Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzien doberek. :hi:

:mysli: wieczór ? :naughty:
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzien doberek. :hi:

:mysli: wieczór ? :naughty:

wieczor :naughty:

Opublikowano

:hi:

@ Madas... C a F G ? A jak bicie? (dół-dół-góra-dół-góra?)

Opublikowano

pieski małe dwa ... haha nie mam gitary przy sobie ale dól dól góra zmiana :mysli: ale nie jestem pewien
Opublikowano

pieski małe dwa ... haha nie mam gitary przy sobie ale dól dól góra zmiana :mysli: ale nie jestem pewien

A to co? Korespondecyjny kurs grania na gitarze :cool1: Jakby co służę pomocą od paru ładnych latek pogrywam i to nie tylko w domu ;)

Opublikowano

LOL nie, to "zwykły grajek" ;) Nie wiem jak bić do tego...

A to co? Korespondecyjny kurs grania na gitarze :cool1: Jakby co służę pomocą od paru ładnych latek pogrywam i to nie tylko w domu ;)

To będzie nas 3-ech, wesołych trubadurów :polew:

Opublikowano

Haha możesz mnie pamiętać z liceum z konkursów piosenki obcojęzycznej , zawsze dla beki startowaliśmy teraz to inna bajka trochę:

:good: schowany w cieniu :hi:
Opublikowano

Haha możesz mnie pamiętać z liceum z konkursów piosenki obcojęzycznej , zawsze dla beki startowaliśmy teraz to inna bajka trochę:

:good: schowany w cieniu :hi:

Patrz to ja do Poznania zapierdalałem na nauki u maestro Madasa a tu taki talent pod ręką :polew:

Opublikowano

a no widzisz ja cie grać nauczę a ty mi automata naprawisz :kox: ( jeśli się zepsuję a przekroczyłem już forumowo-internetowy statystyczny przebieg padania tiptroników :P )

Opublikowano

Cześć :hi:

Właśnie dzwonił do mnie mechanik i powiedział, że mam jakąś tuleję uszkodzoną na tylnej belce.

Miał ktoś coś takiego ?

Według niego to jest powodem niestabilności auta na nierównościach i przy większych prędkościach.

Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy. W przyszłym tygodniu mi to zrobi, musi tylko części zorganizować.

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

Cześć :hi:

Właśnie dzwonił do mnie mechanik i powiedział, że mam jakąś tuleję uszkodzoną na tylnej belce.

Miał ktoś coś takiego ?

Według niego to jest powodem niestabilności auta na nierównościach i przy większych prędkościach.

Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy. W przyszłym tygodniu mi to zrobi, musi tylko części zorganizować.

tylne zawieszenie ma bardzo duzy wplyw na prowadzenie auta, pisalem tobie o tulejach tylnej belki. BTW, a jaki masz przebieg ? :mysli:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 17:14_________________________________________________

dobry wieczor, :naughty: maestro. jakbys na zlot jechal pamietaj o gitarze :kox:

a moze jakis spotowa kapele byscie zawiazali :naughty:

Opublikowano

szykuje sie, frekwencja nie znana :naughty:

Opublikowano

dobry wieczor, :naughty: maestro. jakbys na zlot jechal pamietaj o gitarze :kox:

a moze jakis spotowa kapele byscie zawiazali :naughty:

hahaha pewnie że gitara fajna rzecz ale nie wiem czy na zlot pojadę .. a Ty jedziesz ?

Opublikowano

hahaha pewnie że gitara fajna rzecz ale nie wiem czy na zlot pojadę .. a Ty jedziesz ?

fajnie by wreszcie wpaść, 2 lata nie byłem. :rolleyes:

Opublikowano

:siema:

To co z jutrem?? Widzimy się? :naughty:

Opublikowano

:siema:

To co z jutrem?? Widzimy się? :naughty:

jestem gotowy na spota :kox:

Opublikowano

Srebrny avant polift na PZL kolo 14 w Szczecinie:D ktory z was sie przyznać po rejonie mi śmiga :kox: