Piechol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ja postaram się dobić 18, ale nie wiem czy zdążę wytrzeźwieć, bo będę po domówce...
ohkyomoon Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Proponuję odpuścić na 18.04.2010. Jutro nie czas i miejsce
Bart-S Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja się dostosuję - podajcie tylko termin
Glovash Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i źaś problem ;/ Zamówiłem na allegro rozrząd.. 3 razy pytałem i wysyłałem dane auta ( rok, typ, nr vin ) Nie dość, że wysłali paczkę na zły adres, to jeszcze zły komplet ;/
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i źaś problem ;/ Zamówiłem na allegro rozrząd.. 3 razy pytałem i wysyłałem dane auta ( rok, typ, nr vin ) Nie dość, że wysłali paczkę na zły adres, to jeszcze zły komplet ;/ na allegro... tylko nie takie rzeczy na allegro....
fantastic Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i źaś problem ;/ Zamówiłem na allegro rozrząd.. 3 razy pytałem i wysyłałem dane auta ( rok, typ, nr vin ) Nie dość, że wysłali paczkę na zły adres, to jeszcze zły komplet ;/ podaj link jak możesz
Sebastian25 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam, czy w związku z żałobą narodową jutrzejszy spot dalej aktualny?
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nic jeszcze niewiadomo...ja osobiście jestem za przełożeniem ...
Młodzik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 mi to bez różnicy czy będzie jutro czy nie, w końcu z powodu żałoby narodowej nie zamkniemy sie wszyscy w domach
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 mi to bez różnicy czy będzie jutro czy nie, w końcu z powodu żałoby narodowej nie zamkniemy sie wszyscy w domach no niby nie ale z drugiej strony markety pozamykane, niema pomysłu gdzie by miał sie odbyć spot......
Młodzik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 mi to bez różnicy czy będzie jutro czy nie, w końcu z powodu żałoby narodowej nie zamkniemy sie wszyscy w domach no niby nie ale z drugiej strony markety pozamykane, niema pomysłu gdzie by miał sie odbyć spot...... co? markety pozamykane? nie chce mi sie wierzyć!
Bart-S Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 mi to bez różnicy czy będzie jutro czy nie, w końcu z powodu żałoby narodowej nie zamkniemy sie wszyscy w domach no niby nie ale z drugiej strony markety pozamykane, niema pomysłu gdzie by miał sie odbyć spot...... co? markety pozamykane? nie chce mi sie wierzyć! A jednak...
Młodzik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 mi to bez różnicy czy będzie jutro czy nie, w końcu z powodu żałoby narodowej nie zamkniemy sie wszyscy w domach no niby nie ale z drugiej strony markety pozamykane, niema pomysłu gdzie by miał sie odbyć spot...... co? markety pozamykane? nie chce mi sie wierzyć! A jednak... czyli wszystko pozamykane?
Młodzik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to w takim razie ja bym przełożył spota, ponieważ nawet nie ma gdzie sie spotkać
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to w takim razie ja bym przełożył spota, ponieważ nawet nie ma gdzie sie spotkać no właśnie o to chodzi....a przecież nie będziemy cały czas stali przy furach....trza też małą czarną łyknąć Więc lepiej przełóżmy ...
Młodzik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to w takim razie ja bym przełożył spota, ponieważ nawet nie ma gdzie sie spotkać no właśnie o to chodzi....a przecież nie będziemy cały czas stali przy furach....trza też małą czarną łyknąć Więc lepiej przełóżmy ... to postanówcie coś a ja sie podporządkuje a teraz uciekam. trzymajcie sie
Rekomendowane odpowiedzi