Madas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hej start dzisiaj rano ok 1000 wyłączony klimatronik, włączone grzanie siedzeń i ogrzewanie tylnej szyby - efekt tem 900 po przejechaniu 4,5 km Mussa zwracam honor :gwizdanie:
Banan Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Potwierdzam , sprawdzone u siebie dokładnie tak samo
Bart-S Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bartasie czy masz jakies problemy ze snem, czy taki ranny ptaszek z Ciebie [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 07:49_________________________________________________ NOC-ki mam w tym tygodniu
drosdek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hej start dzisiaj rano ok 1000 wyłączony klimatronik, włączone grzanie siedzeń i ogrzewanie tylnej szyby - efekt tem 900 po przejechaniu 4,5 km Mussa zwracam honor :gwizdanie: sprawdzałeś to na trasie czy jadąc przez miasto ??
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hej start dzisiaj rano ok 1000 wyłączony klimatronik, włączone grzanie siedzeń i ogrzewanie tylnej szyby - efekt tem 900 po przejechaniu 4,5 km Mussa zwracam honor :gwizdanie: sprawdzałeś to na trasie czy jadąc przez miasto ?? zdecydowanie przez miasto, na trasie dystans nagrzania wydluza sie o ok 500 m generalnie, producenci daza do skrocenia okresu nagrzewania silnika ze wzgledu na najwieksza emisje toksycznych substancji, m.in. tlenkow azotu oraz tlenku wegla przy niedogrzanym silniku. ich emisja jest najmniejsza po osiagnieciu temperatury roboczej. stad im nowsza konstrukcja silnika tym naciski eko wieksze a to skutkuje mozliwoscia szybszego rozgrzania sie silnika.
drosdek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a tak wogóle... to auto znów hamuje wymienione servo dodatkowo przeczyszczona pompa hamulcowa, ponieważ też się do niej woda dostała... przestroga dla wszystkich... przepychać kanaliki do odprowadzania wody - w B6 to wada zabawa kosztowała mnie 700 zł
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a tak wogóle... to auto znów hamuje wymienione servo dodatkowo przeczyszczona pompa hamulcowa, ponieważ też się do niej woda dostała... przestroga dla wszystkich... przepychać kanaliki do odprowadzania wody - w B6 to wada zabawa kosztowała mnie 700 zł ale kanaliki odprowadzajace wode z podszybia?
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hej start dzisiaj rano ok 1000 wyłączony klimatronik, włączone grzanie siedzeń i ogrzewanie tylnej szyby - efekt tem 900 po przejechaniu 4,5 km Mussa zwracam honor :gwizdanie: sprawdzałeś to na trasie czy jadąc przez miasto ?? na dębiec jechałem z Lubonia
drosdek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a tak wogóle... to auto znów hamuje wymienione servo dodatkowo przeczyszczona pompa hamulcowa, ponieważ też się do niej woda dostała... przestroga dla wszystkich... przepychać kanaliki do odprowadzania wody - w B6 to wada zabawa kosztowała mnie 700 zł ale kanaliki odprowadzajace wode z podszybia? tia.... u mnie sie zatkały... zebrała się tam woda i doszło w jakiś sposób do korozji serwo
Madas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 kurcze jak oni robią te auta które tanie nie są
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ale kanaliki odprowadzajace wode z podszybia? tia.... u mnie sie zatkały... zebrała się tam woda i doszło w jakiś sposób do korozji serwo trzeba sprawdzac zawsze ilosc lisci, i innych roslinnych pzostalosci, szczegolnie po jesieni
Musashi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 kurcze jak oni robią te auta które tanie nie są no nie przesadzaj. gdybys nie wymienial oleju zniszczysz silnik przedwczesnie, tez zgonisz na fabryke? nie sprawdzisz cisnienia w ogumieniu,bedziesz zuzywac wiecej paliwa, szybciej zuzyjesz opony, wina producenta? tak moznaby wyliczac i wyliczac.... [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 23:04_________________________________________________ idę spać ... jestem zmęczony co zes robil?
variocustoms Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 mój się nie dogrzewa, w trasie to prawie zimno mi się robi, ale to chyba wina wielkiej chłodnicy i wiatraka jak do elektrowni wiatorwej
drosdek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ale kanaliki odprowadzajace wode z podszybia? tia.... u mnie sie zatkały... zebrała się tam woda i doszło w jakiś sposób do korozji serwo trzeba sprawdzac zawsze ilosc lisci, i innych roslinnych pzostalosci, szczegolnie po jesieni tak.... tylko nigdy bym na to nie wpadł, że mi przez to hamulce padną... mechanik powiedział, ze to musiało się już dziać od dłuższego czasu, ale jak było ciepło to było to nie do wykrycia... przyszedł mróz i .... akurat passat, a4 i a6 mają tak dziwnie serwo umieszczone, że jak się tam pod spód woda dostanie to stoi w wodzie... serwo nie jest "zawieszone"... teraz kolejna rzecz, która trzeba doglądać
variocustoms Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 trzeba zmodyfikować i nawercić otwory w podstawie serwa
drosdek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 trzeba zmodyfikować i nawercić otwory w podstawie serwa w serwie? chyba chodzi Ci o odprowadzajace wodę tak?
Rekomendowane odpowiedzi