Vito_ Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 S4 w końcu w domku. Jesli nie macie nic przeciwko, chętnie wpadnę w niedzielę na spot będzie bardzo miło .... tylko to 21 lutego w niedzielę jak coś :good: niezapomnij zabrać drobne na dostęp do słowa bo Madas kasuje :gwizdanie: nie nie .... zatrudniłem Drosdka ile mu płacisz na godzine ?? czy na akord ? Madas jemu 5zł/h a on mi 3zł/h
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 dokładnie Vito czy już wiadomo cos o terminie spota śniegowego na torze ?
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 To kosztuje
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 To kosztuje osz kurde :> Jeszcze troche to cba wp***dol..na spota :polew:
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 dokładnie Vito czy już wiadomo cos o terminie spota śniegowego na torze ? Jesli chcecie coś na Torze Poznań zorganizować, to działam tam jako instruktor Akademii Jazdy. Może zrobić wam szkolonko ?
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 dokładnie Vito czy już wiadomo cos o terminie spota śniegowego na torze ? Jesli chcecie coś na Torze Poznań zorganizować, to działam tam jako instruktor Akademii Jazdy. Może zrobić wam szkolonko ? Tyyyy to nie jest głupie... rabacik dla klubowiczów ??
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 dokładnie Vito czy już wiadomo cos o terminie spota śniegowego na torze ? Jesli chcecie coś na Torze Poznań zorganizować, to działam tam jako instruktor Akademii Jazdy. Może zrobić wam szkolonko ? oooo coraz ciekawiej się robi :gwizdanie:
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 350 PLN / osobę za cały dzień + pyszny obiad. TUTAJ macie harmonogram dnia. Szkolenie poprowadzi kierowca wyscigowy, wielokrotny mistrz Polski, człowiek - legenda Zbyszek Szwagierczak, oraz ja , jego uczeń, Jakub Gerber.
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, coś mało spamujesz w tygodniowych :gwizdanie:
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 350 PLN / osobę za cały dzień + pyszny obiad. TUTAJ macie harmonogram dnia. Wszyscy jesteśmy ludzmi interesu.... 350 :gwizdanie:
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 350 PLN / osobę za cały dzień + pyszny obiad. TUTAJ macie harmonogram dnia. Wszyscy jesteśmy ludzmi interesu.... 350 :gwizdanie: Stawka Automobilklubu Wielkopolskiego. Ja za cały dzień pracy mam póki co 146 PLN na reke. Jak sie zoorganizujecie, to wytarguję lepszą cene. Ale warto, każdy po I kursie wam to powie.
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, coś mało spamujesz w tygodniowych :gwizdanie: trochę pracy mam ostatnio więc staram się nawet w wolnych chwilach coś naskrobać ... ale są więksi poeci 350 PLN / osobę za cały dzień + pyszny obiad. TUTAJ macie harmonogram dnia. Wszyscy jesteśmy ludzmi interesu.... 350 :gwizdanie: Stawka Automobilklubu Wielkopolskiego. Ja za cały dzień pracy mam póki co 146 PLN na reke. Jak sie zoorganizujecie, to wytarguję lepszą cene. Ale warto, każdy po I kursie wam to powie. jest to jakaś propozycja myślę że można przedyskutować to na spocie
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, coś mało spamujesz w tygodniowych :gwizdanie: trochę pracy mam ostatnio więc staram się nawet w wolnych chwilach coś naskrobać ... ale są więksi poeci 350 PLN / osobę za cały dzień + pyszny obiad. TUTAJ macie harmonogram dnia. Wszyscy jesteśmy ludzmi interesu.... 350 :gwizdanie: Stawka Automobilklubu Wielkopolskiego. Ja za cały dzień pracy mam póki co 146 PLN na reke. Jak sie zoorganizujecie, to wytarguję lepszą cene. Ale warto, każdy po I kursie wam to powie. jest to jakaś propozycja myślę że można przedyskutować to na spocie widzisz Madas ja musze ceny negocjować
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Madas, coś mało spamujesz w tygodniowych :gwizdanie: trochę pracy mam ostatnio więc staram się nawet w wolnych chwilach coś naskrobać ... ale są więksi poeci 350 PLN / osobę za cały dzień + pyszny obiad. TUTAJ macie harmonogram dnia. Wszyscy jesteśmy ludzmi interesu.... 350 :gwizdanie: Stawka Automobilklubu Wielkopolskiego. Ja za cały dzień pracy mam póki co 146 PLN na reke. Jak sie zoorganizujecie, to wytarguję lepszą cene. Ale warto, każdy po I kursie wam to powie. jest to jakaś propozycja myślę że można przedyskutować to na spocie widzisz Madas ja musze ceny negocjować ok zatrudniam Cię - negocjator ..ok ?
Madas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 siemka :gwizdanie: cześć Przemek co tam u Ciebie
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 lagadula wpadaj, chętnie posłuchamy jak gada V8 dokładnie Vito czy już wiadomo cos o terminie spota śniegowego na torze ? Jesli chcecie coś na Torze Poznań zorganizować, to działam tam jako instruktor Akademii Jazdy. Może zrobić wam szkolonko ? oooo coraz ciekawiej się robi :gwizdanie: sie wie Siema przemo
lagadula Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No to się już nie dziwie skad 3951 stron w dziale WLKP. Mistrzowie spamu i offa
Rekomendowane odpowiedzi