Maxcudo Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witajcie Bart, a co do skrzyń, to zajmujesz się każdą autom. , czy tylko multitronik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witajcie Bart, a co do skrzyń, to zajmujesz się każdą autom. , czy tylko multitronik? Do manuala też mogę zajrzeć, chociaż na codzień zajmuję się tylko Multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 :hi: Zużyty ATF. Parametry skrzyni całkiem ładne - układ hydrauliczny w pełni sprawny. Może troszkę zjechane sprzęgło... Po wymianie oleju auto odzyskało nieco wigoru - w niedzielę zda nam relację poszarpywanie przy redukcji, gdy zimny ustapilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Bawiłem się i w manualu i w automacie - nic nie czułem. Do tego olej musi się jeszcze wymieszać - parametry będą lepsze, jestem dobrej myśli Jedyne co zaleciłem to modyfikację sprzęgła, bo kolega ma "6". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale np. skrzynie autom. od Dodge Grand Caravan Sport 3.3L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale np. skrzynie autom. od Dodge Grand Caravan Sport 3.3L? Nie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 dobry. co tam słychać na końcu przedłużonego weekendu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Siema Młodzik. ...ja znów w schematach - Adamooo mi truje od jakiegoś czasu o podłączeniu grzanej tylnek kanapy. Płodzę kolejne DIY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 cześć Bartku! no to widze że ręce pełne roboty ja dziś cały dzień leniuc**je :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 cześć Bartku! no to widze że ręce pełne roboty ja dziś cały dzień leniuc**je :gwizdanie: W niedzielę jesteście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ja jestem do 18.30 w szkole (no chyba że mi się plan zmieni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Hejo Hejo jest tu kto ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Hejo Hejo jest tu kto ?? :gwizdanie: Rako Rako gdzieś słyszałem nick cześć co się z Tobą działo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Madas Madas też coś mi sie obiło A ostatnio duużo się działo....małe problemy rodzinne ale już wszystko jest unormowane Jak już mam czas na szukanie wozidła nowego to znaczy że jest dobrze Widze że spota macie w niedziele może moją namówie i wlecimy....i tak mialem do KC sie wybrac bo moja suszy mi głowe że już nie pamięta kiedy była ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Bawiłem się i w manualu i w automacie - nic nie czułem. Do tego olej musi się jeszcze wymieszać - parametry będą lepsze, jestem dobrej myśli Jedyne co zaleciłem to modyfikację sprzęgła, bo kolega ma "6". faktycznie to warto zrobic. [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 22:45_________________________________________________ dobry. co tam słychać na końcu przedłużonego weekendu? na koncu? [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 22:46_________________________________________________ Jak już mam czas na szukanie wozidła nowego to znaczy że jest dobrze a czego poszukujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Hej Panowie i Panie Jak mi się tyłka nie chce podnieść no ale nic dobra kawa z rana żeby się żaluzje lepiej podniosły i do pracy Miłego dzionka wszystkim życzę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Hej Panowie i Panie Jak mi się tyłka nie chce podnieść no ale nic dobra kawa z rana żeby się żaluzje lepiej podniosły i do pracy Miłego dzionka wszystkim życzę !!! Fakkk, i znów do robo. Dobry dień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi