Maxcudo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 kostka od lampy? Pany widzimy się w niedzielę??
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Pany widzimy się w niedzielę?? Tak się przyjęło, że spotujemy co 2 tygodnie (ew. przesunięcia jeśli w terminie jest mało chętnych).
kuredu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 siema chopaki co tam w wielkim mieście słychać??
kuredu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dziury i korki ;( a mi w lbn większość dróg już naprawili i cały czas coś robią także elegancko się robi
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dziury i korki ;( a mi w lbn większość dróg już naprawili i cały czas coś robią także elegancko się robi Lucky U. Co tam u Ciebie Bartku?
Młodzik Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 dobry[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 20:44_________________________________________________ Dziury i korki ;( a mi w lbn większość dróg już naprawili i cały czas coś robią także elegancko się robi Lucky U. Co tam u Ciebie Bartku? doberek kuredu
fabian99 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dobry male przebudzenie.... pospałem troche, zamowilem cos takiego http://allegro.pl/zarowka-rurkowa-led-c5w-6-led-w-2smd-36mm-rurka-i1937919499.html ciekawe jak to bedzie swiecilo...[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 21:36_________________________________________________Fura po wymianie filtrow: oleju, paliwa, powietrza, przeciwpykowy, oleju MOBIL 2000 10w40, pasek rozrzadu getz + rolki SKF do tego paski wielorowkowe i kolko i do tego simering i oczywiscie napinacz. Za towar z robocizna 1000zl mam nadzieje ze cena niewygorowana... [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 21:40_________________________________________________W styczniu jeszcze tarcze + klocki na przod i tyl ZIMMERMANN towar 650zl + robocizna z 200zl
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 siema chopaki co tam w wielkim mieście słychać?? łał sto lat tu nie zaglądałeś
Maxcudo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pany widzimy się w niedzielę?? Tak się przyjęło, że spotujemy co 2 tygodnie (ew. przesunięcia jeśli w terminie jest mało chętnych). No to patrząc na tą regułę, to teraz się nie widzimy, bo w ostatnią niedzielę spot był :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pany widzimy się w niedzielę?? Tak się przyjęło, że spotujemy co 2 tygodnie (ew. przesunięcia jeśli w terminie jest mało chętnych). No to patrząc na tą regułę, to teraz się nie widzimy, bo w ostatnią niedzielę spot był :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dziury i korki ;( a mi w lbn większość dróg już naprawili i cały czas coś robią także elegancko się robi Lucky U. Co tam u Ciebie Bartku? sprzedałem ałdi...występuje z klubu niEdługo na 3 dni wpadam do poznania więc można się spotkać w starej ekipie
variocustoms Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja 2,5 roku nie mam Audi i jakos w klubie jestem
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dziury i korki ;( a mi w lbn większość dróg już naprawili i cały czas coś robią także elegancko się robi Lucky U. Co tam u Ciebie Bartku? sprzedałem ałdi...występuje z klubu niEdługo na 3 dni wpadam do poznania więc można się spotkać w starej ekipie Bardzo chętnie. Gokarty czy kręgle?
barrowiec1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 widzę, że wielkopolska bardziej aktywna niż zachodniopomorskie... coś na święta szykujecie? jak nic w szcz nie będzie to do poz bym się wybrał... (chyba że rozbebeszony przez rezanko )
Lele Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dziury i korki ;( a mi w lbn większość dróg już naprawili i cały czas coś robią także elegancko się robi Lucky U. Co tam u Ciebie Bartku? sprzedałem ałdi...występuje z klubu niEdługo na 3 dni wpadam do poznania więc można się spotkać w starej ekipie Bardzo chętnie. Gokarty czy kręgle? jak bede na miejscu to na gokarty tez bym sie wybrał :> dajcie tylko termin
blind1 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 doberek z rana [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 07:46_________________________________________________mialem do nadrobienia trzy strony ale to przez zapidol w pracy. brakuje mi powoli eppy [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 07:48_________________________________________________BARTASIE myslalem ze zapomniales juz ze masz kolegow w pyrlandii
osax Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam wszystkich Ja to normalnie mam pecha. Zrobiłem turbo i auto śmiga jak powinno ale teraz nie mogę się nacieszyć bo od jakiegoś czasu zrobiło się strasznie niestabilne przy większych prędkościach. Zwłaszcza w łuku zaczyna strasznie pływać a przy ostrzejszym przyspieszaniu spod świateł myszkuje i muszę ciągle korygować kierunek jazdy. Boję się, że czeka mnie wymiana amortyzatorów. Chyba niedługo wybiorę się zrobić przegląd techniczny i na stacji mi powiedzą w jakim stanie są amortyzatory. Wiecie może na jaki koszt w przypadku wymiany amorów w moim aucie muszę być przygotowany ?
Rekomendowane odpowiedzi