malutka:) Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 cześć :> No kolejny raz już siema kolejny raz? no dzisiaj juz chyba było musisz sie wygadać co??
malutka:) Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 jaaaa no coś Ty :gwizdanie: a może ja ? :gwizdanie:
Vito_ Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Doberek, może tu ktoś mi powie, bo rozbieram skrzynie z AWX-a FWD, tą strone obudowy od silnika zdjąłem, a ta 2 nie chce wyleźć, to dekło z dołu wytargałem i teraz mi się zdaje że mam nakrętke na wałku od spodu na klucz Spline M16 i jak ją odkręce to już wyjedzie mi wszystko? Musze z niej wytargać zębatke 2 biegu, żebym mógł w końcu swojego poskładać i wyjechać po ponad 2 miesiącach
Bart-S Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Daj mejla Vito bo tu nie dam rady tego wkleić... I podaj mi jeszcze rocznik i oznaczenie skrzyni.
blind1 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 siemka wszystkim... czesc Łukasz[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 08:29_________________________________________________co tam slychac w tym pieknym kraju?
Szula298 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Hehe że gdzie ?? Tak na serio to chyba nic ciekawego przynajmniej u mnie aha A4 poszła w ręce ojca a ja mam teraz A6 ale na zlocik jakiś podjadę
Vito_ Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 W sobote byłem w Ścinawie i już wtedy wyglądało tam nieciekawie z wodą... Lasy wokół Ścinawy stały zalane wodą na kilkanaście cm Strach pomyśleć jak wygląda dziś
fantastic Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 zdrastwuj jak tam zdrówko u ciebie i dziewczyn
Madas Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 zdrastwuj jak tam zdrówko u ciebie i dziewczyn dziękuję ... Julka z Weroniką zdrowe jak ryby a Nataszka na lekarstwach przez rok a potem się zobaczy może wszystko się unormuje ....
fantastic Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 zdrastwuj jak tam zdrówko u ciebie i dziewczyn dziękuję ... Julka z Weroniką zdrowe jak ryby a Nataszka na lekarstwach przez rok a potem się zobaczy może wszystko się unormuje .... rok na tabsach to niehumanitarnie
Rekomendowane odpowiedzi