przy M1). pisalem nt. starajac sie wyjasnic koledze od A3, wg mnie to skutki przerostu ambicji ....
pwal Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no spocie marne szanse. logi dynamiczne to min. 30 min trzeba wyleiciec na jakas porzadna droge, w miescie bez sensu No szkoda ;( ale faktycznie w 5 minut i byle gdzie tego się nie zrobi.
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no spocie marne szanse. logi dynamiczne to min. 30 min trzeba wyleiciec na jakas porzadna droge, w miescie bez sensu No szkoda ;( ale faktycznie w 5 minut i byle gdzie tego się nie zrobi. trzebaby sie umowic w innym terminie
pwal Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 trzebaby sie umowic w innym terminie To na spocie może uzgodnimy dogodny termin, ja wpadnę z małżonką na godzinkę, bo później za prezentami będziemy latać po king rosie. No chyba że wcześniej w tygodniu, ale wtedy proszę o jakiś kontakt do Ciebie na priv No i piekne dzieki za odzew
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 LUDZIE JEST ZLOT OGÓLNOPOLSKI W MARCU W BUKOWINIE TATRZAŃSKIEJ jak wasza postawa w tym temacie??
Bartek Po 87 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jakiś weekendowy ten zlocik marcowy Ja zawsze jestem za wyjazdami chociaż do tego czasu dużo może się zmienić
Azunia Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam kolegów z rana, pewnie w pracy wsyscy
Piechol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ja nie w pracy (jak zawsze :gwizdanie:) ale zaraz lecę na przedświąteczne zakupy, więc do później
Yelo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ten, to ma dobrze nigdy nie pracuje, a zakupy robi
nike21 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ja juz w pracy... sniadanko zjedzone a teraz delektuje sie smakiem i zapachem porannej kawy :>
Iverson Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ściągnąłem sobie nfs porsche 2000 i teraz pociskam hyhy , miłej pracki
nike21 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 pociskaj se tutaj troszke... http://www.epuls.pl/mikolaj/
fantastic Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 zdrastwujcie hehe wydymałem mikołaja w 31 sek :polew:
Azunia Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 zdrastwujcie hehe wydymałem mikołaja w 31 sek :polew: to cienki jesteś, ja za pierwszym razem 22,144 sek. [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 11:14_________________________________________________a za drugim razem 15.068
Rekomendowane odpowiedzi