Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 @ Madas... C a F G ? A jak bicie? (dół-dół-góra-dół-góra?)
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 @ Madas... C a F G ? A jak bicie? (dół-dół-góra-dół-góra?) pieski małe dwa ... haha nie mam gitary przy sobie ale dól dól góra zmiana ale nie jestem pewien
Banan Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 @ Madas... C a F G ? A jak bicie? (dół-dół-góra-dół-góra?) pieski małe dwa ... haha nie mam gitary przy sobie ale dól dól góra zmiana ale nie jestem pewien A to co? Korespondecyjny kurs grania na gitarze Jakby co służę pomocą od paru ładnych latek pogrywam i to nie tylko w domu
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 @ Madas... C a F G ? A jak bicie? (dół-dół-góra-dół-góra?) pieski małe dwa ... haha nie mam gitary przy sobie ale dól dól góra zmiana ale nie jestem pewien LOL nie, to "zwykły grajek" Nie wiem jak bić do tego... @ Madas... C a F G ? A jak bicie? (dół-dół-góra-dół-góra?) pieski małe dwa ... haha nie mam gitary przy sobie ale dól dól góra zmiana ale nie jestem pewien A to co? Korespondecyjny kurs grania na gitarze Jakby co służę pomocą od paru ładnych latek pogrywam i to nie tylko w domu To będzie nas 3-ech, wesołych trubadurów
Banan Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Haha możesz mnie pamiętać z liceum z konkursów piosenki obcojęzycznej , zawsze dla beki startowaliśmy teraz to inna bajka trochę: schowany w cieniu
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Haha możesz mnie pamiętać z liceum z konkursów piosenki obcojęzycznej , zawsze dla beki startowaliśmy teraz to inna bajka trochę: schowany w cieniu Patrz to ja do Poznania zapierdalałem na nauki u maestro Madasa a tu taki talent pod ręką
Banan Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 a no widzisz ja cie grać nauczę a ty mi automata naprawisz ( jeśli się zepsuję a przekroczyłem już forumowo-internetowy statystyczny przebieg padania tiptroników )
osax Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Cześć Właśnie dzwonił do mnie mechanik i powiedział, że mam jakąś tuleję uszkodzoną na tylnej belce. Miał ktoś coś takiego ? Według niego to jest powodem niestabilności auta na nierównościach i przy większych prędkościach. Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy. W przyszłym tygodniu mi to zrobi, musi tylko części zorganizować.
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Cześć Właśnie dzwonił do mnie mechanik i powiedział, że mam jakąś tuleję uszkodzoną na tylnej belce. Miał ktoś coś takiego ? Według niego to jest powodem niestabilności auta na nierównościach i przy większych prędkościach. Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy. W przyszłym tygodniu mi to zrobi, musi tylko części zorganizować. tylne zawieszenie ma bardzo duzy wplyw na prowadzenie auta, pisalem tobie o tulejach tylnej belki. BTW, a jaki masz przebieg ? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 17:14_________________________________________________ cześć dobry wieczor, maestro. jakbys na zlot jechal pamietaj o gitarze a moze jakis spotowa kapele byscie zawiazali
pandrulewicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam Czy w niedzielę szykuję się jakiś spot???
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 szykuje sie, frekwencja nie znana
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 cześć dobry wieczor, maestro. jakbys na zlot jechal pamietaj o gitarze a moze jakis spotowa kapele byscie zawiazali hahaha pewnie że gitara fajna rzecz ale nie wiem czy na zlot pojadę .. a Ty jedziesz ?
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 hahaha pewnie że gitara fajna rzecz ale nie wiem czy na zlot pojadę .. a Ty jedziesz ? fajnie by wreszcie wpaść, 2 lata nie byłem.
Musashi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 To co z jutrem?? Widzimy się? jestem gotowy na spota
bediks Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Srebrny avant polift na PZL kolo 14 w Szczecinie:D ktory z was sie przyznać po rejonie mi śmiga
Rekomendowane odpowiedzi